Tips til bryllupsrejsen - luksus, mellem og budget

Mange nygifte drømmer om at gøre bryllupsrejsen til livets mest luksuiøse oplevelse. Andre har allerede brugt størstedelen af pengene på selve bryluppet, og må tænke økonomiskt. Uanset hvad skal rejsen selvfølgeligt være et romantisk minde. Derfor har vi fundet tips til bryllupsrejsen i tre forskellige prisklasser.

Luksuskategorien - femstjernet bryllupsrejse på Maldiverne

Rejsemålet:

Så tæt på paradis man kan komme her på jorden. Hver hotel har sin egen lille ø med kridhvide strande, kokospalmer og turkisblå laguner, som beskyttes af ringformede koralrev. Koralrevet indbyder til fantastisk snorkeling. Læs mere om Maldiverne

Mest romantiske plads:

En spadsertur på stranden i bare tæer, når solen er gået ned og månen stået op.

Hotelforslag:

Centara Grand Island Resort TTTTT i Ari Atoll. All Inclusive indgår og gælder både i buffetrestauranten og tre à la carte-restauranter. På øen findes infinity-pool, træningscenter, thai-spa og dykkercenter. Herudover findes der mulighed for at leje kajakker og sejlbåde.

Mellemkategorien - Taormina på Sicilien

Rejsemålet:

Charmerende lille by på, som ligger på en klippe over havet. Mellem to antikke byporte kan man slentre forbi torve, renæssancepladser, ekslusive modebutikker, isboder og romantiske restauranter. Man kan komme til Naxoxbugtens badestrande på 5 minutter via en svævebane. Læs mere om Taormina

Mest romantiske plads:

Torvet Piazza IX Aprile med panoramaudsigt over havet. Eller det antikke græske teater - hvor der ofte opføres koncerter i solnedgangen.

Hotelforslag:

Villa Belvedere TTTT. Et lille familiært hotel med en hyggelig gårdhave hvor citron- og appelsintræer vokser. Fra hotellet er der ti minutters gang til Taorminas hovedstrøg. Indretningsstilen er klassisk og gæsternes vurdering af hotellet er høj - 9,6 ud af 10.

Budgetkategorien - Tre dage i Krakow

Rejsemålet:

Kulturby i Europas hjerte med pragtfulde slotte, udsigtstårne, hestevogne og loppemarkeder. Herudover findes der restaurater med centraleuropæiske specialiteter fra ristet andebryst til apfelstrudel. I den gamle bydel er mange bygninger fra Middelalderen. I denne tid var Krakow også Polens hovedstad. Læs mere om Krakow

Mest romantiske plads:

Broen Kladka Bernatka over floden Wisla, hvor rækværket er fyldt med hængelåse sat fast af par, som et symbol på kærlighed.

Forslag til hotel:

Queen Boutique Hotel TTTT. Charmerende mindre hotel med central beliggenhed mellem dem gamle by og de jødiske kvarter i gåafstand fra slottet Wawell.