Kurv
Gran Canaria
Gran Canaria

Spanien

Ting at foretage sig Gran Canaria

Oplevelser Gran Canaria

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Alternativer

Gran Canaria VIP-rundtur med landsbyer og bryggeri
Udflugter & dagsture

Gran Canaria VIP-rundtur med landsbyer og bryggeri

Denne tempofyldte rundtur, kun for voksne, byder på en lang række af Gran Canarias førende seværdigheder – vulkanske landskaber, bjerglandsbyer m.m. Vi besøger Pico de las Nieves, Cruz de Tejeda, byen Teror og et lille lokalt bryggeri for en ølsmagning. Og hele turen foregår komfortabelt i en 8-personers minibus. Vi starter med at køre ind i dalene og bjergene til udsigtspunktet ved Las Moscas. Derefter tager vi til den lille landsby Fataga. Vi fortsætter videre til en af de mest genkendelige naturseværdigheder og det højeste punkt på Gran Canaria, Pico de las Nieves.Efter at have spist en typisk frokost i Las Lagunetas, besøger vi den charmerende bjergby Teror. Den er berømt for sine huse i kolonistil med de meget markante balkoner og for sin basilika. Vi afrunder dagen med et eksklusivt stop i et lille lokalt bryggeri for at tage på en lille rundvisning og smage på deres øl.

Gratis afbestilling
Sprog:

fi, sv 

Rundtur med højdepunkter på Gran Canaria
Udflugter & dagsture

Rundtur med højdepunkter på Gran Canaria

Denne oplevelse samler Gran Canarias største seværdigheder på én dag. Tænk på vulkanlandskaber, grønne dale og bjerglandsbyer. Du vil kunne krydse Roque Nublo, besøge byerne Tejeda og Teror og en aloe vera-plantage af fra listen over steder, som du gerne vil se.Vi starter med at køre gennem indlandets bjerge og dale, og rejsen begynder fra La Vegua-udsigtspunktet. Derefter kører vi til en aloe vera-plantage for at lære mere om denne livseliksir. Vi fortsætter på mod øens højeste punkt Roque Nublo, inden vi tager videre til nogle af Spaniens smukkeste landsbyer, Tejeda.Derefter spiser vi en typisk lokal frokost i den hyggelige landsby Las Lagunetas, og til sidst byen er der besøg i Teror i højlandet. Den er mest kendt for sine kolonihuse med balkoner og dens kirke, der er smukt beliggende med bjergene i baggrunden. Dagen afsluttes med et besøg ved det vulkanske Tirajanas-krater.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Mogan med båd
Udflugter & dagsture

Mogan med båd

Mange mener at Puerto de Mogan er den smukkeste by på Gran Canaria, og når man har set de små hyggelige huse, er det svært at argumentere imod. Denne formiddagsudflugt foregår med en glasbundsbåd, der lægger til lige i hjertet af havnen efter en flot indsejling.Omgivet af klipper ved udmundingen af en stejl dal, er byen kendt som 'Lille Venedig' på grund af sine kanaler, farverige huse og blomsterfyldte balkoner. Egenskaber, der gør byen meget populær - men også svær at komme til ad veje. Ved at ankomme med båd, havner du midt i byen og er fri for at gå langt til parkeringspladserne udenfor byen.Du har tid på egen hånd til at gå i butikker eller til at slå dig ned på en af de mange fortovscafeer med udsigt over sejlbådene. Nå ja, så er der jo også en skøn sandstrand du kan besøge.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Sabores de Gran Canaria lille grupperundtur
Udflugter & dagsture

Sabores de Gran Canaria lille grupperundtur

Hvis De Kanariske Øer var et måltid, ville Gran Canaria være hovedretten og desserten. På denne lille grupperundtur får du en smagsprøve på øen og dens køkken, samtidig med, at du kan nyde dens naturlige skønhed. Bandama-krateret, Arucas og en typisk kanarisk gård er allesammen på menuen.Først ser vi se det store Bandama-vulkankrater. Dernæst tager vi til Arucas. Dens farverige huse og blomsterfyldte parker overskygges af den vulkan-indrammede kirke Iglesia de San Juan Bautista. Du kommer forbi byens berømte romdestilleri for at få en smagsprøve, inden du kan smage en traditionel kanarisk frokost.Dagens højdepunkt er den prisbelønnede Finca La Laja, som er en typisk kanarisk gård, i Agaete. Her kan du smage vin, ost, teror chorizo, kanariske kartofler, kage og den karakteristiske kaffe, der dyrkes her. Du lærer også, hvordan man tilbereder mojosauce. Du vil blive ledsaget af en informativ lokal guide i og uden for bussen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fi 

Aftenrundtur i Las Palmas
Udflugter & dagsture

Aftenrundtur i Las Palmas

Gran Canarias hovedstad, der er fuld af liv om dagen, bliver helt magisk, når solen går ned. Denne aftentundtur til Las Palmas tager dig med til to af byens mest populære steder – strandområdet Las Canteras og den historiske gamle bydel Vegueta i byens centrum. Her er der god mulighed for at mingle med lokalbefolkningen.Aftenen begynder med et par timer, hvor du kan gå rundt i Las Canteras-området. Når de lokale har fri fra arbejde, begiver de sig direkte til Mercado del Puerto, et marked, hvor du finder alle mulige lokale specialiteter, fra frisk frugt og grøntsager til lækre tapas. Det ligger kun et stenkast fra stranden. Las Canteras-stranden er et fantastisk sted at opleve solnedgangen fra, afhængig af årstiden.Efter transport til byens centrum tager vi på en guidet rundtur i Vegueta, den ældste del af Las Palmas. Her kan du se vartegn som Christopter Columbus hus og Santa Ana-katedralen, bygget af vulkansten. Du har også tid på egen hånd til at udforske området og kigge på butikker i Triana.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur på Gran Canaria i lille gruppe med bæredygtig frokost
Udflugter & dagsture

Rundtur på Gran Canaria i lille gruppe med bæredygtig frokost

Gran Canaria er kendt som et kontinent i miniformat. Så snart du rejser ind i landet på denne lille grupperundtur, vil du opdage hvorfor. Du rejser forbi stadigt skiftende bjerglandskaber og prøver endda en bæredygtig frokost i en af Spaniens 10 smukkeste byer, Tejeda. Vi stopper også i Artenara, Valleseco og i en traditionel vinkælder.Først skal vi opleve Valle de las Presas for at tage nogle fremragende billeder. Derefter går turen videre til Tejeda for en pause med bæredygtig frokost med lokale produkter. Der vil også være mulighed for at smage øl fra et af Spaniens bedste mikrobryggerier. Herefter fortsætter udforskningen til øens højeste by, Artenara.Om eftermiddagen fortsætter vi til Pinos de Gáldar, hvorfra der er en fantastisk udsigt over den nordlige kystlinje. Vi runder turen af med et besøg i det berømte vulkanske Bandama-krater og stopper ved en lokal vinkælder, hvor du kan smage og købe lokale specialiteter.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur til Poema del Mar-akvariet, Guayadeque & Agüimes
Udflugter & dagsture

Rundtur til Poema del Mar-akvariet, Guayadeque & Agüimes

Fra havet til de centrale bjerge og endda under jorden. Denne oplevelse fører dig til det bedste af Gran Canaria. Du kommer tæt på over 300 havarter i Poema del Mar-akvariet, og du kører gennem den grønne Guayadeque-dal og spiser frokost på en restaurant, der er hugget ud af en grotte. Vi slutter af med fri tid i den pittoreske by Aguimes.Først skal vi se en af Las Palmas' mest populære attraktioner. Med panoramiske og buede vinduer og utallige udstillinger er Poema del Mar et sted, hvor du kan fortabe dig i en hypnotisk undervandsverden. Som hjem for hundredvis af havdyr kan du blandt andet nyde synet af elektriske ål, tyrehajer og fisk, der ligner Nemo på en prik.Derefter rejser du gennem øens grønneste hjørne til Guayadeque-kløften. Efter en let frokost i en af byens berømte klippeudskårne huler går turen videre til Agüimes. Afslut rundturen med fri tid i denne eventyrligt pastelfarvede by. Se den elegante kirke eller stop for at få en frisk kop kaffe på en lokal café.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Privat udflugt på Gran Canaria
Udflugter & dagsture

Privat udflugt på Gran Canaria

En privat tur er en fantastisk måde at opleve Gran Canaria på. Denne udflugt tager dig med til de skjulte dele af øen i en komfortabel otte-personers minibus. Vi kører gennem Hondo-kløften, besøger byen Moya, en urgammel laubærskov og nyder en traditionel kanarisk frokost. Dette er en af vores TUI Collection-udflugter, der giver dig en lokal indsigt i destinationen, samtidig med at den byder på unikke, ægte og ansvarlige oplevelser.Med en guide, der fortæller om øens historie og kultur, starter vores tur i den tørre sydvestlige del af øen, hvorefter vi fortsætter op til reservoiret Las Niñas. Herfra kører vi gennem episke landskaber videre til byen Tejeda.Vi spiser frokost i en hulerestaurant med en fantastisk udsigt – i klart vejr kan man se over til Spaniens højeste punkt, Mount Teide, på Tenerife. I restauranten kan du nyde lokale retter, hvor de kendte kanariske tomater er en vigtig ingrediens. Om eftermiddagen besøger vi den frodige laurbærskov og aflutter dagen i den nordlige by Moya.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, nl 

Privat kombi-rundtur på Gran Canaria med Columbus & Kraus
Aktiviteter

Privat kombi-rundtur på Gran Canaria med Columbus & Kraus

Las Palmas er Gran Canarias hovedstad siden kolonitiden og byder på masser af historie. Besøg to af byens mest betydningsfulde bygninger på denne lille grupperundtur. Du skal se Christopher Columbus-museet i Casa de Colon fra det 15. århundrede og udforske Alfredo Kraus Auditorium, et storslået teater med udsigt over Atlanterhavet.Det hele starter med en spadseretur gennem Las Palmas' smukke gamle bydel, Vegueta, for at nå frem til Casa de Colon. Denne tidligere guvernørbolig, der er udstyret med overhængende træbalkoner og udsmykkede buegange, er det sted, hvor den store opdagelsesrejsende Christoffer Columbus angiveligt boede i 1492. Udstillingerne på museet er fascinerende.I den yderste sydlige ende af promenaden kan du besøge det iøjnefaldende Alfredo Kraus Auditorium, der ligner en krydsning mellem en moské og et fyrtårn. Det er opkaldt efter en berømt spansk tenor og søn af byen, og det er et akustisk og arkitektonisk vidunder. Sørg for at tage masser af billeder, både inde og ude.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Privat rundtur til det sydlige Gran Canaria
Aktiviteter

Privat rundtur til det sydlige Gran Canaria

Vil du se alle de bedste seværdigheder i det sydlige område uden at skulle gå i timevis? Med transport og en lokal guide inkluderet er denne private rundtur lige noget for dig. Du kommer forbi Gran Canarias mest imponerende fotosteder og besøger Faro de Maspalomas for at få en gratis drink, mens du nyder udsigten til solnedgangen over øens sydligste punkt.På en privat rundtur udelukkende for dig og dit selskab er dit første stop ved udsigtspunktet Degollada de las Yeguas, hvor du kan tage et par selfies med landskabet af klipper og kløfter, der bølger op og ned i baggrunden. Du vil også lære legenderne om det gamle Guanche-folk at kende - det var et helligt sted for øens oprindelige indbyggere.Derefter går turen videre til El Faro de Maspalomas. Dette 68 meter høje fyrtårn i udkanten af stranden er forbundet til en traditional kro, beliggende i frodige haver. Det er her du slutte af på en af boulevardbarerne og nyde en drink, mens solen går ned over øens sydligste punkt.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Kombi-rundtur på Gran Canaria med fokus på Columbus & Kraus
Aktiviteter

Kombi-rundtur på Gran Canaria med fokus på Columbus & Kraus

Las Palmas er Gran Canarias hovedstad siden kolonitiden og byder på masser af historie. Besøg to af byens mest betydningsfulde bygninger på denne lille grupperundtur. Du skal se Christopher Columbus-museet i Casa de Colon fra det 15. århundrede og udforske Alfredo Kraus Auditorium, et storslået teater med udsigt over Atlanterhavet.Det hele starter med en spadseretur gennem Las Palmas' smukke gamle bydel, Vegueta, for at nå frem til Casa de Colon. Denne tidligere guvernørbolig, der er udstyret med overhængende træbalkoner og udsmykkede buegange, er det sted, hvor den store opdagelsesrejsende Christoffer Columbus angiveligt boede i 1492. Udstillingerne på museet er fascinerende.I den yderste sydlige ende af promenaden kan du besøge det iøjnefaldende Alfredo Kraus Auditorium, der ligner en krydsning mellem en moské og et fyrtårn. Det er opkaldt efter en berømt spansk tenor og søn af byen, og det er et akustisk og arkitektonisk vidunder. Sørg for at tage masser af billeder, både inde og ude.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

lille grupperundtur på cykel i Maspalomas
Aktiviteter

lille grupperundtur på cykel i Maspalomas

Vil du se alle de bedste seværdigheder i Maspalomas? Så er denne lille grupperundtur lige noget for dig, for du bliver vist rundt af en lokal guide og kommer forbi det sydlige Gran Canarias mest imponerende fotosteder. Her kan se La Charca, klitterne og Maspalomas' fyrtårn, som er øens sydligste punkt.Med en maksimal gruppestørrelse på kun 16 gæster får du endnu mere at vide om øen fra din ekspertguide. Du cykler gennem Maspalomas og stopper ved de vigtigste seværdigheder undervejs. Lagunen La Charca, og de berømte Maspalomas-sandkklitter bag den, er som en oase i ørkenen.Der er også et stop ved det arkæologiske område med ruinerne af en Guanche-landsby - som var de oprindelige indbyggere på øen for århundreder siden - i Meloneras. Rundturen slutter igen, hvor den startede - ved Holiday World Maspalomas. Og som en perfekt afslutning på denne aktivitet er der en tapa og en drink til at runde oplevelsen af med.

Gratis afbestilling
Sprog:

es, en 

Introduktion til Gran Canaria

Gran Canaria har smukke strande, vulkanske dale og søvnige koloniale landsbyer som baggrund. Med sit velsmagende køkken og sit store udbud af attraktioner og aktiviteter er det rimeligt at sige, at der ikke er mangel på sjove ting at foretage sig på Gran Canaria. Fra vandsport og vandrestier til den historiefyldte hovedstad, Las Palmas, finder du noget for både eventyrere, naturelskere og familier.

De seks bedste ting at foretage sig på Gran Canaria

1. Udforsk klitterne i Maspalomas

De enorme sandklitter i Maspalomas er en obligatorisk attraktion på Gran Canaria. Da klitterne har et meget skrøbeligt økosystem, er de et beskyttet naturreservat og skal udforskes med omtanke. Tag med på en guidet solopgangs- eller solnedgangstur til Maspalomas' klitter for at få en ekstra speciel oplevelse.

2. Kast dig ud i nogle vandsportsaktiviteter

Gran Canarias milde klima gør det til det perfekte sted for vandsport. Du kan vælge mellem sejlads, windsurfing, bodyboarding, surfing og dykning. Og hvis du hellere vil springe adrenalinsuset over, er der masser af afslappede nautiske aktiviteter at vælge mellem, f.eks. ture med glasbundet båd og bådture ved solnedgang.

3. Tag på vild hval- og delfinobservation

Bestil envild hval- og delfinobservation på Gran Canaria, hvor du får chancen for at se et væld af havdyr. Øens farvande er hjemsted for hvalarter, der er der hele året rundt, samt dem, der passerer forbi, mens de migrerer, så du er næsten garanteret at opleve observationer, uanset hvilken tid på året du besøger øen. Du har chancen for at se delfiner lege, hoppe og plaske omkring din båd. Der afgår flere bådture dagligt fra Puerto Rico.

4. Lær hovedstaden Las Palmas at kende

Øens hovedstad er et fantastisk sted at tage udgangspunkt i eller besøge på en dagstur takket være det livlige restaurant- og natteliv, de fantastiske strande og det historisk prægede centrum. Besøg den farverige gamle bydel, Vegueta, og oplev brostensbelagte gyder, monumenter og paladser. Hvis du besøger Las Palmas i februar, skal du være forberedt på at opleve karnevalsfester, der kan konkurrere med dem i Rio og New Orleans.

5. Nyd udsigten fra Roque Nublo

Hvis du er på udkig efter et førsteklasses sted at vandre, skal du ikke lede længere end Nublo Rural Park. Her finder du Roque Nublo, en gammel vulkansk klippe, som er en af de største klipper i verden. Den 360-graders udsigt fra toppen vil få dig til at gribe efter dit kamera. Det tager ca. 10 minutter at nå Roque Nublo via en vandresti, der starter ved parkeringspladsen ved La Goleta.

6. Smag på traditionel mad og drikke

Dyk ned i Gran Canarias kulinariske scene og smag dig gennem øens mest populære retter med en madrundtur. Prøv lokale delikatesser som papas arrugadas con mojo. Disse såkaldte "rynkede" kartofler koges i ekstra salt vand og smøres med en krydret sauce. Du kan også smage Flor de Guía-ost, og det er tidselblomster, der giver osten dens unikke smag. Smag også friskfanget fisk. Vinelskere kan tage til de lokale vingårde og bodegaer i den nordøstlige del af landet for at lære om vinproducenternes ældgamle processer og smage nogle af deres vine.