Kurv
Gran Canaria
Gran Canaria

Spanien

Ting at foretage sig Gran Canaria

Oplevelser Gran Canaria

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Alternativer

En smag af Gran Canaria
Udflugter & dagsture

En smag af Gran Canaria

Der er meget at se og foretage sig på Gran Canaria, og på denne heldagstur udforsker vi øens hjerte og højdepunkter. Turen byder blandt andet på bjerglandsbyer, velsmagende lokal mad og fantastisk natur. Du oplever Gran Canaria i sin reneste form, når vi rejser ind i landet til steder, hvor tiden har stået stille. Vi besøger også en af de mange smukke byer på den nordlige del af øen.Derudover får vi serveret en traditionel frokost i en hulerestaurant i Bascamao. Og så er der det måske største højdepunkt af dem alle, et besøg på den familieejede Finca La Laja - en typisk kanarisk gård. Her smager vi ikke kun den nyristede kaffe, men også sæsonens frugt. Og vi lærer også at lave en krydret 'mojo'-sauce.

Gratis afbestilling
Sprog:

sv 

Gran Canaria VIP-rundtur med landsbyer og bryggeri
Udflugter & dagsture

Gran Canaria VIP-rundtur med landsbyer og bryggeri

Denne tempofyldte rundtur, kun for voksne, byder på en lang række af Gran Canarias førende seværdigheder – vulkanske landskaber, bjerglandsbyer m.m. Vi besøger Pico de las Nieves, Cruz de Tejeda, byen Teror og et lille lokalt bryggeri for en ølsmagning. Og hele turen foregår komfortabelt i en 8-personers minibus. Vi starter med at køre ind i dalene og bjergene til udsigtspunktet ved Las Moscas. Derefter tager vi til den lille landsby Fataga. Vi fortsætter videre til en af de mest genkendelige naturseværdigheder og det højeste punkt på Gran Canaria, Pico de las Nieves.Efter at have spist en typisk frokost i Las Lagunetas, besøger vi den charmerende bjergby Teror. Den er berømt for sine huse i kolonistil med de meget markante balkoner og for sin basilika. Vi afrunder dagen med et eksklusivt stop i et lille lokalt bryggeri for at tage på en lille rundvisning og smage på deres øl.

Gratis afbestilling
Sprog:

fi, sv 

Dagstur til Puerto de Mogan med båd med glasbund
Udflugter & dagsture

Dagstur til Puerto de Mogan med båd med glasbund

Mange siger, at Puerto de Mogan er den smukkeste by på Gran Canaria. Når du først har set de små huse, er det svært at sige noget andet. På denne tur ankommer du med båd og lægger til lige i hjertet af havnen efter en naturskøn indsejling. Maria, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Mogan-markedet er en klassiker på Gran Canaria og er kendt over hele øen. Og når man ankommer til byen med båd, får man den der særlige fornemmelse, som man får i forventning om en særlig oplevelse".Vi sejler fra Puerto Ricos havn i en båd med glasbund langs den klippefyldte og vulkanske kystlinje mod syd, inden vi ankommer til Puerto de Mogan. Byen er indlejret i klipperne ved udmundingen af en stejl dal og er kendt som "Lille Venedig" på grund af dens kanal, hvide huse med blå og gule farver, smedejernsbalkoner og blomstrede gader.Når du ankommer med båd, er du straks midt i begivenhederne. Det er kun os, der bringer dig til og fra Puerto de Mogan ad søvejen. Antonio, en anden af vores lokale guider, siger: "Hvis du ankommer med bus, er turen ikke kun mindre smuk, men du skal også gå et godt stykke for at komme til havnefronten". Du har også tid på egen hånd til at kigge rundt i boderne med typiske kanariske produkter eller bare slappe af på en af de mange caféer med udsigt til lystbådene. Og så er der også en lokkende sandstrand, som du kan strække dig på.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur på Gran Canaria i lille gruppe med bæredygtig frokost
Udflugter & dagsture

Rundtur på Gran Canaria i lille gruppe med bæredygtig frokost

Gran Canaria er kendt som et kontinent i miniformat. Så snart du rejser ind i landet på denne lille grupperundtur, vil du opdage hvorfor. Du rejser forbi stadigt skiftende bjerglandskaber og prøver endda en bæredygtig frokost i en af Spaniens 10 smukkeste byer, Tejeda. Vi stopper også i Artenara, Valleseco og i en traditionel vinkælder.Først skal vi opleve Valle de las Presas for at tage nogle fremragende billeder. Derefter går turen videre til Tejeda for en pause med bæredygtig frokost med lokale produkter. Der vil også være mulighed for at smage øl fra et af Spaniens bedste mikrobryggerier. Herefter fortsætter udforskningen til øens højeste by, Artenara.Om eftermiddagen fortsætter vi til Pinos de Gáldar, hvorfra der er en fantastisk udsigt over den nordlige kystlinje. Vi runder turen af med et besøg i det berømte vulkanske Bandama-krater og stopper ved en lokal vinkælder, hvor du kan smage og købe lokale specialiteter.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Besøg på Poema del Mar-akvariet og tur i Guayadeque-kløften
Udflugter & dagsture

Besøg på Poema del Mar-akvariet og tur i Guayadeque-kløften

Fra havet til de centrale bjerge og endda under jorden. Denne rundtur fører dig til det bedste af Gran Canaria. Du kommer tæt på over 300 havarter i Poema del Mar-akvariet, og du kører gennem den grønne Guayadeque-dal og spiser frokost på en restaurant, der er hugget ud af en grotte. Vi slutter af med fri tid i den koloniale by Aguimes. Miguel, en af vores lokale guider, siger: "Der er meget pakket sammen på én dag. Men for mig er den mest interessante del Guayadeque, som repræsenterer en meget vigtig del af vores forhistorie".Først skal vi se en af Las Palmas' mest populære attraktioner. Med panoramiske og buede vinduer og utallige udstillinger er Poema del Mar et sted, hvor du kan fortabe dig i en hypnotisk undervandsverden. Som hjem for hundredvis af havdyr kan du blandt andet nyde synet af elektriske ål, tyrehajer og fisk, der ligner Nemo på en prik. "Børnene er altid glade i Poema del Mar", siger Miguel.Derefter rejser du gennem øens grønneste hjørne til Guayadeque-kløften. Den er berømt for sine grottehuse, som det oprindelige folk byggede i lavarør, og for sine snoede vandrestier. Gå ind i en klippeudskåret grotte, der er omdannet til en restaurant, og nyd en tapas-frokost lavet af lokale råvarer. Derefter går turen videre til Agüimes, hvor du kan tid på egen hånd på dette pastelfarvede sted, der ligger over den grønne kløft Guayadeque. Du kan se den elegante kirke, stoppe op og få en kop kaffe på en lokal café eller tage billeder ved byens mange statuer.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Gran Canaria madrundtur med besøg på destilleri og frokost
Udflugter & dagsture

Gran Canaria madrundtur med besøg på destilleri og frokost

Hvis De Kanariske Øer var et måltid, ville Gran Canaria være hovedretten - og desserten. På denne eksklusive rundtur får du en smagsprøve på øen og dens køkken, mens du kan nyde dens naturlige skønhed. Bandama-krateret, Arucas og en typisk kanarisk gård er alle på dagens menu. Maria, en af vores lokale guider, siger: "Dette er min yndlingstur. Kørslen er velfordelt, og hvert stop er en seværdighed. Desuden får du mulighed for at smage nogle typiske kanariske specialiteter i fantastiske omgivelser".Først kommer vi til det enorme Bandama-vulkankrater. Det er mere end 200 m dybt. Dernæst tager vi til Arucas. Byens farverige huse og blomsterfyldte parker overskygges af den imponerende kirke Iglesia de San Juan Bautistat. Vi besøger byens historiske Arehucas-destilleri for at smage på den berømte rom, der er lagret på egetræsfade. Bagefter besøger vi en familieejet restaurant for at spise en traditionel kanarisk frokost lavet af lokale råvarer.Dagens højdepunkt er den prisbelønnede Finca La Laja - en typisk kanarisk gård - som ligger i en dyb og vegetationsfyldt kløft nær Agaete. I disse vilde og barske omgivelser kan du smage lokale vine, ost, teror chorizo, kanariske kartofler, kage og gårdens karakteristiske kaffe, som dyrkes her. Du vil også lære at tilberede krydret "mojo"-sauce.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Gran Canaria bjergudflugt med solnedgang
Udflugter & dagsture

Gran Canaria bjergudflugt med solnedgang

Mens solen forsvinder ned bag horisonten, kan du skåle for Gran Canarias spektakulære landskab på denne eksklusive solnedgangstur. Vi rejser ind i landet gennem rustikke landsbyer og op til øens højeste top for at nyde solnedgang med bobler. Vi rejser væk hen og ser Gran Canarias fortryllende solnedgange. I en komfortabel otte-sæders minibus kører vi til Mirador de las Moscas og San Bartolome, hvor klippetoppe dukker op i horisonten. Når vi har fundet den ideelle beliggenhed på Pico de las Nieves, er det tid til at åbne en flaske bobler og skåle for aftenen.Se Roque Nublos karakteristiske form blive til en silhuet, inden du går på restaurant til et traditionelt kanarisk måltid, hvor du kan prøve lokale tapasretter, inden du vender tilbage til dit hotel.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Højdepunkterne på Gran Canaria med rundtur og typisk frokost
Udflugter & dagsture

Højdepunkterne på Gran Canaria med rundtur og typisk frokost

Denne omfattende rundtur på Gran Canaria indebærer det bedste af øens højland på kun én dag. Du ser landsbyerne Tejeda og Teror, nyder en typisk kanarisk frokost og besøger en aloe vera-plantage. Der vil også være masser af fotostop undervejs. Pepe, en af vores lokale guider, siger: "Vi kanarere har brugt aloe vera til at helbrede forbrændinger siden tidernes morgen. Plantens blade producerer en kølig gel fyldt med vitaminer, aminosyrer, mineraler og enzymer. Det er fascinerende at finde ud af, hvilke fordele den har".Vores første stop er ved udsigtspunktet Degollada de la Yegua, der om dagen byder på udsigt over den rå kløft og om natten en stjernefyldt himmel. Derefter går turen videre til en miljøvenlig aloe vera-plantage. Her lærer du om planten og dens helbredende egenskaber. Tejeda, der anses for at være en af Spaniens smukkeste landsbyer, besøger vi derefter. Alle de smukke hvidkalkede huse og byens palmer ligger i skyggen af Roque Nublo og Roque Bentayga. Det er malerisk.Herefter kører vi til Valleseco for at spise en treretters frokost på en familieejet restaurant. Smag traditionelle kanariske retter lavet af lokale råvarer, som vi nyder sammen med lokal vin og udsigten over kløften nedenfor. Med fyldt mave bruger vi eftermiddagen på at besøge den billedskønne by Teror. Den er berømt for sine pastelfarvede koloniale huse med udskårne og udhængende balkoner. Byens midtpunkt er dens basilika Vor Frue af Fyrretræet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Nordlige Gran Canaria på rundtur med besøg i botanisk have
Udflugter & dagsture

Nordlige Gran Canaria på rundtur med besøg i botanisk have

Den nordlige del af Gran Canaria er ufattelig rig på naturskønhed. På denne rundtur oplever du denne ofte oversete del af øen. Du besøger Spaniens største botaniske have, en bananplantage og en af de bedste strande på De Kanariske Øer. David, en af vores lokale guider, siger: "Bananer er vores nationalfrugt - de er et symbol på De Kanariske Øer. Opdagelsesrejsende, der sejlede til Amerika, tog grønne bananer med, som modnede undervejs. Og vi eksporterede så mange til Storbritannien, at Canary Wharf i London fik sit navn efter os".Først udforsker vi i øens varierede biodiversitet. Jardin Canario er plantet på en bjergskråning og er Spaniens største botaniske have. Den kan prale af mere end 2000 plantearter, hvoraf 500 er endemiske for øen. Der er en rundvisning på den træbeklædte grund, du lærer alt om stedets bevaringsindsats og miljøundervisningsprogram. Det næste punkt på dagsordenen er en bananplantage, hvor du oplever 13 forskellige sorter af plantain fra hele verden. Smag på økologisk frugt som avocado, appelsin eller mango, som plukkes friske direkte fra de 7000 træer til dig.Som afslutning på dagen kan du nyde solen på Las Canteras-stranden. Den er kåret som en af verdens bedste bystrande og er den mest populære sandstrand for beboerne i øens hovedstad, Las Palmas. Nyd tid med at gå en tur langs promenaden, få en bid mad eller tjek det iøjnefaldende Alfredo Kraus Auditorium, som er blevet beskrevet som en blanding af en moské og et fyrtårn.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Madrundtur på Gran Canaria med tapas, olivenfarm og saltbassiner
Udflugter & dagsture

Madrundtur på Gran Canaria med tapas, olivenfarm og saltbassiner

Se nogle af Gran Canarias' bedste udsigtspunkter og landsbyer, mens du smager på øen lokale delikatesser. Vi besøger saltbassinerne i Tenefe, en olivenfarm og den smukke landsby Firgas. Teresa, en af vores lokale guider, siger: "Vi kanarere er meget stolte af vores gastronomi. Og på denne rundtur får du mulighed for at opdage nogle af de rigeste smagsoplevelser med frokost på en restaurant, der er dedikeret til at give et moderne twist til det traditionelle kanariske køkken".Først besøger vi saltbassinerne Las Salinas de Tenefe. De har været i brug siden det 18. århundrede og producerer stadig salt den dag i dag. Nogle af saltene, som f.eks. "flor de sal", er meget værdsat blandt feinschmeckere. Derefter tager vi videre til olivenfarmen Los Olivos, som er økologisk og også rummer et kulturcenter. Her kan du få en dybdegående beskrivelse af de kanariske traditioner for olivenolieproduktion. Efter en rundvisning i plantagerne, der har mere end 1.000 træer, kan du smage på et udvalg af de prisbelønnede olier.Derefter kører vi til Agaete i det nordvestlige område for at spise frokost på den familieejede restaurant Casa Romantica. Efter at have nydt tapas lavet af lokale råvarer kan du opdage museet, der er dedikeret til øens liv i de tidligere århundreder. Dagens sidste stop er Firgas, der er kendt for dens kildevand og udsigt over kysten. Gå gerne en tur ned ad den ikoniske Paseo de Canarias - en skrånende gangsti, der er et sammensurium af kaskader af springvand, håndmalede fliser og 3D-reliefbilleder af De Kanariske Øer. En attraktion, der virkelig sætter Firgas på kortet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Opdag Gran Canaria på privat rundtur med lokal frokost
Udflugter & dagsture

Opdag Gran Canaria på privat rundtur med lokal frokost

Gran Canaria er kendt som et kontinent i miniformat. Så snart du rejser ind i landet på denne private rundtur, vil du opdage hvorfor. Dig og dit selskab rejser forbi de stadigt skiftende bjerglandskaber, og vi spiser endda frokost i en af Spaniens 10 smukkeste byer, Tejeda, ligesom vi besøger Artenara og Bandama, hvor vi stopper ved en lille traditionel vinkælder. Først rejser vi til Presas-dalen for at tage nogle førsteklasses billeder. Derefter går turen videre til Tejeda, en af Spaniens smukkeste byer, hvor vi holder pause med en typisk kanarisk frokost med smagning af lokal øl. Herefter opdager vi til øens højeste by, Artenara. Om eftermiddagen fortsætter vi til Pinos de Gáldar, hvorfra der er en fantastisk udsigt over den nordlige side af øen. Herefter begiver vi os til det berømte vulkanske Bandama-krater for at besøge en lokal vinkælder, hvor du kan smage og købe nogle lokale specialiteter.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, da, en, fi, +5  fr, nl, no, pl, sv

Personlig og privat rundtur på Gran Canaria i minivan
Udflugter & dagsture

Personlig og privat rundtur på Gran Canaria i minivan

Denne personlige turplan giver dig mulighed at tage, hvorhen du vil, på Gran Canaria dig og udforske det, som du ønsker. I løbet af denne otte timers oplevelse vil din chauffør-guide køre dig, hvorhen du vil på øen. Rute og stoppesteder er helt efter dit eget valg. David, en af vores lokale guider, siger: "Du vælger selv, hvor du vil hen, men jeg anbefaler altid, at der er et must på øen - Tejeda. Det er en utrolig malerisk landsby i skyggen af den ikoniske Roque Nublo og tæt på fyrreskovene i Tamadaba Naturreservat".Efter afhentning på dit hotel udforsker vi naturattraktioner. Vælg f.eks. mellem som bjergtoppene på Pico de las Nieves, de ørkenlignende klitter i Maspalomas, det vulkanske Bandama-krater eller den rå kløft i Degollada de las Yeguas. Eller du kan opleve søvnige landsbyer i højlandet som Teror og Tejeda eller den romproducerende by Arucas. Så er der hovedstaden Las Palmas, en afslappet by, der blander strandstemning med kulturelle attraktioner, f.eks. Christopher Columbus' Palads.Turen foregår i en privat minivan med plads til op til otte passagerer, så du kan tage af sted med venner eller familie. Desuden fungerer din chauffør også som guide. Du hører historier og anekdoter om alle de steder, du besøger. Du kan også planlægge nogle stop på stranden, tid til shopping og et frokoststop. Din guide vil anbefale de bedste steder at nyde det traditionelle kanariske køkken.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, nl 

Introduktion til Gran Canaria

Gran Canaria har smukke strande, vulkanske dale og søvnige koloniale landsbyer som baggrund. Med sit velsmagende køkken og sit store udbud af attraktioner og aktiviteter er det rimeligt at sige, at der ikke er mangel på sjove ting at foretage sig på Gran Canaria. Fra vandsport og vandrestier til den historiefyldte hovedstad, Las Palmas, finder du noget for både eventyrere, naturelskere og familier.

De seks bedste ting at foretage sig på Gran Canaria

1. Udforsk klitterne i Maspalomas

De enorme sandklitter i Maspalomas er en obligatorisk attraktion på Gran Canaria. Da klitterne har et meget skrøbeligt økosystem, er de et beskyttet naturreservat og skal udforskes med omtanke. Tag med på en guidet solopgangs- eller solnedgangstur til Maspalomas' klitter for at få en ekstra speciel oplevelse.

2. Kast dig ud i nogle vandsportsaktiviteter

Gran Canarias milde klima gør det til det perfekte sted for vandsport. Du kan vælge mellem sejlads, windsurfing, bodyboarding, surfing og dykning. Og hvis du hellere vil springe adrenalinsuset over, er der masser af afslappede nautiske aktiviteter at vælge mellem, f.eks. ture med glasbundet båd og bådture ved solnedgang.

3. Tag på vild hval- og delfinobservation

Bestil envild hval- og delfinobservation på Gran Canaria, hvor du får chancen for at se et væld af havdyr. Øens farvande er hjemsted for hvalarter, der er der hele året rundt, samt dem, der passerer forbi, mens de migrerer, så du er næsten garanteret at opleve observationer, uanset hvilken tid på året du besøger øen. Du har chancen for at se delfiner lege, hoppe og plaske omkring din båd. Der afgår flere bådture dagligt fra Puerto Rico.

4. Lær hovedstaden Las Palmas at kende

Øens hovedstad er et fantastisk sted at tage udgangspunkt i eller besøge på en dagstur takket være det livlige restaurant- og natteliv, de fantastiske strande og det historisk prægede centrum. Besøg den farverige gamle bydel, Vegueta, og oplev brostensbelagte gyder, monumenter og paladser. Hvis du besøger Las Palmas i februar, skal du være forberedt på at opleve karnevalsfester, der kan konkurrere med dem i Rio og New Orleans.

5. Nyd udsigten fra Roque Nublo

Hvis du er på udkig efter et førsteklasses sted at vandre, skal du ikke lede længere end Nublo Rural Park. Her finder du Roque Nublo, en gammel vulkansk klippe, som er en af de største klipper i verden. Den 360-graders udsigt fra toppen vil få dig til at gribe efter dit kamera. Det tager ca. 10 minutter at nå Roque Nublo via en vandresti, der starter ved parkeringspladsen ved La Goleta.

6. Smag på traditionel mad og drikke

Dyk ned i Gran Canarias kulinariske scene og smag dig gennem øens mest populære retter med en madrundtur. Prøv lokale delikatesser som papas arrugadas con mojo. Disse såkaldte "rynkede" kartofler koges i ekstra salt vand og smøres med en krydret sauce. Du kan også smage Flor de Guía-ost, og det er tidselblomster, der giver osten dens unikke smag. Smag også friskfanget fisk. Vinelskere kan tage til de lokale vingårde og bodegaer i den nordøstlige del af landet for at lære om vinproducenternes ældgamle processer og smage nogle af deres vine.