Tips til bryllupsrejsen - luksus, mellem og budget

2017-05-15
Laura
Mange nygifte drømmer om at gøre bryllupsrejsen til livets mest luksuiøse oplevelse. Andre har allerede brugt størstedelen af pengene på selve bryluppet, og må tænke økonomiskt. Uanset hvad skal rejsen selvfølgeligt være et romantisk minde. Derfor har vi fundet tips til bryllupsrejsen i tre forskellige prisklasser.

Luksuskategorien - femstjernet bryllupsrejse på Maldiverne

Rejsemålet:

Så tæt på paradis man kan komme her på jorden. Hver hotel har sin egen lille ø med kridhvide strande, kokospalmer og turkisblå laguner, som beskyttes af ringformede koralrev. Koralrevet indbyder til fantastisk snorkeling. Læs mere om Maldiverne

Mest romantiske plads:

En spadsertur på stranden i bare tæer, når solen er gået ned og månen stået op.

Hotelforslag:

Centara Grand Island Resort TTTTT i Ari Atoll. All Inclusive indgår og gælder både i buffetrestauranten og tre à la carte-restauranter. På øen findes infinity-pool, træningscenter, thai-spa og dykkercenter. Herudover findes der mulighed for at leje kajakker og sejtbåde.

Priseksempel:

To uger på Centara Grand resort med udrejse fra København 27. august 2017 i en toetagers suite koster i skrivende stund

83.696 kr. for to personer.

Mellemkategorien - Taormina på Sicilien

Rejsemålet:

Charmerende lille by på, som ligger på en klippe over havet. Mellem to antikke byporte kan man slentre forbi torve, renæssancepladser, ekslusive modebutikker, isboder og romantiske restauranter. Man kan komme til Naxoxbugtens badestrande på 5 minutter via en svævebane. Læs mere om Taormina

Mest romantiske plads:

Torvet Piazza IX Aprile med panoramaudsigt over havet. Eller det antikke græske teater - hvor der ofte opføres koncerter i solnedgangen.

Hotelforslag:

Villa Belvedere TTTT. Et lille familiært hotel med en hyggelig gårdhave hvor citron- og appelsintræer vokser. Fra hotellet er der ti minutters gang til Taorminas hovedstrøg. Indretningsstilen er klassisk og gæsternes vurdering af hotellet er høj - 9,6 ud af 10.

Priseksempel:

En uge på Villa Belvedere med udrejse fra København d. 5. septemer 2017 i et dobbeltværelse med havudsigt, fransk balkon og morgenmad koster i skrivende stund

18.646 kr. for to personer.

Budgetkategorien - Tre dage i Krakow

Rejsemålet:

Kulturby i Europas hjerte med pragtfulde slotte, udsigtstårne, hestevogne og loppemarkeder. Herudover findes der restaurater med centraleuropæiske specialiteter fra ristet andebryst til apfelstrudel. I den gamle bydel er mange bygninger fra Middelalderen. I denne tid var Krakow også Polens hovedstad. Læs mere om Krakow

Mest romantiske plads:

Broen Kladka Bernatka over floden Wisla, hvor rækværket er fyldt med hængelåse sat fast af par, som et symbol på kærlighed.

Forslag til hotel:

Queen Boutique Hotel TTTT. Charmerende mindre hotel med central beliggenhed mellem dem gamle by og de jødiske kvarter i gåafstand fra slottet Wawell.

Priseksempel:

Tre dage på Queen Boutique Hotel (søn-ons) med afrejse fra København 27. august fra København koster i skrivende stund

3.956 kr. for to personer.

Lignende indlæg

9 grunde til at I skal bo på TUI Family Life

Når vi holder ferie, at det vigtigt at alle trives og kan gøre lige præcist det, vi hver især har lyst til. Men vigtigst af alt, er ferien der, hvor vi gør ting sammen – og hvor vi skaber de minder, vi deler resten af livet. TUI Family Life er det perfekte valg til familieferien. Læs her hvorfor!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-04-14

Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-27

5 grunde til at du skal rejse til Barbados

Det er måske ikke supersvært at finde gode argumenter for, hvorfor du skal besøge Barbados. Mange har helt sikkert Caribiens mest solrige ø – med kridhvide strande og turkist hav – højt på listen over drømmerejsemål. Men hvis du mod al forventning stadig ikke er overtalt, så kommer her fem gode grunde til, at din næste rejse skal gå til Barbados.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-21

Ferie på budget – en weekendtur til Budapest

Gamle, hyggelige bydele med små restaurationer. Den rolige Donau-flod, som deler de to bydele, Buda og Pest. Udsøgte Michellin-restauranter, der faktisk er til at betale. En flyrejse på omkring to timer gør Budapest til et oplagt rejsemål for en (forlænget) weekend. Og byen har masser af oplevelser at byde på – også til dig, der rejser på budget.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-01-21