Rejser
til
Pingwe

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middag:ca. 60-120,-

Fakta

Vis alle fakta
  • Tidsforskel+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SprogSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1.300.000

Rejser til Pingwe

Pingwe

Pingwe ligger på en odde på den østlige side af Zanzibar, lige nord for den lille by Dongwe. Et lille paradis med drømmeagtige strande og turkisblåt hav, hvor det hele drejer sig om total afslapning.

Pingwes lidt afsides beliggenhed medfører, at der ikke er så mange der har opdaget byen endnu. Ikke engang lokalbussen stopper her, så du kan forvente en rolig og fredfyldt atmosfære. Vi har hoteller både i Pingwe og i den lille naboby Dongwe.

Instagramvenlig restaurant

Her kan du spise frokost på Zanzibars måske mest kendte restaurant, The Rock, der er bygget på en koralklippe cirka 30 meter ude i havet. På menuen finder du lokale specialiteter med italiensk indflydelse, som du nyder sammen med en perfekt udsigt over Pingwe Beach. Restauranten nåd med båd (hvis du ikke vil svømme) ellerm også kan du gå ud til den ved lavvande.

Kitesurfing og strandpromenader

Når det er højvande om formiddagen er der gode forudsætninger for kite- og windsurfing. Det er også muligt at bestille snorkeludflugter for at udforske livet under havoverfladen. Når tidevandet trækker sig tilbage om eftermiddagen bliver stranden bredere og det bliver sværere at bade. Hvad er så bedre end en lang spadseretur i det bløde sand? Vores hoteller ligger på den østlige side af odden. På den vestlige side ligger der en håndfuld restauranter. Her kan du afslutte aftenen på en af disse samtidig med at du nyder solnedgangen.

Magiske Stone Town

Øen er ikke ret stor, cirka 2/3 af Fyn, men rummer masser af spændende oplevelser. Du kan dykke og snorkle, tage på delfinsafari eller dyrke yoga på stranden. Vælger du en krydderitur, får du ikke kun duften af vanille, kanel og muskat, men også en fin introduktion til øens historie. At gå rundt blandt sultanpaladser og smukke udskårne porte i den magiske – og charmerende slidte – gamle by Stone Town er som at komme til en anden verden. Du kan også se frem til eventyrlige solnedgange.

Rejsetyper i Pingwe