2017-05-15

Tips til bryllupsrejsen - luksus, mellem og budget

Mange nygifte drømmer om at gøre bryllupsrejsen til livets mest luksuiøse oplevelse. Andre har allerede brugt størstedelen af pengene på selve bryluppet, og må tænke økonomiskt. Uanset hvad skal rejsen selvfølgeligt være et romantisk minde. Derfor har vi fundet tips til bryllupsrejsen i tre forskellige prisklasser.

Luksuskategorien - femstjernet bryllupsrejse på Maldiverne

Rejsemålet:

Så tæt på paradis man kan komme her på jorden. Hver hotel har sin egen lille ø med kridhvide strande, kokospalmer og turkisblå laguner, som beskyttes af ringformede koralrev. Koralrevet indbyder til fantastisk snorkeling. Læs mere om Maldiverne

Mest romantiske plads:

En spadsertur på stranden i bare tæer, når solen er gået ned og månen stået op.

Hotelforslag:

Centara Grand Island Resort TTTTT i Ari Atoll. All Inclusive indgår og gælder både i buffetrestauranten og tre à la carte-restauranter. På øen findes infinity-pool, træningscenter, thai-spa og dykkercenter. Herudover findes der mulighed for at leje kajakker og sejtbåde.

Priseksempel:

To uger på Centara Grand resort med udrejse fra København 27. august 2017 i en toetagers suite koster i skrivende stund

83.696 kr. for to personer.

Mellemkategorien - Taormina på Sicilien

Rejsemålet:

Charmerende lille by på, som ligger på en klippe over havet. Mellem to antikke byporte kan man slentre forbi torve, renæssancepladser, ekslusive modebutikker, isboder og romantiske restauranter. Man kan komme til Naxoxbugtens badestrande på 5 minutter via en svævebane. Læs mere om Taormina

Mest romantiske plads:

Torvet Piazza IX Aprile med panoramaudsigt over havet. Eller det antikke græske teater - hvor der ofte opføres koncerter i solnedgangen.

Hotelforslag:

Villa Belvedere TTTT. Et lille familiært hotel med en hyggelig gårdhave hvor citron- og appelsintræer vokser. Fra hotellet er der ti minutters gang til Taorminas hovedstrøg. Indretningsstilen er klassisk og gæsternes vurdering af hotellet er høj - 9,6 ud af 10.

Priseksempel:

En uge på Villa Belvedere med udrejse fra København d. 5. septemer 2017 i et dobbeltværelse med havudsigt, fransk balkon og morgenmad koster i skrivende stund

18.646 kr. for to personer.

Budgetkategorien - Tre dage i Krakow

Rejsemålet:

Kulturby i Europas hjerte med pragtfulde slotte, udsigtstårne, hestevogne og loppemarkeder. Herudover findes der restaurater med centraleuropæiske specialiteter fra ristet andebryst til apfelstrudel. I den gamle bydel er mange bygninger fra Middelalderen. I denne tid var Krakow også Polens hovedstad. Læs mere om Krakow

Mest romantiske plads:

Broen Kladka Bernatka over floden Wisla, hvor rækværket er fyldt med hængelåse sat fast af par, som et symbol på kærlighed.

Forslag til hotel:

Queen Boutique Hotel TTTT. Charmerende mindre hotel med central beliggenhed mellem dem gamle by og de jødiske kvarter i gåafstand fra slottet Wawell.

Priseksempel:

Tre dage på Queen Boutique Hotel (søn-ons) med afrejse fra København 27. august fra København koster i skrivende stund

3.956 kr. for to personer.

Lignende indlæg

Melias Hotel på Kap Verde

Melia Hotels & Resorts har flere fantastiske hoteller på Kap Verde med noget både for dig, der rejser med og uden børn.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-11-23

5 tips til bryllupsrejsen ved Middelhavet

Luksuriøs afslapning eller en rejse fyldt med eventyr? Gourmet, vandreture i bjergene eller et krydstogt med stop i spændende storbyer eller ved fine strande? Det kan være svært at bestemme, hvor og hvordan I skal fejre hvedebrødsdagene og skabe et minde for livet. Men tag det helt roligt – her giver vi det bedste tips til en bryllupsrejse ved Middelhavet.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-11-15

Tel Aviv – tips og perler

Man taler ofte om byerne omkring Middelhavet, der giver dig mulighed for at kombinere sol og bad med byens puls – blandt dem er Tel Aviv sammen med Barcelona, Palma og Athen. Uanset om du rejser til Tel Aviv for badferie, shopping eller kulinariske oplevelser, så har byen noget at tilbyde året rundt.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-15

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-13