Rejser
til
Isla de Holbox

pricetag

Pris fra

...
hotel

Hoteller

9

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler er fra Playa del Carmen
  • Pizzaca. 45,-
  • Øl (50 cl)ca. 18,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMexicansk peso (MXN)
  • Tidsforskel-7 timer
  • building HovedstadMexico City
  • message-love SprogSpansk
  • user-family Befolkning127 500 000

Rejser til Isla de Holbox

Isla de Holbox er Mexicos måske bedst bevarede hemmelighed. Den naturfredede ø nord for Yucatánhalvøen er en idyl med hvide, finkornede sandstrande, et turkist hav, gader af sand og hoteller med palmebladstage.

På den 40 km lange ø Isla de Holbox er tempoet roligt, det afslappende turistliv går hånd i hånd med lokalbefolkningens dagligdag. Lange strande og et hyggelig aftenliv ved torvet er også en del af billedet. Trods følelsen af et uberørt paradis, ligger øen kun et par timers kørsel fra Cancun.

Uberørte strande
Ved de lavvandede strande er der god plads. Vandet er klart, og i vandkanten ligger der masser af muslinger og alger, som er skylltet op på den flere kilometer lange sandstrand. Naturen efterlades uberørt for at beskytte det rige fugleliv på øen. Et bedre sted at slippe væk fra omverden er svært at forestille sig.

Afslappet gadeliv
Øens eneste by har en snes kvarterer med lave huse i pastelfarver, små butikker med kunsthåndværk og hyggelige restauranter. Du kan bestilles alt fra pasta og pizza til ægte mexicanske tapas og fiske- og skaldyrsretter. En specialitet som du ikke bør gå glip af, er pizza toppet med nyfanget hummer. Ved torvet er der mange restauranter og musikbarer, der bidrager til den hyggelige atmosfære om aftenen.

Delfiner og rosa flamingoer
Takket være sin beliggenhed ved lagunen Yalahao er Isla de Holbox tilholdssted for mange forskellige fuglearter. Du kan blandt andet se pelikaner, rosa flamingoer og sjældne havfuglearter. I perioden fra maj til september passerer mange hvalhajer øen, og vil du opleve noget helt specielt, kan du tage med på en udflugt, hvor du kan svømme tæt på det store dyr.

Flere udflugtstipsBådtur til fugleøen Isla Pajaros Snorkling, fiskeri og delfiner ved Cabo Catotche
Dybhavsfiskeri Kajaktur i mangroveskoven
* Mayatempler ved Chichen Itza og Ek Balam

Kombiner med større rejsemål Rejser du hertil i højsæsonen om vinteren, kan du tilbringe hele ferien på Isla de Holbox. Eller kombinere med nogle af vores andre rejsemål langs Mayarivieraen. I sommerhalvåret tilbyder vi Isla de Holbox som anden halvdel af en tougers kombinationsrejse, hvor første uge tilbringes i Cancun eller Playa del Carmen. Så indgår også transfer med færge og bil/bus i rejsens pris.

Nonstopfly om vinteren
I vinterens højsæson flyver vi dig direkte fra København til Mexico. På udrejsen tager det små 12 timer mens hjemrejsen varer under 10 timer, takket være medvind. I sommerhalvåret flyver du med rutefly og må da påregen en længere rejsetid på grund af mellemlandinger.

Rejsetyper i Isla de Holbox

Anbefalede hoteller - Isla de Holbox