Tips til bryllupsrejsen - luksus, mellem og budget

2017-05-15
Laura
Mange nygifte drømmer om at gøre bryllupsrejsen til livets mest luksuiøse oplevelse. Andre har allerede brugt størstedelen af pengene på selve bryluppet, og må tænke økonomiskt. Uanset hvad skal rejsen selvfølgeligt være et romantisk minde. Derfor har vi fundet tips til bryllupsrejsen i tre forskellige prisklasser.

Luksuskategorien - femstjernet bryllupsrejse på Maldiverne

Rejsemålet:

Så tæt på paradis man kan komme her på jorden. Hver hotel har sin egen lille ø med kridhvide strande, kokospalmer og turkisblå laguner, som beskyttes af ringformede koralrev. Koralrevet indbyder til fantastisk snorkeling. Læs mere om Maldiverne

Mest romantiske plads:

En spadsertur på stranden i bare tæer, når solen er gået ned og månen stået op.

Hotelforslag:

Centara Grand Island Resort TTTTT i Ari Atoll. All Inclusive indgår og gælder både i buffetrestauranten og tre à la carte-restauranter. På øen findes infinity-pool, træningscenter, thai-spa og dykkercenter. Herudover findes der mulighed for at leje kajakker og sejtbåde.

Priseksempel:

To uger på Centara Grand resort med udrejse fra København 27. august 2017 i en toetagers suite koster i skrivende stund

83.696 kr. for to personer.

Mellemkategorien - Taormina på Sicilien

Rejsemålet:

Charmerende lille by på, som ligger på en klippe over havet. Mellem to antikke byporte kan man slentre forbi torve, renæssancepladser, ekslusive modebutikker, isboder og romantiske restauranter. Man kan komme til Naxoxbugtens badestrande på 5 minutter via en svævebane. Læs mere om Taormina

Mest romantiske plads:

Torvet Piazza IX Aprile med panoramaudsigt over havet. Eller det antikke græske teater - hvor der ofte opføres koncerter i solnedgangen.

Hotelforslag:

Villa Belvedere TTTT. Et lille familiært hotel med en hyggelig gårdhave hvor citron- og appelsintræer vokser. Fra hotellet er der ti minutters gang til Taorminas hovedstrøg. Indretningsstilen er klassisk og gæsternes vurdering af hotellet er høj - 9,6 ud af 10.

Priseksempel:

En uge på Villa Belvedere med udrejse fra København d. 5. septemer 2017 i et dobbeltværelse med havudsigt, fransk balkon og morgenmad koster i skrivende stund

18.646 kr. for to personer.

Budgetkategorien - Tre dage i Krakow

Rejsemålet:

Kulturby i Europas hjerte med pragtfulde slotte, udsigtstårne, hestevogne og loppemarkeder. Herudover findes der restaurater med centraleuropæiske specialiteter fra ristet andebryst til apfelstrudel. I den gamle bydel er mange bygninger fra Middelalderen. I denne tid var Krakow også Polens hovedstad. Læs mere om Krakow

Mest romantiske plads:

Broen Kladka Bernatka over floden Wisla, hvor rækværket er fyldt med hængelåse sat fast af par, som et symbol på kærlighed.

Forslag til hotel:

Queen Boutique Hotel TTTT. Charmerende mindre hotel med central beliggenhed mellem dem gamle by og de jødiske kvarter i gåafstand fra slottet Wawell.

Priseksempel:

Tre dage på Queen Boutique Hotel (søn-ons) med afrejse fra København 27. august fra København koster i skrivende stund

3.956 kr. for to personer.

Lignende indlæg

Rejser til regnbuefarver

Vil du være med til at fejre kærligheden og LGBT-personers rettigheder over hele verden? Der er masser af skønne rejsemål, hvor du kan planlægge ferien, så du ud over storby, kultur og kulinariske oplevelser, samtidig kan være med til at fejre priden med parader, musik, fester og inspirerende arrangementer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-13

Bæredygtig luksus på Blue Star Euphoria

Blue Star Euphoria Resort er et nyt 5-stjernet hotel i den maleriske fiskerby Kolimbari. Det ligger på et 60 000 kvadratmeter stort strandområde omgivet af smuk natur og krystalklart vand. Euphoria Resort ligger ikke bare nær Chania (23 kilometer), og det er det perfekte udgangspunkt til alle de strande, du bare må besøge på Kreta; såsom smukke Falassaerne og Elafonissi samt den fantastiske lagune Balos. Her kan ud læse mere om hotellet i et interview med Marietta Mathioulaki, ejer af Blue Star Euphoria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-01

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21