Vinterens fem mest populære rejsemål

Spanien topper listen over mest populære rejsemål for vinteren 2018. Ikke bare i Danmark men også blandt vores nordiske naboer, Tyskland, Frankrig, Holland og England. Det er især De Kanariske Øer, som lokker mange solhungrende danskere sydpå. Vi zoomer ind på danskernes fem fortrukne feriedestinationer og ser nærmere på, hvad der gør dem så populære.

På vej ud af døren mandag morgen. I mørke. Temperaturen ligger stabilt lige omkring frysepunktet. Selvom hjemmene fyldes med lys og hygge i de mørke vintermåneder, synes sommeren uendeligt langt væk, og derfor afbryder mange danskere vinterkulden for en stund med en rejse sydpå. Men hvor skal du rejse hen? Træk på andres gode erfaringer og læs her mere om danskernes fortrukne rejsemål for vinteren 2018*.

1. Spanien

En fem-seks timers flyvetur. Lune, stabile temperaturer. Den relativt korte flyvetur og det solsikre klima er to grunde til, at især De Kanariske Øer trækker mange danskere mod syd. Fordelen er, at du kan ”nøjes” med en enkelt uges ferie, hvilket ofte er for lidt, hvis du rejser mod oversøiske destinationer.
Uanset om du leder efter luksuriøse hoteller, om du vil vandre i den smukke natur, eller om du rejser med hele børneflokken, så finder du en ø og et hotel, der passer til dit behov. Vi har samlet en masse inspiration til kanarieøerne her.
Det er ikke kun sol- og badeferie, der trækker mange danskere til Spanien i vinterhalvåret. Mallorca og Malaga er populære rejsemål året rundt. Her finder du mildere vejr, storbyliv og selvfølgelig fantastisk tapas og vin.

2. Thailand

I Thailand kan du se frem til hvide strande, elegante hoteller, snorkling, lækker thaimad, shopping og et enestående, tropisk klima. Thailand har store hotelresorts med alt, hvad du behøver for en komfortabel familieferie. Her findes små hoteller i de større byer, hvis du vil opleve Phuket eller Bangkoks puls. Eller du kan rejse rundt mellem de tropiske øer og opleve en ny paradisstrand hver dag.
Brug feriedagene på at snorkle rundt med Nemo, slappe af under en kokospalme, gå på marked og få pad thai til frokost, eller spændende eventyr i junglen. Uanset hvor du rejser i Thailand, bliver du med garanti mødt af et stort smil.

3. Egypten

Egypten er efter et par år i skyggen endelig kommet tilbage som en af danskernes fortrukne solfavoritter. Det budgetvenlige rejsemål byder på verdensklasse oplevelser både inden for natur og kultur. Store rokker, farverige papegøjefisk, moreneål, delfiner og selvfølgelig et af verdens største og smukkeste koralrev. Livet under overfladen ved Det Røde Hav er en uforglemmelig oplevelse for både store og små.
Derudover bærer Egypten på en af de mest fascinerende kulturarve med mytiske hieroglyffer, pyramider og faraoernes historie. Læs vores bedste tips til ferien i Egypten her.

4. Kap Verde

Strand og sand så langt øjet rækker. Bølgeskvulp og ”no strees” mentalitet hvor end du kommer. Selvom klimaet og omgivelserne på Kap Verde indbyder til dage i liggestolen, så behøver du absolut ikke at kede dig. De mange kilometer strand og vinden omkring øerne gør det til et ægte paradis for både wind- og kitesurfere, der forsøger at fange bølgerne hele dagen.
De ørkenlignende omgivelser indbyder både til eventyr og opdagelsesture uanset om det er på cykel, til hest, på en stor quad eller i en jeep. Her på TUI’s inspirationsside finder du både guides til en aktiv ferie på Kap Verde, og alt hvad du behøver at vide, hvis du vil prøve kitesurfting.

5. Mexico

Du går gennem den grønne, tætte lavjungle. Til en lysning. Foran dig åbner der sig en stor, åben plads og i midten af det hele, tårner den 30 meter høje pyramide sig mod himlen. Et bygningsværk så imponerende, at det næsten synes umuligt at bygge selv med moderne midler, og som rummer hemmeligheder, som forskerne fortsat forsøger at løse.

Rejser du hele vejen til fantastiske Mexico, må du ikke snyde dig selv for at tjekke et af verdens syv vidundere, Kukulkans Pyramide ved Chichén Itzá, af listen. Det er selvfølgelig også nummer et på vores liste over de bedste 10 oplevelser på Yucatánhalvøen.

Aztekerne, maya- og inkaindianernes historie er nærværende overalt i Mexico. Derudover byder landet på hvide strande af det fineste sand, frisk og god mad til billige penge, dykning og jungleliv. En rejse til Mexico er en uforglemmelig oplevelse.

\Listen er lavet af TUI Group baseret på rejser bestilt med TUI ud fra den rejsendes oprindelsesland.*

Lignende indlæg