Kurv
63 Aktiviteter
Sort by:
Heldagsrundtur på Symi med Panormitis-klostret
Udflugter & dagsture

Heldagsrundtur på Symi med Panormitis-klostret

De Dodekanesiske Øer byder på vidt forskellige oplevelser – og Symi er en af de kulturelt mest rige af dem alle. Du vil have øens afslappende charme og besøger seværdigheder som Panormitis-klostret og et svampeværksted. Fotini, en af vores lokale guider, siger: "Symi er en af de mindste og mest maleriske græske øer. Synet af de farverige huse, så snart man kommer ind i havnen, imponerer altid.Eventyret starter med en bådtur over Ægæerhavet til Symi. Det første stop er sydvest for øen ved det store Panormitis-kloster. Det er berømt for sine byzantinske freskoer og ikonet af St. Michael, men mest af alt for sin placering lige ved vandkanten i en afsidesliggende bugt. Du får tid til at udforske stedet på egen hånd.Derefter sejler vi til selve byen Symi. Ankomsten til havnen er en skøn oplevelse med de pastelfarvede huse på de omkringliggende bjergskråninger. Vi tager på en guidet tur i Symi by. I forbindelse med et besøg i et svampeværksted, får du mulighed for at lære om øens svampedykker-arv og dens vigtige betydning for økosystemet omkring Symi. Dit besøg er også med til at støtte denne traditionelle industri, der er afgørende for lokalsamfundet. Du får også en lille gave med hjem. Det er Fotinis yndlingsdel af oplevelsen. Hun siger: "Den gamle tradition for svampedykning har haft stor indflydelse på historien og skikkene på Dodekaneserne".

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Vestlige Rhodos på rundtur med højdepunkter og Sommerfugledalen
Udflugter & dagsture

Vestlige Rhodos på rundtur med højdepunkter og Sommerfugledalen

Det vestlige Rhodos er spækket med søvnige landsbyer, fyrretræsklædte bjerge og ældgamle ruiner. Det har sin helt egen barske skønhed. På denne rundtur kan du se nogle af de bedste udflugtsmål. Du vil besøge den gamle by Kamiros, bjerglandsbyerne Embona, Siana og Gennadi samt Sommerfugledalen - hjemsted for hundredvis af Callimorpha-sommerfugle. Nicholas, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Kamiros giver et indblik i de gamle indbyggeres dagligdag og viser, hvor opfindsomme de mennesker, der byggede byen, var. Vandforsyningssystemet med sit komplekse netværk af cisterner og akvædukter er velbevaret og virkelig interessant".Først skal vi besøge Sommerfugledalen - en naturpark, der er hjemsted for hundredvis af de venlige og flagrende væsner. Du går på skyggefulde trægange og nyder de beroligende bassiner med rislende vand, mens du observerer disse farverige insekter rundt omkring dig - hvis du står stille, kan det være, at en af dem lander på dig. Ud over sommerfuglene er der i parken også en række andet flora og fauna, herunder masser af vilde blomster og fugle.Derefter rejser du tilbage i tiden til det gamle Kamiros. De velbevarede gader og resterne af agoraen og akropolis giver dig en fornemmelse af, hvordan indbyggerne levede deres dagligdag i det 5. århundrede f.Kr. Du får en app ved indgangen, som viser, hvordan byen ville have set ud i 3D. Derefter har du tid på egen hånd til frokost i Embona - den højeste landsby på Rhodos - og du kan besøge flækken Siana på bjergsiden. Inden vi kører tilbage til udgangspunktet, stopper vi for at få en kop kaffe i Gennadi.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur med mad og vin på Rhodos med lokal guide
Udflugter & dagsture

Rundtur med mad og vin på Rhodos med lokal guide

På denne dag med opdagelse vil du udforske de rustikke landsbyer på Rhodos' indland og smage på nogle af øens foretrukne retter. Smukke ortodokse kirker, en olivenoliemølle, en vingård i Embona og en typisk lokal frokost er på menuen på denne rundtur, der kun er for voksne. Fotini, en af vores lokale guider, siger: "Jeg er født og opvokset på Rhodos, så jeg er begejstret for at fremvise øens skjulte perler, afsløre dens autentiske og traditionelle identitet og de skikke, som vi stadig holder fast ved i dag".Vi starten i Asklipio, en charmerende landsby på en bjergside med hvidmalede huse bygget omkring et gammelt slot og en stenkirke fra det 11. århundrede. Adgang til kirken er inkluderet, hvilket er med til at støtte dens vedligeholdelse. Næste stop er Siana, hvor du får et øjebliksbillede af det rhodiske liv i de rå bakker væk fra kysten. Når du har prøvet noget lokalt presset olivenolie på en nærliggende olivenmølle, er det tid til en vinsmagning i Embona.Derfra er det videre til Apollona for at spise frokost lavet af lokale produkter på en familiedrevet taverna, der ikke bruger plastik. Selv det vand, der serveres, kommer fra en lokal brønd. Bagefter er der en gåtur i landsbyen, og om eftermiddagen er der en kaffepause i Profitis Ilias på vej til det lille byzantinske kapel Agios Nikolaos i Fountoukli. Dette er en dag, der vil tilfredsstille både din kulturelle nysgerrighed og dine smagsløg.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Sommerfugledalen og øen Chalki
Udflugter & dagsture

Sommerfugledalen og øen Chalki

Variation er kodeordet for denne kontrastfyldte udflugt. Tag med tilbage til naturen i den berømte Sommerfugledal, inden vi besøger den totalt uspolerede ø Chalki.Turen til Rhodos frugtbare indland om morgenen bringer os til det økologiske fristed, Sommerfugledalen. I dette berømte naturreservat går vi en tur i skoven, langs vandfald og bassiner, der er rige på dyreliv. Fra midten af juni til midten af september er dette sted hjem for hundredtusindvis af Callimorpha-sommerfugle, der bliver tiltrukket af harpiksen på styraxtræerne. Det er ganske spektakulært.Bagefter kører vi tilbage til kysten, hvor vi stiger om bord på båden til Chalki. Denne uspolerede ø har smukke huse, der ligger spredt rundt i havnen, hvor små fiskerbåde ligger fortøjret. Gå lidt omkring og nyd den idylliske ø og få en fornemmelse af, hvordan livet foregår på en traditionel græsk ø. Der bliver også tid til en forfriskende svømmetur i Chalkis klare vand.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rundtur til Lindos' Akropolis og Rhodos' gamle bydel
Udflugter & dagsture

Rundtur til Lindos' Akropolis og Rhodos' gamle bydel

Kun få øer i Grækenland kan matche Rhodos' kulturarv. Og denne rigdom er omdrejningspunktet for denne rundtur. Oplev det hele sammen med en lokal ekspertguide. Dimitris, en af vores guider, fortæller: "Lindos blev bygget i det 10. århundrede f.Kr. af Dorianerne. Det er det tredje mest besøgte sted i hele Grækenland, hvilket viser, hvor betydningsfuldt det er. Du vil også opleve en vandretur i den gamle bydel på Rhodos og se Stormesterens Palads. Headsets giver mulighed for direkte forbindelse mellem dig og din guide.Dimitris mener, at Rhodos er velsignet med nogle af de bedste landskaber i Grækenland. Han siger: "Lindos ligger tæt på en fantastisk sandstrand, omgivet af bakker, der skjuler landsbyen og beskyttede stedet mod piraternes angreb. Ovenover de små hvide huse står den antikke Akropolis og Athenas tempel". Du kan nyde netop denne udsigt under et ophold på en typisk familiedrevet café. Bestig toppen af Akropolis på bjerget, mens din guide vækker de gamle myter og legender til live, mens du nyder udsigten over St Paul's Bay nedenfor.Som afslutning på dagen tager vi til den gamle bydel på Rhodos, som er på UNESCOs Verdensarvsliste, for at have en guidet rundvisning. Da en stor del af udflugten foregår til fods, reduceres aktivitetens CO2-fodaftryk. Gå rundt i de snoede, brostensbelagte gader, der er foret med historiske huse og butikker, og gå ned ad Riddernes Dade. Stjerneattraktionen er Stormesterens Palads - en enorm fæstning fra det 13. århundrede, der oprindeligt blev bygget af Johanniterridderne.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pl 

Historiske Lindos på rundtur til fods med lokal guide
Udflugter & dagsture

Historiske Lindos på rundtur til fods med lokal guide

Lindos var engang en vigtig og velstående by og er indbegrebet af det gamle Grækenland. Udforsk denne historiefyldte by ved havet med en valgfri og interaktiv Akropolis-rundtur, hvor områdets skatte bliver levendegjort med en tablet for hver reservation. "Jeg er særlig passioneret omkring at guide i Lindos, som er en af de ældste akropoliser i Grækenland. Jeg elsker at slentre gennem labyrinten af hvidmalede gader og især at stoppe ved kaptajnens hus og se det smukke, stenbelagte mosaikgulv," siger Fotini, en af vores guider.Når du nærmer dig Lindos, kan du ikke tage fejl af Akropolis' fæstning på bjergtoppen, der ligger mere end 120 meter over havet. Den kroner en landtange, hvis skråninger er dækket af træer og landsbyens hvidkalkede huse. Tag dit headset på, og lad din lokale ekspert føre dig gennem de smalle, brostensbelagte gader og se små kapeller og ortodokse kirker undervejs. Det indre i Kirke for Den Hellige Jomfru er overdådigt dekoreret med freskoer og ikoner. Undervejs stopper du for at nyde en drink i hjertet af landsbyen på en familiedrevet sted.Rhodos og Lindos var så vigtige gennem århundrederne, at Johanniterridderne i det 13. århundrede byggede mure for at beskytte citadellet. Hvis du har lyst, kan du vælge at gå ind på det arkæologiske område. Det koster et lille gebyr, der skal betales på dagen. Hvis du går ind, skal du sørge for at udnytte den tablet, der er stillet til rådighed. Det er en fantastisk måde at opleve, hvordan Akropolis engang så ud.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Rhodos by på rundvisning om aftenen med middag
Udflugter & dagsture

Rhodos by på rundvisning om aftenen med middag

Hvis Rhodos by er imponerende om dagen, så vent til du lærer den at kende om aftenen. På denne eksklusive aftenudflugt kan du på en guidet gåtur opleve de bedste steder i byen. Nyd også en traditionel meze-middag på en familiedrevet taverna. Dimitris, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "I vil udforske Rhodos' middelalderlige gamle bydel og slentre gennem Collachio, ridderkvarteret, og det labyrintiske Burgo, hvor grækerne boede". Headsets giver mulighed for direkte forbindelse mellem dig og din guide.Rhodos' gamle bydel, der nu er på UNESCOs Verdensarvsliste, blev befæstet af Johanniterridderne i det 14. århundrede. Få mere at vide om historien om Collachio, området omkring Stormesterens imponerende palads. Her summer det af liv, når butikkerne og barerne lyser op i den kølige aftenluft. Mens vi slentrer sydpå, giver områdets ordnede gader plads til de mere kaotiske og labyrintiske gyder i Burgo. Dette kvarter, der er spækket med gamle moskeer og historiske ortodokse kirker, er en fornøjelse at vandre rundt i til fods.Efter 90 minutter med din guide, hvor du får alt at vide om dette fascinerende stykke middelalder, går vi ind på en typisk taverna. Slap af med et afslappende meze-måltid, der er lavet af lokale råvarer. Du slutter din hyggelige aften med tid til gå en tur efter middagen eller besøge nogle lokal butikker. Denne rundvisning støtter lokale virksomheder.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Mød Piraterne fra Rhodos på familievenlig bådtur
Udflugter & dagsture

Mød Piraterne fra Rhodos på familievenlig bådtur

Piraten Tim og papegøjen Calypso har brug for din hjælp til at finde deres forsvundne skat. Men først skal du være fuldt ud trænet i alle de færdigheder, du skal bruge for at blive pirat. Eleni, et af vores lokale besætningsmedlemmer, siger: "Rhodos var engang en meget vigtig handelsplads i Middelhavsområdet, og pirater var en reel trussel mod denne succes. Øens guvernører pålagde Rhodos' flåde at bruge al deres tid på at overvåge de nærliggende farvande for at beskytte de skibe, der transporterede værdifulde varer som salt og olivenolie". Du slutter dig til vores modige besætning på jagt efter byttet, og undervejs vil alle komme i piratstemning med lidt hjælp fra piratholdet på båden. Der vil være masser af sjove aktiviteter, som alle kan deltage i. For de små pirater vil der være ansigtsmaling og masser af lege med pirattema, og for den ældre piratbesætning vil der være piratudfordringer at deltage i. Og intet pirateventyr ville være komplet uden et skattekort og ledetråde at følge.Eleni siger: "Sæt sejl med piraterne på en sjovt bådtur med masser af aktiviteter for børnene, mens de voksne kan slappe af og beundre landskabet. Vi stopper ved nogle dejlige steder, så alle piraterne kan køle af med en dukkert i havet. Frugt er inkluderet, og der er en bar om bord, hvor du kan købe drikkevarer og snacks, hvis du skulle blive sulten efter al den spænding. Dette pirattur er et sandt eventyr, som hele familien kan nyde.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Lindos med båd
Aktiviteter

Lindos med båd

En dag der kombinerer afslapning med udforskning. Vi sejler fra Rhodos by langs østkysten til den hvidmalede by Lindos. Slap af på dækket, mens båden navigerer ned langs kysten. Svøm i det glimetende Middelhav - det græske øparadis venter på dig. Vi starter med en afslappende bådtur fra nord til syd, forbi strande, bugter, landområder og feriesteder. Der bliver tid til at læne sig tilbage og nyde solen på dækket, før vi ankommer til Lindos, som du får tid til at udforske lige så meget, som du ønsker det. Du får også Lindos-appen, som giver dig mulighed for at finde rundt ved hjælp af 3D-teknologi.Lindos er en betagende blanding af gammelt og nyt. Du kan shoppe souvenirs i de snoede stræder, spise frokost på en tagterrasse eller udforske byen - det er helt op til dig selv. Når vi forlader Lindos, kan du nyde sejladsen tilbage mod Rhodos by.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Sol & Hav bådtur
Udflugter & dagsture

Sol & Hav bådtur

Det beskyttede farvand ud for det østlige Rhodos byder på en af øens mest naturskønne kystlinjer. Oplev smukke bugter, grotter og strande og nyd alle de ting, der gør denne bådtur så speciel - svømning, snorkling, solbadning og en lækker frokost.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Transport til Rhodos by
Aktiviteter

Transport til Rhodos by

Rhodos by er perfekt at udforske til fods. Her får du en bekvem transport fra dit hotel, så du har god tid til at gå rundt og udforske det bedste af byen. Du kan gå rundt i det middelalderlige ridderkvarter og mærke historiens vingesus mellem de gamle bymure. Eller også kan du tage til hovedgaden for lidt shopping og en tur rundt i designbutikkerne. Måske får du lyst til en kop kaffe nede i havnen, eller noget koldt at drikke i strandkanten? Du kan gøre lige, hvad du har lyst til på denne afslappende dag i Rhodos by.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Lindos billet til transport
Udflugter & dagsture

Lindos billet til transport

Livet går langsomt i Lindos, og hvorfor skynde sig? Udforsk Rhodos mest charmerende landsby i dit eget tempo, med problemfri transport til og fra. Besøg den antikke Akropolis, der ligger i horisonten. Eller tag dig tid til at vandre rundt i de brostensbelagte gader og blandt de hvidkalkede huse. Valget er dit. Tid på stranden eller frokost på en lokal taverna er også gode muligheder. På denne dag bestemmer du selv.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Introduktion til Rhodos

Rhodos er berømt for sine fantastiske strande, solskin og natteliv, men den er også fyldt med historiske fæstninger og antikke arkæologiske udgravninger. Det er den største af Dodekaneserne og med masser af ting at se og foretage sig, er det en altid populær destination. Den historiefyldte og UNESCO-opførte gamle bydel er en labyrint af brostensbelagte gader og er i sig selv en tur værd. Længere mod syd finder du kystbyen Lindos, der ligger under en Akropolis på en bakketop. Eventyrlystne kan tage til bjergene for at vandre og cykle på mountainbike og sydpå til Prasonisi for at kite- og windsurfe. Og hvis du er ude efter en kulturel oplevelse, kan du prøve en madrundtur eller hoppe på en båd til en naboø som Symi eller Chalki.

De seks bedste ting at foretage sig på Rhodos:

1. Udforsk den gamle bydel

Øens hovedstad er en vidunderlig kontrast mellem det gamle og det moderne. Den er opdelt i to dele. Den gamle bydel, som er på UNESCO's Verdensarvsliste, og den nye bydel. Den gamle bydel er en af de bedst bevarede middelalderlige bebyggelser i Europa, og mange af dens største attraktioner ligger inden for murene, der stammer fra middelalderen. Stormesterens Palads er et af byens store oplevelser, som skal ses. Det blev bygget som et byzantinsk citadel og blev senere indtaget af Johanniterordenen. Andre højdepunkter i den gamle bydel omfatter Riddernes gade, Rhodos Arkæologiske Museum, det middelalderlige klokketårn og Suleymaniye-moskeen.

2. Tag på en rundtur i Lindos

Lindos er en charmerende fiskerby, der ligger 50 minutters kørsel fra Rhodos by. Udover de maleriske huse og smukke strande er dens største trækplaster det antikke arkæologiske område Akropolis i Lindos. Denne fæstning, der ligger på toppen af en 116 meter høj klippe, var en fæstning i middelalderen. Den eneste måde at nå toppen på er til fods eller på et æsel, men panoramaudsigten over landsbyen og kysten er hele turen derop værd.

3. Tilbring dagen på stranden

Rhodos har et helt katalog af strande. Sandstrande, stenstrande, isolerede strande, store og små. Som badet i smaragdgrønt vand og omkranset af endemiske fyrretræer er Anthony Quinn-stranden, der er opkaldt efter skuespilleren, nok den mest berømte på øen. Agios Pavlos-stranden, nær Lindos, er kendt for sin gyldne og aflukkede bugt. Det rolige og lavvandede vand på Tsambika-stranden er ideelt for familier for at padle, svømme og have det sjovt. Mange udflugter til Tsambika omfatter også et besøg til det nærliggende Seven Springs-vandfald.

4. Vandaktiviteter

De bedste ting at foretagesig på Rhodos er ikke alle på fastlandet. Tag på vandet og oplev Rhodos fra et andet perspektiv. Bestil en tur med havkajak eller paddleboard og udforsk en kystlinje spækket med bugter og huler. Det klare hav, der omgiver Rhodos, er ideelt til snorkling og dykning. Mens du kan også prøve kræfter med kitesurfing på Prasonisi-stranden, der ligger på øens sydligste ende. Og hvis du vil have noget lidt mere afslappet, kan du bestille en bådtur med badestop og frokost ombord, som hele familien kan nyde.

5. Prøv det lokale køkken

Du finder alle de typiske græske retter, der er sprængfyldt med smag, på Rhodos. Så hvorfor ikke dykke ned i øens kulinariske lækkerier med en lokal madrundtur? Mange gastro-rundture omfatter besøg på olivenoliemøller, traditionelle tavernaer og vingårde. Lær om øens honningproduktion, gå en tur gennem vinmarker, eller prøv endda et traditionelt madlavningskursus. Sørg for at smage pitaroudia - en lokal delikatesse lavet af malede kikærter, løg, tomater, mynte og spidskommen.

6. Besøg øen Symi

Beliggende kun 90 minutter væk med færge er en tur til den rolige ø Symi en af de bedste ting at foretage sig på Rhodos. Oplev dens afslappede charme, traditioner og seværdigheder, væk fra menneskemængderne. Den nyklassicistiske arkitektur og de pastelfarvede huse vil hilse på dig, mens du nærmer dig byen Symi. Her kan du nyde afslappende spadsereture, spise frokost på en taverna ved vandet eller shoppe efter de berømte Symi-svampe. Mange organiserede ture omfatter også et stop ved Panormitis-klosteret, som er berømt for dets byzantinske freskoer og sit museum.