Negresco Princess

 • Barcelona, Spanien

Om hotellet

 • WiFi

Tagterrasse og infinitypool

Negresco Princess ligger i bydelen Eixample i Barcelona. Her bor du tæt på torvet Placa Catalunya og hovedgaden Paseo de Gracia i byens centrum. Hotellet er moderne og har en tagterrasse, infinitypool, bar og restaurant.

Et par minutters gang fra hotellet ligger La Sagrada Familia. Du bor desuden tæt på Det Gotiske Kvarter, som er en af Barcelonas ældste bydele med små stræder, historiske bygninger og museer.

Tagterrasse med infinitypool

Har du brug for en pause fra shopping og seværdigheder, kan du besøge tagterrassen, hvor du finder en infinitypool og bar. Tag en afkølende dukkert, slap af på en af liggestolene eller bestil noget godt at drikke fra baren. Fra tagterrassen har du udsigt over byens tage. Hotellet har desuden en restaurant, som tilbereder spanske og internationale specialiteter.

Alle værelser har:

 • WiFi
 • Minibar
 • Tv
 • Hårtørrer
 • Aircondition og centralvarme
 • Bruser og toilet

Visse værelser kan bestilles til flere end det ordinære antal, f.eks. et dobbeltværelse, der disponeres af tre. Yderligere person(er) sover da i ekstraseng, f.eks. en sammenklappelig seng eller en sovesofa.

Her anvender vi hotellets betegnelser for værelsestyper.

 • Antal værelser : 128

Kort om hotellet

Udendørspool
Ja
Restaurant/Bar
Ja/Ja

Gennemsnitsvejr i Barcelona

Adresse & telefon

Adresse
Roger De Lluria, 16-18, BARCELONA, Spain

Vigtig information

Reception åben hele døgnet
Ja
Antal værelser
128
Visa
Ja
WiFi
Ja
A/C på offentlige områder
Ja
Indcheckning
15:00-02:00
Udcheckning
12:00
Deponeringsboks i receptionen
Ja

Mad og drikke

Restaurant
Ja
Bar
Ja
Morgenmad
Kontinental
A/C i restaurant
Ja
Morgenmadslokale
Ja
Café
Ja

Pools

Udendørspool
Ja
Pools
1
Pool
Ja
Opvarmede udendørspools (min 22 grader)
1

Sport

Cykeludlejning
Ja

Tilgængelighed

Antal etager i den laveste bygning
7
Elevator
Ja
Velegnet for kørestolsbrugere
Ja

Vores service: Døgnet rundt via TUI-appen

 • Gælder 2024-05-01 til 2024-11-01
 • Gælder 2024-11-01 til 2025-05-01

Service via TUI-appen

TUI har ikke personale på dette rejsemål, men med TUI-appen kan du nå os 24 timer i døgnet, når det passer dig. Via Spørg guiderne i appen kan du sende beskeder på dansk og få hurtige svar, både før og under din ferie. Vi kan hjælpe dig med at bestille oplevelser og lejebiler, give dig tips til restauranter og vise dig, hvor du finder de bedste shoppingmuligheder og de fineste strande. Vi hjælper naturligvis også med praktiske spørgsmål, der måtte opstå, så I får en dejlig og afslappende ferie. Du kan også kontakte os på telefon 24 timer i døgnet ved akutte sager.

Vejen til hotellet

Transfertid

Taxi til det centrale Barcelona ca. 12 km, ca. 45 euro. Cirka 40 minutter fra lufthavnen til det centrale Barcelon (Plaza de España). Forudbestil taxitransfer til dit hotel ved at logge ind på myTUIwww.tui.dk.