Hoteller på Tenerife

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Tenerife. Øen, der har flere klimazoner og et væld af udflugtsmuligheder, har hoteller for alle, hvad enten du rejser som par, med familien eller som en gruppe. Bo i lejlighed, ved stranden, på luksusresort eller på et centralt boutiquehotel. Brug et øjeblik, bliv inspireret og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller på Tenerife

Leder du efter de bedste hoteller på Tenerife, skal du ikke lede meget længere. Følgende hoteller på Tenerife får de bedste vurderinger fra vores gæster: Atlantic Mirage Suites & Spa, Botanico Hotel & The Oriental Spa Garden, Riu Garoe og Riu Palace Tenerife.

Familiehoteller på Tenerife

Skal hele familien med på ferie, anbefaler vi følgende hoteller på Tenerife: Blue Star HD Parque Cristobal Tenerife, Blue Star Marylanza Suites & Spa og Blue Star HD Parque Cristobal Tenerife Emblem.

Bedste hoteller for voksne på Tenerife

Vil du hellere på en voksenferie, kan vi anbefale vores TUI Blue for Two-hoteller såsom TUI Blue Los Gigantes i Los Gigantes. Her er gæster over 16 år velkomne, og her er særligt velegnet til ophold for par med mulighed for spa-behandlinger, sauna, massage og jacuzzi.

Billige hoteller på Tenerife

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie på Tenerife, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i.

Se alle All Inclusive hoteller på Tenerife »

Se alle afbudsrejser til Tenerife »

Se alle hoteller »

Husk også at tjekke vejret på Tenerife måned for måned »