Hoteller på Gran Canaria

Her finder du alle vores hoteller på Gran Canaria, og mange af dem kan du besøge året rundt, så du behøver aldrig at vente på at opleve øens skønheder, når du rejser til Gran Canaria.

Hoteltips

Bedste hoteller på Gran Canaria

Uanset om du drømmer om at bo ved den lange, gyldne sandstrand i Playa del Inglés, i en hyggelig ferielejlighed i Puerto Rico eller ønsker at forbedre dit golfspil, så er der noget for enhver smag og interesse blandt vores Gran Canaria hoteller. Vælg mellem luksuriøse spa-hoteller lige ved vandkanten, All Inclusive-hoteller med alle fornødenheder, moderne lejligheder med rigeligt med plads til komfort eller vælg at bo på et af vores populære RIU-hoteller, der forkæler dig med deres faciliteter og service. Hvis du rejser med børn, har vi specielle TUI Blue for Families-hoteller i vores 'egen' by, Bahia Feliz, der er skabt til at give familien et uforglemmeligt ophold.

Familiehoteller på Gran Canaria

Vores bedste familiehoteller på Gran Canaria er TUI Blue Village Orquidea, TUI Blue Village Las Pitas, TUI Blue Village Playa Feliz og TUI Blue Village Tres Vidas. Her er noget for hele familien, da der både er BabyClub, Kids Club og besøg fra TUIs maskotter T-Bots.

Bedste hoteller for voksne på Gran Canaria

Vil du hellere på en voksenferie, kan vi anbefale vores TUI Blue for Two-hoteller såsom TUI Blue Suite Princess i Playa Taurito. Her er gæster over 16 år velkomne, og her er særligt velegnet til par.

Hoteller med vandland på Gran Canaria

Vandland er sjovt for både store og små, mange timer kan bruges på leg og ballade i vandet! På Grand Canaria ligger Hotel LIVVO Lago Taurito, som byder på Gran Canarias største vandland. Her er der mange forskellige bassiner og rutsjebaner for alle aldre.

Billige hoteller på Gran Canaria

Er det en prisvenlig ferie på Gran Canaria, du er på udkig efter, anbefaler vi blandt andet TUI Blue Village Las Pita. Her får du særlig meget ferie for pengene, når du bestiller overnatning på Gran Canaria.

Se alle All Inclusive hoteller på Gran Canaria »

Se alle afbudsrejser til Gran Canaria »

Se alle hoteller »

Husk også at tjekke vejret på Gran Canaria »