Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
127 Aktiviteter
Sort by:
Nat Geo Day Tour: Guanchernes mysterier under luppen med en arkæolog
Udflugter & dagsture

Nat Geo Day Tour: Guanchernes mysterier under luppen med en arkæolog

Få afsløret hemmelighederne om Guancherne, Gran Canarias uddøde oprindelige befolkning, sammen med en arkæolog på denne National Geographic Day Tour. Begynd din tur på La Fortaleza-museet, hvor du kan lære om forfædrenes kostvaner og lære om den ernæring, der gav næring til tidligere generationer. Du får også adgang til arkivrummet, som er eksklusivt for National Geographic-rejsende. Indenfor vil et par sjældne mumier afsløre historier om øens oprindelige indbyggeres liv og død. Bagefter kan du nyde nogle lokale delikatesser som olivenolie, brød, Tenefé-salt og kager lavet på gofio-mel, mandler eller figner. Dernæst udforsker vi det arkæologiske område La Fortaleza, som er det mest komplette på hele Gran Canaria. Det er beskyttet ved lov og er vigtigt både på grund af dets historiske betydning og dets beliggenhed. Se beboelsesgrotter med malerier, kornmagasiner, stenhuse, gravmonumenter, indgraveringer og øens ældste helligdom. Find ud af, hvorfor guancherne kaldte øen for "verdens akse", stedet hvor himmel og jord mødtes Bevidne den gamle levevis i La Fortaleza, mens du opdager tunnelen, der løber gennem bjerget og giver panoramaudsigt over La Fortaleza de Abajo. Denne vidtstrakte besættelse af udgravede huse ligger kun et stenkast væk.ARund denne oplevelse af med en naturskøn køretur ad snoede veje til foden af calderaen. Vi kører til Mirador Santa Lucia, hvor vi nyder en typisk kanarisk frokost med regionale retter og en imponerende udsigt. Mens du sætter tænderne i de rige smagsoplevelser, kan du nyde det omgivende landskab og reflektere over den historie, du har opdaget på denne rejse.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Nat Geo Day Tour: Opdag Gran Canarias sydlige charme - en fotografitur
Udflugter & dagsture

Nat Geo Day Tour: Opdag Gran Canarias sydlige charme - en fotografitur

Opdag de mest fotogene hjørner af det sydlige Gran Canaria på denne National Geographic Day Your.Dit eventyr begynder i landsbyen Temisas, som er berømt for sin olivenolie. Gå rundt i de smalle stræder med hvide huse med de arabiske fliser, og opdag derefter byens torv og den traditionelle arkitektur. Næste stop er den autentiske kanariske bjerglandsby Tunte. Gå på opdagelse i de charmerende gader, fra de gamle vaskepladser til springvandet El Rosal fra det 19. århundrede. Læg mærke til detaljerne i en kakkelovn, originale brostensbelagte stier, traditionelle huse og Casa Canaria de Tunte - en hyldest til de antikke Kanariske Øer. Som du snart vil opdage, er de kanariske landsbyer kendetegnet ved hvidkalkede huse, som kan være blændende i det skarpe solskin. Fotografen vil give dig værdifulde tips til at få mest muligt ud af det gode lys, så du kan tage flotte billeder selv under disse forhold. Udforsk landsbyerne i dit eget tempo, og tag billeder af de unikke hjørner, der tiltaler dig. Der er masser af potentielle motiver i disse fotogene og typiske kanariske landsbyer. Gå op til udsigtspunktet El Polvo med den slående klippeformation. Fordyb dig i landsbyens skønhed, og tag alsidige billeder, der fortæller dens fængslende historie. Det sidste stop er den søvnige landsby Fataga. Gå gennem de snoede gader, før du betragter de slående stenmassiver, der flankerer landsbyen. Til sidst kan du nyde en spektakulær køretur ned ad bjerget med udsigt til Meloneras og Maspalomas. Se de imponerende pukkelformede sandklitter i det fjerne, mens du finder vej til en lokal restaurant. Her gennemgår vi billederne og opsummerer oplevelsen over en velfortjent frokost, hvorefter vinderbilledet afsløres.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Besøg på Poema del Mar-akvariet og tur i Guayadeque-kløften
Udflugter & dagsture

Besøg på Poema del Mar-akvariet og tur i Guayadeque-kløften

Fra havet til de centrale bjerge og endda under jorden. Denne rundtur fører dig til det bedste af Gran Canaria. Du kommer tæt på over 300 havarter i Poema del Mar-akvariet, og du kører gennem den grønne Guayadeque-dal og spiser frokost på en restaurant, der er hugget ud af en grotte. Vi slutter af med fri tid i den koloniale by Aguimes. Miguel, en af vores lokale guider, siger: "Der er meget pakket sammen på én dag. Men for mig er den mest interessante del Guayadeque, som repræsenterer en meget vigtig del af vores forhistorie".Først skal vi se en af Las Palmas' mest populære attraktioner. Med panoramiske og buede vinduer og utallige udstillinger er Poema del Mar et sted, hvor du kan fortabe dig i en hypnotisk undervandsverden. Som hjem for hundredvis af havdyr kan du blandt andet nyde synet af elektriske ål, tyrehajer og fisk, der ligner Nemo på en prik. "Børnene er altid glade i Poema del Mar", siger Miguel. Du kan også benytte dig af deres topmoderne biograf, hvor der hver time vises interessante og sjove kortfilm.Derefter rejser du gennem øens grønneste hjørne til Guayadeque-kløften. Den er berømt for sine grottehuse, som det oprindelige folk byggede i lavarør, og for sine snoede vandrestier. Gå ind i en klippeudskåret grotte, der er omdannet til en restaurant, og nyd tapas lavet af lokale råvarer. Derefter går turen videre til Agüimes, hvor du kan tid på egen hånd på dette pastelfarvede sted, der ligger over den grønne kløft Guayadeque. Du kan se den elegante kirke, stoppe op og få en kop kaffe på en lokal café eller tage billeder ved byens mange statuer.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Gran Canaria madrundtur med besøg på destilleri og frokost
Udflugter & dagsture

Gran Canaria madrundtur med besøg på destilleri og frokost

Hvis De Kanariske Øer var et måltid, ville Gran Canaria være hovedretten - og desserten. På denne eksklusive rundtur får du en smagsprøve på øen og dens køkken, mens du kan nyde dens naturlige skønhed. Rundvisning på romfabrik, besøg i Arucas og en typisk kanarisk gård er alle på dagens menu. Maria, en af vores lokale guider, siger: "Dette er min yndlingstur. Kørslen er velfordelt, og hvert stop er en seværdighed. Desuden får du mulighed for at smage nogle typiske kanariske specialiteter i fantastiske omgivelser".Vi starter i Salinas de Tenefé, hvor saltsletterne er en vigtig naturlig og kulturel enklave, hvor der produceres havsalt, som det er blevet gjort i århundreder. Dernæst er Arucas i programmet. Byens farverige huse og blomsterfyldte parker overskygges af den imponerende kirke Iglesia de San Juan Bautistat. Vi besøger byens historiske Arehucas-destilleri for at smage på den berømte rom, der er lagret på egetræsfade. Bagefter besøger vi en familieejet restaurant for at spise en traditionel kanarisk frokost lavet af lokale råvarer.Dagens højdepunkt er den prisbelønnede Finca La Laja - en typisk kanarisk gård - som ligger i en dyb og vegetationsfyldt kløft nær Agaete. I disse vilde og barske omgivelser kan du smage lokale vine, ost, teror chorizo, kanariske kartofler, kage og gårdens karakteristiske kaffe, som dyrkes her. Du vil også lære at tilberede krydret "mojo"-sauce.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Ørundtur på Gran Canaria med typisk frokost
Udflugter & dagsture

Ørundtur på Gran Canaria med typisk frokost

Denne omfattende rundtur på Gran Canaria indebærer det bedste af øens højland på kun én dag. Du ser landsbyerne Tejeda og Teror, nyder en typisk kanarisk frokost og besøger en aloe vera-plantage. Der vil også være masser af fotostop undervejs. Pepe, en af vores lokale guider, siger: "Casa Los Yánez var oprindeligt en familiebolig og har både urbane og landlige arkitektoniske elementer. Museet har bevaret sin oprindelige form og giver et indblik i en fremtrædende kanarisk families livsstil og kultur fra dengang".Vores første stop er ved udsigtspunktet Degollada de la Yegua, der om dagen byder på udsigt over den rå kløft og om natten en stjernefyldt himmel. Derefter går turen videre tilTunte, hvor du finder det etnografiske museum Casa Los Yánez. Udforsk, hvordan kanarierne levede engang, mens du udforsker museet, før du fortsætter til Tejeda. Tejeda anses for at være en af Spaniens smukkeste landsbyer. Alle de smukke hvidkalkede huse og byens palmer ligger i skyggen af Roque Nublo og Roque Bentayga. Det er malerisk.Herefter kører vi til Valleseco for at spise en treretters frokost på en familieejet restaurant. Smag traditionelle kanariske retter lavet af lokale råvarer, som vi nyder sammen med lokal vin og udsigten over kløften nedenfor. Med fyldt mave bruger vi eftermiddagen på at besøge den billedskønne by Teror. Den er berømt for sine pastelfarvede koloniale huse med udskårne og udhængende balkoner. Byens midtpunkt er dens basilika Vor Frue af Fyrretræet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Dagstur til Puerto de Mogan med båd
Udflugter & dagsture

Dagstur til Puerto de Mogan med båd

Mange siger, at Puerto de Mogan er den smukkeste by på Gran Canaria. Når du først har set de små huse, er det svært at sige noget andet. På denne tur ankommer du med båd og lægger til lige i hjertet af havnen efter en naturskøn indsejling. Maria, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Mogan-markedet er en klassiker på Gran Canaria og er kendt over hele øen. Og når man ankommer til byen med båd, får man den der særlige fornemmelse, som man får i forventning om en særlig oplevelse".Vi sejler fra Puerto Ricos havn i en båd med glasbund langs den klippefyldte og vulkanske kystlinje mod syd, inden vi ankommer til Puerto de Mogan. Byen er indlejret i klipperne ved udmundingen af en stejl dal og er kendt som "Lille Venedig" på grund af dens kanal, hvide huse med blå og gule farver, smedejernsbalkoner og blomstrede gader.Når du ankommer med båd, er du straks midt i begivenhederne. Det er kun os, der bringer dig til og fra Puerto de Mogan ad søvejen. Antonio, en anden af vores lokale guider, siger: "Hvis du ankommer med bus, er turen ikke kun mindre smuk, men du skal også gå et godt stykke for at komme til havnefronten". Du har også tid på egen hånd til at kigge rundt i boderne med typiske kanariske produkter eller bare slappe af på en af de mange caféer med udsigt til lystbådene. Og så er der også en lokkende sandstrand, som du kan strække dig på.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Las Palmas med guidet rundvisning i Vegueta og tid til at shoppe
Aktiviteter

Las Palmas med guidet rundvisning i Vegueta og tid til at shoppe

På denne heldagstur ser du se to af bedste aktiviteter i Gran Canarias hovedstad, Las Palmas. Der er bekvem transport til hjertet af hovedstaden, og du har tid til sightseeing i den gamle bydel, Vegueta, før du besøger butikkerne i et moderne indkøbscenter. Maria, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "Vegetuas gader er opkaldt efter personer fra øens historie, f.eks. Christoffer Columbus, som gjorde holdt her på sin vej til Amerika. Casa de Colón - Columbus-huset - i Vegueta er et museum, der er dedikeret til Christopher Columbus. Det er en udbredt opfattelse, at han boede i netop dette hus".Las Palmas' historiske kvarter er spækket med traditionelle pastelfarvede bygninger og udsmykkede kirker. Den har atmosfære af en spansk koloniby i Amerika, og dens gader er de ældste i byen. Vegueta er hjemsted for nogle af de bedste traditionelle kanariske retter, herunder retter som papas arrugadas og mojo-sauce. Maria siger: "Papas Arrugadas med mojo er essensen af Gran Canaria. Den krydrede mojo-sauce pynter på enhver ret, men med kanariske kartofler passer den perfekt sammen".Din guide giver dig en oversigt over de højdepunkter, du skal holde øje med under transporten, og du har masser af tid efter til at udforske. Efter Vegueta går vi til det populære Alisios-shoppingcenter. Her kan du kigge på de mest populære butikker, lokale butikker og souvenirboder. Og hvis du er sulten, kan du forkæle dig selv med et væld af internationale retter fra en række restauranter, barer og fastfoodsteder.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Gran Canaria på rundtur til Teror og Tejeda med frokost i Fataga
Seværdigheder & guidede rundture

Gran Canaria på rundtur til Teror og Tejeda med frokost i Fataga

Landsbyer, udsigtspunkter og vulkanske klipper ligger spredt ud over Gran Canarias takkede tinder. På denne rundtur kommer vi gennem nogle af øens mest dramatiske landskaber og stopper undervejs for at besøge perler som Teror, Tejeda og Fataga. David, en af vores lokale guider, siger: "Legenden om Jomfru Marias fremkomst i Teror fascinerer mig stadig. Det var i 1481, midt under Castiliens erobring af Gran Canaria, og det var med til at ændre øens skæbne".Og Teror er det sted, hvor din dag begynder. At slentre forbi de altanbeklædte byhuse på Calle Real de la Plaza mod basilikaen Vor Frue af Fyrretræet er en af de vigtigste oplevelser på Gran Canaria. På en naturskøn køretur herfra ligger Tejeda, som selv er lidt af en seværdighed - rødtagede og hvidkalkede huse spredt ud over skråningen i en dal. David tilføjer: "Hver gang der er en liste over Spaniens smukkeste landsbyer, er Tejeda tæt på toppen. Dens omgivelser er uovertrufne". Vi stopper også kort ved udsigtspunktet Las Tirajanas, hvor man kan beundre en stor vulkancaldera, mens vi fortsætter til Fataga for at spise. Vi får serveret en frokost lavet af lokale råvarer på en familieejet restaurant. Efter en lille spadseretur gennem byen besøger vi en nærliggende aloe vera-plantage for at få en forklaring på dens medicinske egenskaber. Generationer af øboere har brugt ekstrakter fra planten mod forbrændinger.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Nordlige Gran Canaria på rundtur med besøg i botanisk have
Udflugter & dagsture

Nordlige Gran Canaria på rundtur med besøg i botanisk have

Den nordlige del af Gran Canaria er ufattelig rig på naturskønhed. På denne rundtur oplever du denne ofte oversete del af øen. Vi besøger Spaniens største botaniske have og en bananplantage. David, en af vores lokale guider, siger: "Bananer er vores nationalfrugt - de er et symbol på De Kanariske Øer. Opdagelsesrejsende, der sejlede til Amerika, tog grønne bananer med, som modnede undervejs. Og vi eksporterede så mange til Storbritannien, at Canary Wharf i London fik sit navn efter os".Først udforsker vi øens varierede biodiversitet. Jardin Canario ligger på en bjergskråning og er Spaniens største botaniske have. Den kan prale af mere end 2000 plantearter, hvoraf 500 er endemiske for øen. Udforsk den træbeklædte grund, mens du lærer alt om stedets bevaringsindsats og miljøundervisningsprogram. Dernæst besøger vi en bananplantage, hvor du kan se 13 forskellige sorter af madbananer fra hele verden.Det sidste stop omfatter en guidet rundvisning i den charmerende landsby Firgas, en klynge af smalle gader med traditionelle kanariske huse. Udforsk de stemningsfulde gader med din guide, som vil forklare, hvorfor der er så mange springvand i denne lille by. Bagefter har du tid til at opdage flere af Firgas' herligheder i dit eget tempo, måske stoppe for at drikke en kop kaffe eller kigge efter souvenirs.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Roque Nublo med vandring og tapas i landsbyen Fataga
Aktiviteter

Roque Nublo med vandring og tapas i landsbyen Fataga

Denne rundtur er en oplevelsesfuld mulighed for at udforske nogle af Gran Canarias mest fascinerende naturskatte og landskaber. Din guide ledsager dig til udsigtspunktet Degollada de la Yegua, og derfor besøger vii den tårnende klippe Roque Nublo helt tæt på. Ana Isabel, en af vores lokale guider, fortæller: "Roque Nublo er en vulkansk klippeformation, der ligger 1813 meter over havets overflade. Navnet betyder "skyet klippe", fordi den ofte er indhyllet i tåge og skyer. Dens slående udseende og panoramiske udsigter er en stor del af dens tiltrækningskraft".Først kører vi mod midten af øen og ser de fascinerende landskaber ved Degollada de la Yegua for at tage billede. Dette bjergpas ligger i ca. 1000 meters højde og har udsigt over en 15 km lang kløft med glatte sider og skarpe, næsten lodrette kamme. Derefter går turen til dagens højdepunkt, Roque Nublo. Denne mægtige monolit tårner sig op over 70 meter og er dannet af den vulkanske aktivitet, der har skabt selve øen.Ved Roque Nublo har du tid på egen hånd til at nyde en let vandretur for at se nærmere på klippen og nyde 360-graders udsigten fra et af øens højeste punkter. Efter vandreturen er det tid til at slappe af og tanke op med nogle lækre kanariske specialiteter i Fataga, en landsby med traditionelle huse og en kirke. Du kan slentre rundt og udforske de blomsterklædte og plantefyldte gyder, inden vi tager tilbage.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Gran Canaria bjergudflugt med solnedgang
Udflugter & dagsture

Gran Canaria bjergudflugt med solnedgang

Mens solen forsvinder ned bag horisonten, kan du skåle for Gran Canarias spektakulære landskab på denne eksklusive solnedgangstur. Vi rejser ind i landet gennem rustikke landsbyer og op til øens højeste top for at nyde solnedgang med bobler. Vi rejser væk hen og ser Gran Canarias fortryllende solnedgange. I en komfortabel otte-sæders minibus kører vi til Mirador de las Moscas og San Bartolome, hvor klippetoppe dukker op i horisonten. Når vi har fundet den ideelle beliggenhed på Pico de las Nieves, er det tid til at åbne en flaske bobler og skåle for aftenen.Se Roque Nublos karakteristiske form blive til en silhuet, inden du går på restaurant til et traditionelt kanarisk måltid, hvor du kan prøve lokale tapasretter, inden du vender tilbage til dit hotel.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Maspalomas' sandklitter og Puerto de Mogan på rundtur
Seværdigheder & guidede rundture

Maspalomas' sandklitter og Puerto de Mogan på rundtur

Gran Canarias sydkyst er hjem for en af øens mest værdifulde naturattraktioner. Du oplever på denne udflugt sandklitterne i Maspalomas og den charmerende by Puerto de Mogan. Juana, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "Det siges, at klitterne i Maspalomas er dannet af sand, der er blæst over fra Sahara. Men i virkeligheden er det kombinationen af et tilbagetrukket hav i den sidste istid og masser af vind, der har skabt de enorme klitter. Vinden flytter dem stadig omkring 3 meter om året".De begynder med et besøg i Maspalomas' vidtstrakte klitter. Der vil være tid til at se de store naturlige sandbjerge fra udsigtspunktet og tage nogle flotte billeder. Derefter tager vi forbi Puerto Rico og nyder panoramaudsigten undervejs, inden vi ankommer til smukke Puerto de Mogan, der populært kaldes "Gran Canarias lille Venedig". Juana forklarer: "Byen har fået sit kælenavn på grund af kanalerne, broerne og de farverige huse, der ligner den flydende italienske by. Den blev bygget omkring en naturlig havn, som engang blev brugt som fiskerihavn".I Puerto de Mogan har du egen tid til at udforske gaderne, flankeret af huse med blå og gule konturer, se smedejernsbalkoner og vandre ned ad blomstrende gader. Det er den ideelle introduktion til denne kystby med dens historie, kultur og afslappede feriestemning. Når du har set dig omkring, kan du slappe af på stranden, stoppe og drikke en drink på en af barerne ved havnen med udsigt over bådene eller kigge rundt i gavebutikkerne.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Introduktion til Gran Canaria

Gran Canaria har smukke strande, vulkanske dale og søvnige koloniale landsbyer som baggrund. Med sit velsmagende køkken og sit store udbud af attraktioner og aktiviteter er det rimeligt at sige, at der ikke er mangel på sjove ting at foretage sig på Gran Canaria. Fra vandsport og vandrestier til den historiefyldte hovedstad, Las Palmas, finder du noget for både eventyrere, naturelskere og familier.

De seks bedste ting at foretage sig på Gran Canaria

1. Udforsk klitterne i Maspalomas

De enorme sandklitter i Maspalomas er en obligatorisk attraktion på Gran Canaria. Da klitterne har et meget skrøbeligt økosystem, er de et beskyttet naturreservat og skal udforskes med omtanke. Tag med på en guidet solopgangs- eller solnedgangstur til Maspalomas' klitter for at få en ekstra speciel oplevelse.

2. Kast dig ud i nogle vandsportsaktiviteter

Gran Canarias milde klima gør det til det perfekte sted for vandsport. Du kan vælge mellem sejlads, windsurfing, bodyboarding, surfing og dykning. Og hvis du hellere vil springe adrenalinsuset over, er der masser af afslappede nautiske aktiviteter at vælge mellem, f.eks. ture med glasbundet båd og bådture ved solnedgang.

3. Tag på vild hval- og delfinobservation

Bestil envild hval- og delfinobservation på Gran Canaria, hvor du får chancen for at se et væld af havdyr. Øens farvande er hjemsted for hvalarter, der er der hele året rundt, samt dem, der passerer forbi, mens de migrerer, så du er næsten garanteret at opleve observationer, uanset hvilken tid på året du besøger øen. Du har chancen for at se delfiner lege, hoppe og plaske omkring din båd. Der afgår flere bådture dagligt fra Puerto Rico.

4. Lær hovedstaden Las Palmas at kende

Øens hovedstad er et fantastisk sted at tage udgangspunkt i eller besøge på en dagstur takket være det livlige restaurant- og natteliv, de fantastiske strande og det historisk prægede centrum. Besøg den farverige gamle bydel, Vegueta, og oplev brostensbelagte gyder, monumenter og paladser. Hvis du besøger Las Palmas i februar, skal du være forberedt på at opleve karnevalsfester, der kan konkurrere med dem i Rio og New Orleans.

5. Nyd udsigten fra Roque Nublo

Hvis du er på udkig efter et førsteklasses sted at vandre, skal du ikke lede længere end Nublo Rural Park. Her finder du Roque Nublo, en gammel vulkansk klippe, som er en af de største klipper i verden. Den 360-graders udsigt fra toppen vil få dig til at gribe efter dit kamera. Det tager ca. 10 minutter at nå Roque Nublo via en vandresti, der starter ved parkeringspladsen ved La Goleta.

6. Smag på traditionel mad og drikke

Dyk ned i Gran Canarias kulinariske scene og smag dig gennem øens mest populære retter med en madrundtur. Prøv lokale delikatesser som papas arrugadas con mojo. Disse såkaldte "rynkede" kartofler koges i ekstra salt vand og smøres med en krydret sauce. Du kan også smage Flor de Guía-ost, og det er tidselblomster, der giver osten dens unikke smag. Smag også friskfanget fisk. Vinelskere kan tage til de lokale vingårde og bodegaer i den nordøstlige del af landet for at lære om vinproducenternes ældgamle processer og smage nogle af deres vine.