Kurv
144 Aktiviteter
Sort by:
En smag af Gran Canaria
Udflugter & dagsture

En smag af Gran Canaria

Der er meget at se og foretage sig på Gran Canaria, og på denne heldagstur udforsker vi øens hjerte og højdepunkter. Turen byder blandt andet på bjerglandsbyer, velsmagende lokal mad og fantastisk natur. Du oplever Gran Canaria i sin reneste form, når vi rejser ind i landet til steder, hvor tiden har stået stille. Vi besøger også en af de mange smukke byer på den nordlige del af øen.Derudover får vi serveret en traditionel frokost i en hulerestaurant i Bascamao. Og så er der det måske største højdepunkt af dem alle, et besøg på den familieejede Finca La Laja - en typisk kanarisk gård. Her smager vi ikke kun den nyristede kaffe, men også sæsonens frugt. Og vi lærer også at lave en krydret 'mojo'-sauce.

Gratis afbestilling
Sprog:

sv 

Besøg på Poema del Mar-akvariet og tur i Guayadeque-kløften
Udflugter & dagsture

Besøg på Poema del Mar-akvariet og tur i Guayadeque-kløften

Fra havet til de centrale bjerge og endda under jorden. Denne rundtur fører dig til det bedste af Gran Canaria. Du kommer tæt på over 300 havarter i Poema del Mar-akvariet, og du kører gennem den grønne Guayadeque-dal og spiser frokost på en restaurant, der er hugget ud af en grotte. Vi slutter af med fri tid i den koloniale by Aguimes. Miguel, en af vores lokale guider, siger: "Der er meget pakket sammen på én dag. Men for mig er den mest interessante del Guayadeque, som repræsenterer en meget vigtig del af vores forhistorie".Først skal vi se en af Las Palmas' mest populære attraktioner. Med panoramiske og buede vinduer og utallige udstillinger er Poema del Mar et sted, hvor du kan fortabe dig i en hypnotisk undervandsverden. Som hjem for hundredvis af havdyr kan du blandt andet nyde synet af elektriske ål, tyrehajer og fisk, der ligner Nemo på en prik. "Børnene er altid glade i Poema del Mar", siger Miguel.Derefter rejser du gennem øens grønneste hjørne til Guayadeque-kløften. Den er berømt for sine grottehuse, som det oprindelige folk byggede i lavarør, og for sine snoede vandrestier. Gå ind i en klippeudskåret grotte, der er omdannet til en restaurant, og nyd en tapas-frokost lavet af lokale råvarer. Derefter går turen videre til Agüimes, hvor du kan tid på egen hånd på dette pastelfarvede sted, der ligger over den grønne kløft Guayadeque. Du kan se den elegante kirke, stoppe op og få en kop kaffe på en lokal café eller tage billeder ved byens mange statuer.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Dagstur til Puerto de Mogan med båd
Udflugter & dagsture

Dagstur til Puerto de Mogan med båd

Mange siger, at Puerto de Mogan er den smukkeste by på Gran Canaria. Når du først har set de små huse, er det svært at sige noget andet. På denne tur ankommer du med båd og lægger til lige i hjertet af havnen efter en naturskøn indsejling. Maria, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Mogan-markedet er en klassiker på Gran Canaria og er kendt over hele øen. Og når man ankommer til byen med båd, får man den der særlige fornemmelse, som man får i forventning om en særlig oplevelse".Vi sejler fra Puerto Ricos havn i en båd med glasbund langs den klippefyldte og vulkanske kystlinje mod syd, inden vi ankommer til Puerto de Mogan. Byen er indlejret i klipperne ved udmundingen af en stejl dal og er kendt som "Lille Venedig" på grund af dens kanal, hvide huse med blå og gule farver, smedejernsbalkoner og blomstrede gader.Når du ankommer med båd, er du straks midt i begivenhederne. Det er kun os, der bringer dig til og fra Puerto de Mogan ad søvejen. Antonio, en anden af vores lokale guider, siger: "Hvis du ankommer med bus, er turen ikke kun mindre smuk, men du skal også gå et godt stykke for at komme til havnefronten". Du har også tid på egen hånd til at kigge rundt i boderne med typiske kanariske produkter eller bare slappe af på en af de mange caféer med udsigt til lystbådene. Og så er der også en lokkende sandstrand, som du kan strække dig på.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Ørundtur på Gran Canaria med typisk frokost
Udflugter & dagsture

Ørundtur på Gran Canaria med typisk frokost

Denne omfattende rundtur på Gran Canaria indebærer det bedste af øens højland på kun én dag. Du ser landsbyerne Tejeda og Teror, nyder en typisk kanarisk frokost og besøger en aloe vera-plantage. Der vil også være masser af fotostop undervejs. Pepe, en af vores lokale guider, siger: "Vi kanarere har brugt aloe vera til at helbrede forbrændinger siden tidernes morgen. Plantens blade producerer en kølig gel fyldt med vitaminer, aminosyrer, mineraler og enzymer. Det er fascinerende at finde ud af, hvilke fordele den har".Vores første stop er ved udsigtspunktet Degollada de la Yegua, der om dagen byder på udsigt over den rå kløft og om natten en stjernefyldt himmel. Derefter går turen videre til en miljøvenlig aloe vera-plantage. Her lærer du om planten og dens helbredende egenskaber. Tejeda, der anses for at være en af Spaniens smukkeste landsbyer, besøger vi derefter. Alle de smukke hvidkalkede huse og byens palmer ligger i skyggen af Roque Nublo og Roque Bentayga. Det er malerisk.Herefter kører vi til Valleseco for at spise en treretters frokost på en familieejet restaurant. Smag traditionelle kanariske retter lavet af lokale råvarer, som vi nyder sammen med lokal vin og udsigten over kløften nedenfor. Med fyldt mave bruger vi eftermiddagen på at besøge den billedskønne by Teror. Den er berømt for sine pastelfarvede koloniale huse med udskårne og udhængende balkoner. Byens midtpunkt er dens basilika Vor Frue af Fyrretræet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Gran Canaria madrundtur med besøg på destilleri og frokost
Udflugter & dagsture

Gran Canaria madrundtur med besøg på destilleri og frokost

Hvis De Kanariske Øer var et måltid, ville Gran Canaria være hovedretten - og desserten. På denne eksklusive rundtur får du en smagsprøve på øen og dens køkken, mens du kan nyde dens naturlige skønhed. Bandama-krateret, Arucas og en typisk kanarisk gård er alle på dagens menu. Maria, en af vores lokale guider, siger: "Dette er min yndlingstur. Kørslen er velfordelt, og hvert stop er en seværdighed. Desuden får du mulighed for at smage nogle typiske kanariske specialiteter i fantastiske omgivelser".Først kommer vi til det enorme Bandama-vulkankrater. Det er mere end 200 m dybt. Dernæst tager vi til Arucas. Byens farverige huse og blomsterfyldte parker overskygges af den imponerende kirke Iglesia de San Juan Bautistat. Vi besøger byens historiske Arehucas-destilleri for at smage på den berømte rom, der er lagret på egetræsfade. Bagefter besøger vi en familieejet restaurant for at spise en traditionel kanarisk frokost lavet af lokale råvarer.Dagens højdepunkt er den prisbelønnede Finca La Laja - en typisk kanarisk gård - som ligger i en dyb og vegetationsfyldt kløft nær Agaete. I disse vilde og barske omgivelser kan du smage lokale vine, ost, teror chorizo, kanariske kartofler, kage og gårdens karakteristiske kaffe, som dyrkes her. Du vil også lære at tilberede krydret "mojo"-sauce.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Las Palmas med guidet rundvisning i Vegueta og tid til at shoppe
Aktiviteter

Las Palmas med guidet rundvisning i Vegueta og tid til at shoppe

På denne heldagstur ser du se to af bedste aktiviteter i Gran Canarias hovedstad, Las Palmas. Der er bekvem transport til hjertet af hovedstaden, og du har tid til sightseeing i den gamle bydel, Vegueta, før du besøger butikkerne i et moderne indkøbscenter. Maria, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "Vegetuas gader er opkaldt efter personer fra øens historie, f.eks. Christoffer Columbus, som gjorde holdt her på sin vej til Amerika. Casa de Colón - Columbus-huset - i Vegueta er et museum, der er dedikeret til Christopher Columbus. Det er en udbredt opfattelse, at han boede i netop dette hus".Las Palmas' historiske kvarter er spækket med traditionelle pastelfarvede bygninger og udsmykkede kirker. Den har atmosfære af en spansk koloniby i Amerika, og dens gader er de ældste i byen. Vegueta er hjemsted for nogle af de bedste traditionelle kanariske retter, herunder retter som papas arrugadas og mojo-sauce. Maria siger: "Papas Arrugadas med mojo er essensen af Gran Canaria. Den krydrede mojo-sauce pynter på enhver ret, men med kanariske kartofler passer den perfekt sammen".Din guide giver dig en oversigt over de højdepunkter, du skal holde øje med under transporten, og du har masser af tid efter til at udforske. Efter Vegueta går vi til det populære 7 Palmas Shoppingcenter. Her kan du kigge på de mest populære butikker, lokale butikker og souvenirboder. Og hvis du er sulten, kan du forkæle dig selv med et væld af internationale retter fra en række restauranter, barer og fastfoodsteder.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Madrundtur på Gran Canaria med tapas, olivenfarm og saltbassiner
Udflugter & dagsture

Madrundtur på Gran Canaria med tapas, olivenfarm og saltbassiner

Se nogle af Gran Canarias' bedste udsigtspunkter og landsbyer, mens du smager på øen lokale delikatesser. Vi besøger saltbassinerne i Tenefé, en olivenfarm og den smukke landsby Firgas. Teresa, en af vores lokale guider, siger: "Vi kanarere er meget stolte af vores gastronomi. Og på denne rundtur får du mulighed for at opdage nogle af de rigeste smagsoplevelser med frokost på en restaurant, der er dedikeret til at give et moderne twist til det traditionelle kanariske køkken".Først besøger vi saltbassinerne Las Salinas de Tenefé. De har været i brug siden det 18. århundrede og producerer stadig salt den dag i dag. Nogle af saltene, som f.eks. "flor de sal", er meget værdsat blandt feinschmeckere. Derefter tager vi videre til olivenfarmen Los Olivos, som er økologisk og også rummer et kulturcenter. Her kan du få en dybdegående beskrivelse af de kanariske traditioner for olivenolieproduktion. Efter en rundvisning i plantagerne, der har mere end 1.000 træer, kan du smage på et udvalg af de prisbelønnede olier.Derefter kører vi til Agaete i det nordvestlige område for at spise frokost på den familieejede restaurant Casa Romantica. Efter at have nydt tapas lavet af lokale råvarer kan du opdage museet, der er dedikeret til øens liv i de tidligere århundreder. Dagens sidste stop er Firgas, der er kendt for dens kildevand og udsigt over kysten. Gå gerne en tur ned ad den ikoniske Paseo de Canarias - en skrånende gangsti, der er et sammensurium af kaskader af springvand, håndmalede fliser og 3D-reliefbilleder af De Kanariske Øer. En attraktion, der virkelig sætter Firgas på kortet.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Nordlige Gran Canaria på rundtur med besøg i botanisk have
Udflugter & dagsture

Nordlige Gran Canaria på rundtur med besøg i botanisk have

Den nordlige del af Gran Canaria er ufattelig rig på naturskønhed. På denne rundtur oplever du denne ofte oversete del af øen. Vi besøger Spaniens største botaniske have, en bananplantage og en af de bedste strande på De Kanariske Øer. David, en af vores lokale guider, siger: "Bananer er vores nationalfrugt - de er et symbol på De Kanariske Øer. Opdagelsesrejsende, der sejlede til Amerika, tog grønne bananer med, som modnede undervejs. Og vi eksporterede så mange til Storbritannien, at Canary Wharf i London fik sit navn efter os".Først udforsker vi øens varierede biodiversitet. Jardin Canario ligger på en bjergskråning og er Spaniens største botaniske have. Den kan prale af mere end 2000 plantearter, hvoraf 500 er endemiske for øen. Udforsk den træbeklædte grund, mens du lærer alt om stedets bevaringsindsats og miljøundervisningsprogram. Dernæst besøger vi en bananplantage, hvor du kan se 13 forskellige sorter af madbananer fra hele verden. Smag på økologisk frugt som avocado, appelsin eller mango, som plukkes friske direkte fra de 7000 træer.Vi stopper ved Mercado de Puerto, inde vi afslutter dagen med at nyde solen på Las Canteras-stranden. Den er kåret som en af verdens bedste bystrande og er den mest populære sandstrand for beboerne i øens hovedstad, Las Palmas. Gå en tur langs promenaden, få en bid mad eller tjek det iøjnefaldende Alfredo Kraus Auditorium, som er blevet beskrevet som en blanding af en moské og et fyrtårn.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Gran Canaria på rundtur til Teror og Tejeda med frokost i Fataga
Seværdigheder & guidede rundture

Gran Canaria på rundtur til Teror og Tejeda med frokost i Fataga

Landsbyer, udsigtspunkter og vulkanske klipper ligger spredt ud over Gran Canarias takkede tinder. På denne rundtur kommer vi gennem nogle af øens mest dramatiske landskaber og stopper undervejs for at besøge perler som Teror, Tejeda og Fataga. David, en af vores lokale guider, siger: "Legenden om Jomfru Marias fremkomst i Teror fascinerer mig stadig. Det var i 1481, midt under Castiliens erobring af Gran Canaria, og det var med til at ændre øens skæbne".Og Teror er det sted, hvor din dag begynder. At slentre forbi de altanbeklædte byhuse på Calle Real de la Plaza mod basilikaen Vor Frue af Fyrretræet er en af de vigtigste oplevelser på Gran Canaria. På en naturskøn køretur herfra ligger Tejeda, som selv er lidt af en seværdighed - rødtagede og hvidkalkede huse spredt ud over skråningen i en dal. David tilføjer: "Hver gang der er en liste over Spaniens smukkeste landsbyer, er Tejeda tæt på toppen. Dens omgivelser er uovertrufne". Vi stopper derefter ved udsigtspunktet Degollada de Becerra, hvorfra der er udsigt over bjergtoppe, herunder de berømte Roques af Nublo og Bentayga.Vi stopper også kort ved udsigtspunktet Las Tirajanas, hvor man kan beundre en stor vulkancaldera, mens vi fortsætter til Fataga for at spise. Vi får serveret en frokost lavet af lokale råvarer på en familieejet restaurant. Efter en lille spadseretur gennem byen besøger vi en nærliggende aloe vera-plantage for at få en forklaring på dens medicinske egenskaber. Generationer af øboere har brugt ekstrakter fra planten mod forbrændinger.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Gran Canaria bjergudflugt med solnedgang
Udflugter & dagsture

Gran Canaria bjergudflugt med solnedgang

Mens solen forsvinder ned bag horisonten, kan du skåle for Gran Canarias spektakulære landskab på denne eksklusive solnedgangstur. Vi rejser ind i landet gennem rustikke landsbyer og op til øens højeste top for at nyde solnedgang med bobler. Vi rejser væk hen og ser Gran Canarias fortryllende solnedgange. I en komfortabel otte-sæders minibus kører vi til Mirador de las Moscas og San Bartolome, hvor klippetoppe dukker op i horisonten. Når vi har fundet den ideelle beliggenhed på Pico de las Nieves, er det tid til at åbne en flaske bobler og skåle for aftenen.Se Roque Nublos karakteristiske form blive til en silhuet, inden du går på restaurant til et traditionelt kanarisk måltid, hvor du kan prøve lokale tapasretter, inden du vender tilbage til dit hotel.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Gran Canaria på privat rundtur med frokost i afsides landsby
Udflugter & dagsture

Gran Canaria på privat rundtur med frokost i afsides landsby

Gran Canaria er kendt som et kontinent i miniformat. Og så snart du rejser ind i landet på denne private rundtur, vil du opdage hvorfor. Du rejser gennem bjergrige landskaber og nyder en lokal frokost i Bascamao. Der er også stop i Artenara og en vinkælder. Esteban, en af vores lokale guider, siger: "Det er højdepunkt efter højdepunkt på denne tur, hvor vi starter med frokost i en "grotterestaurant" med udsigt og derefter afsted til øens højeste landsby. Artenara ligger i over 1200 m højde over havets overflade på en højderyg omgivet af takkede bjergtoppe".På vej mod nord via Mogan-dalen snor vi os gennem kløfter og slugter mod øens centrum. Udsigten undervejs er fantastisk flot, så der er mulighed for at stoppe op en gang imellem for at tage nogle billeder. Herefter er der frokost på en familieejet grotterestaurant i den afsidesliggende landsby Bascamao. Du smager på retter lavet af lokale råvarer med udsigt over det omkringliggende landskab og havet. Desuden bidrager du med dette besøg til lokalsamfundet og økonomien i området.Herefter kan du tage til øens højeste by, Artenara. Til fods kan du udforske denne lille landsby, der er samlet omkring en hvidkalket kirke, og du kan også opleve det berømte museum for hulebygninger. Derefter tager vi til udsigtspunktet Presas, hvor du kan nyde udsigten over landskaber og den nordlige kystlinje. Vi afslutter dagen med et kort stop i Bandama-krateret og stopper undervejs ved en familiedrevet vinkælder for at smage på vinene fra den vulkanske jordbund.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, da, en, fi, +5  fr, nl, no, pl, sv

Roque Nublo med vandring og tapas i landsbyen Fataga
Aktiviteter

Roque Nublo med vandring og tapas i landsbyen Fataga

Denne rundtur er en oplevelsesfuld mulighed for at udforske nogle af Gran Canarias mest fascinerende naturskatte og landskaber. Din guide ledsager dig til udsigtspunktet Degollada de la Yegua, og derfor besøger vii den tårnende klippe Roque Nublo helt tæt på. Ana Isabel, en af vores lokale guider, fortæller: "Roque Nublo er en vulkansk klippeformation, der ligger 1813 meter over havets overflade. Navnet betyder "skyet klippe", fordi den ofte er indhyllet i tåge og skyer. Dens slående udseende og panoramiske udsigter er en stor del af dens tiltrækningskraft".Først kører vi mod midten af øen og ser de fascinerende landskaber ved Degollada de la Yegua for at tage billede. Dette bjergpas ligger i ca. 1000 meters højde og har udsigt over en 15 km lang kløft med glatte sider og skarpe, næsten lodrette kamme. Derefter går turen til dagens højdepunkt, Roque Nublo. Denne mægtige monolit tårner sig op over 70 meter og er dannet af den vulkanske aktivitet, der har skabt selve øen.Ved Roque Nublo har du tid på egen hånd til at nyde en let vandretur for at se nærmere på klippen og nyde 360-graders udsigten fra et af øens højeste punkter. Efter vandreturen er det tid til at slappe af og tanke op med nogle lækre kanariske specialiteter i Fataga, en landsby med traditionelle huse og en kirke. Du kan slentre rundt og udforske de blomsterklædte og plantefyldte gyder, inden vi tager tilbage.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Introduktion til Gran Canaria

Gran Canaria har smukke strande, vulkanske dale og søvnige koloniale landsbyer som baggrund. Med sit velsmagende køkken og sit store udbud af attraktioner og aktiviteter er det rimeligt at sige, at der ikke er mangel på sjove ting at foretage sig på Gran Canaria. Fra vandsport og vandrestier til den historiefyldte hovedstad, Las Palmas, finder du noget for både eventyrere, naturelskere og familier.

De seks bedste ting at foretage sig på Gran Canaria

1. Udforsk klitterne i Maspalomas

De enorme sandklitter i Maspalomas er en obligatorisk attraktion på Gran Canaria. Da klitterne har et meget skrøbeligt økosystem, er de et beskyttet naturreservat og skal udforskes med omtanke. Tag med på en guidet solopgangs- eller solnedgangstur til Maspalomas' klitter for at få en ekstra speciel oplevelse.

2. Kast dig ud i nogle vandsportsaktiviteter

Gran Canarias milde klima gør det til det perfekte sted for vandsport. Du kan vælge mellem sejlads, windsurfing, bodyboarding, surfing og dykning. Og hvis du hellere vil springe adrenalinsuset over, er der masser af afslappede nautiske aktiviteter at vælge mellem, f.eks. ture med glasbundet båd og bådture ved solnedgang.

3. Tag på vild hval- og delfinobservation

Bestil envild hval- og delfinobservation på Gran Canaria, hvor du får chancen for at se et væld af havdyr. Øens farvande er hjemsted for hvalarter, der er der hele året rundt, samt dem, der passerer forbi, mens de migrerer, så du er næsten garanteret at opleve observationer, uanset hvilken tid på året du besøger øen. Du har chancen for at se delfiner lege, hoppe og plaske omkring din båd. Der afgår flere bådture dagligt fra Puerto Rico.

4. Lær hovedstaden Las Palmas at kende

Øens hovedstad er et fantastisk sted at tage udgangspunkt i eller besøge på en dagstur takket være det livlige restaurant- og natteliv, de fantastiske strande og det historisk prægede centrum. Besøg den farverige gamle bydel, Vegueta, og oplev brostensbelagte gyder, monumenter og paladser. Hvis du besøger Las Palmas i februar, skal du være forberedt på at opleve karnevalsfester, der kan konkurrere med dem i Rio og New Orleans.

5. Nyd udsigten fra Roque Nublo

Hvis du er på udkig efter et førsteklasses sted at vandre, skal du ikke lede længere end Nublo Rural Park. Her finder du Roque Nublo, en gammel vulkansk klippe, som er en af de største klipper i verden. Den 360-graders udsigt fra toppen vil få dig til at gribe efter dit kamera. Det tager ca. 10 minutter at nå Roque Nublo via en vandresti, der starter ved parkeringspladsen ved La Goleta.

6. Smag på traditionel mad og drikke

Dyk ned i Gran Canarias kulinariske scene og smag dig gennem øens mest populære retter med en madrundtur. Prøv lokale delikatesser som papas arrugadas con mojo. Disse såkaldte "rynkede" kartofler koges i ekstra salt vand og smøres med en krydret sauce. Du kan også smage Flor de Guía-ost, og det er tidselblomster, der giver osten dens unikke smag. Smag også friskfanget fisk. Vinelskere kan tage til de lokale vingårde og bodegaer i den nordøstlige del af landet for at lære om vinproducenternes ældgamle processer og smage nogle af deres vine.