2019-09-23

Stor guide – Kanarieøerne for to

På Kanarieøerne finder du alle ingredienserne til en vellykket ferie på tomandshånd. Uanset om du rejser med din partner, din søster eller din tennistræner, og hvad end I er på udkig efter småluksuriøs afslapning, nye indtryk, kulinariske oplevelser eller aktive eventyr. Her er den store guide, der hjælper dig med at vælge den det rigtige rejsemål og unikke oplevelser til netop jer.

Mange forbinder kanarieøerne med familieferie, vandland, mini-disco og spaghetti bolognese. Men rejser du uden børn, er det nemt at komme uden om alt det. Tricket er grundig research, inden du vælger rejsemål og hotel. Når du har fundet stedet, gælder det om at krydre jeres ophold med et miks af oplevelser til den perfekte ferie.

3 gode voksenhoteller på Kanarieøerne

TUI Sensimar Calypso Resort & SpaFuerteventura. En børnefri oase ved stranden med solterrasser, fitness, spa, yoga, italiensk kaffebar og to restauranter.

TUI Sensimar Suite PrincessGran Canaria. Elegant all inklusive-hotel i første parket til stranden og solnedgangen i Playa Taurito.

TUI Sensimar Stil Los GigantesTenerife. Et hotel for livsnydere i et lækkert design og med en skøn beliggenhed på en klippe. Her er der spa, træningsrum, tennisbaner og flere pools.

Rejs med TUI til TUI Sensimar Calypso Resort & Spa
Subtropiskt og nær havet på TUI Sensimar Calypso Resort & Spa, Fuerteventura.

3 rejsemål for voksne

Puerto del Carmen på Lanzerote. Øens mest farverige by med en hyggelig havn, fiskerestauranter og et attraktivt natteliv.

Las Palmas på Gran Canaria. Hvis I vil være omgivet af shoppinggader, tapasrestauranter og kulturelle seværdigheder i en autentisk spansk by, skal I rejse til Gran Canarias hovedstad.

Jandia på Fuerteventura. Det bedste alternativ, hvis formålet med rejsen først og fremmest er at koble af. Her ligger elegante hoteller langs den mageløse strand.

Rejs med TUI til Las Palmas
Én af Las Palmas utallige modebutikker.

3 udflugter for par

Solnedgangssafari på Fuerteventura tager dig ud på småveje på øens midte, inden du skal prøve lokale delikatesser fra den lokale kro og skåle i cava i solnedgangen.

En smag af Gran Canaria er en ørundtur i madens tegn. Den lokale kanariske frokost bliver serveret i en hule-restaurant og dertil er der gårdbesøg med mange smagsprøver.

Solnedgangs-cruise for voksne er en aftenudflugt fra Lanzarote, hvor I bydes på mojito, snacks og sangria. Båden glider frem og følger kystlinjen mens bjergtinderne farves af solens sidste stråler.

Rejs med TUI på fantastiske udflugter.
Fyldte frugttræer på udflugten En smag af Gran Canaria.

3 fede aftner ude

Tenerife: Natklubben Tramps hvis I er til rigtig feststemning med House og R&B musik i en af Playa de Las Americas største og hotteste klubber.
Åbent alle dage fra 22-06.

Gran Canaria: Garbo’s Unforgettable, hvis I har lyst til at prøve en dejlig middag serveret af syngende og dansende tjenere. Showsene byder på power-ballader og rock-numre af artister som Queen, George Michael og Lady Gaga.

Lanzarote: Cervecería San Miguel i Puerto del Carmen, hvis I trænger til en aften på en af øens livligste pubs med mange forskellige øl, men også drinks og musik med beliggenhed i havnen.
Åbent alle dage 22-03.

Rejs med TUI til fantastiske oplevelser på Gran Canaria
Bordet er dækket op til fest på show-spisestedet Garbo’s Unforgettable på Gran Canaria.

3 restauranter for foodies

Gran Canaria: Que Tal by Stena i Puerto de Mogan. Kærlighed og kundskab kan smages i hver eneste bid. Her serveres en fast menu med fem retter for omkring kr. 750,-, som kan komplementeres af en vinmenu. Maden tilberedes i et åbent køkken, så gæsterne kan følge med. Beliggenheden i havnen gør kun oplevelsen bedre.
Kun åbent til middag fra kl. 20. Bestil gerne bord i forvejen.

Tenerife: Los Roques er en velkendt gourmetrestaurant i den charmerende fiskerby Los Abrigos nær sydkystens badebyer. Kokkene mikser spanske og internationale tendenser baseret på sæsonens råvarer. En flot spisesal inde og en fed udsigt fra terrassen.
Åbent tirsdag-lørdag, frokost kl. 13-16 og middag fra kl. 19. Bestil bord i forvejen.

Lanzarote: Lag-O-Mar i byen Nazaret i bjergene vest for Costa Teguise. Restauranten er samtidigt er et udflugtsmål på grund af sin spektakulære placering indrammet af lava-klipper og søer. Tidligere boede Omar Sharif i huset. Kulinarisk er restauranten på samme høje niveau som indretningen og spænder fra vegetarisk til skalddyr og tapas.
Åbent tirsdag-søndag fra kl. 12-23.30.

Rejs med TUI til kulinariske madoplevelser
Den femretters menu på Que Tal by Stena i Puerto de Mogan består af kompositioner som denne.

3 ruter til vandrer

La Gomera, hele øen. Uanset hvor du er, er der aldrig langt til naturskønne vandrestier mellem terrasse, hvor der dyrkes grøntsager, og de sølv lauri silva skove. Det gælder uanset om du bor i Valle Gran Rey eller i den søde hovedstad, San Sebastian.

Ruten Camino de Santiago på Gran Canaria. De 10 kilometer tager sig langs siderne på de høje bjerge på øens midte, gennem fyrskove, forbi dale og over højsletter med udsigt til Gran Canarias højeste punkt Pico de las Nieves, 1 950 meter over havet. Stien begynder i Llanos de La Pez og slutter i San Bartolomé de Tirajana.

Ruten rundt om Caldera Balanca på Lanzarote. En hel dag hvor I vandret rundt på kanten af det store krater af en død vulkan i nationalparken Timanfaya. Caldera Blanca betyder ”det hvide krater”. Start og mål er nær kirken Nuestra Señora de los Dolores i nationalparkens nordige del.

Rejs med TUI til La Gomera
Svimlende, smukke udsiger på den grønne og bjergrige ø, La Gomera.

Lignende indlæg

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inklusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inklusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-13

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken ø skal du vælge?

Sommer året rundt med 2 700 soltimer, temperaturer, der sjældent kommer under 20 grader, og strande så langt øjet rækker. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Kanarieøerne lokker mange besøgende til. Sværere er det at vælge, hvilken af øerne rejsen skal gå til, for hvilken er bedst? Gran Canaria eller Tenerife? Her hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken af øerne, der passer bedst til dig.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-04

Find den kanariske ø, som passer til dig

Er du til shopping, surfing eller naturoplevelser? Måske du vil blande forskellige aktiviteter. De Kanariske Øer har mange ting til fælles for eksempel den lune varme og de dejlige strande. Men der er også mange ting der adskiller dem; både natur, oplevelser og kultur. Her kan du læse, hvad der kendetegner den enkelte ø og finde netop den ø, der passer til din ferie.
Laura Laura 2019-09-21

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17