Stor guide – Kanarieøerne for to

På Kanarieøerne finder du alle ingredienserne til en vellykket ferie på tomandshånd. Uanset om du rejser med din partner, din søster eller din tennistræner, og hvad end I er på udkig efter småluksuriøs afslapning, nye indtryk, kulinariske oplevelser eller aktive eventyr. Her er den store guide, der hjælper dig med at vælge den det rigtige rejsemål og unikke oplevelser til netop jer.

Mange forbinder kanarieøerne med familieferie, vandland, mini-disco og spaghetti bolognese. Men rejser du uden børn, er det nemt at komme uden om alt det. Tricket er grundig research, inden du vælger rejsemål og hotel. Når du har fundet stedet, gælder det om at krydre jeres ophold med et miks af oplevelser til den perfekte ferie.

3 gode voksenhoteller på Kanarieøerne

TUI Blue RIU CalypsoFuerteventura. En børnefri oase ved stranden med solterrasser, fitness, spa, yoga, italiensk kaffebar og to restauranter.

TUI Blue Suite PrincessGran Canaria. Elegant all inklusive-hotel i første parket til stranden og solnedgangen i Playa Taurito.

TUI Blue Stil Los GigantesTenerife. Et hotel for livsnydere i et lækkert design og med en skøn beliggenhed på en klippe. Her er der spa, træningsrum, tennisbaner og flere pools.

Poolområde på TUI Blue RIU Calypso
Subtropiskt og nær havet på TUI Blue RIU Calypso, Fuerteventura.

3 rejsemål for voksne

Puerto del Carmen på Lanzerote. Øens mest farverige by med en hyggelig havn, fiskerestauranter og et attraktivt natteliv.

Las Palmas på Gran Canaria. Hvis I vil være omgivet af shoppinggader, tapasrestauranter og kulturelle seværdigheder i en autentisk spansk by, skal I rejse til Gran Canarias hovedstad.

Jandia på Fuerteventura. Det bedste alternativ, hvis formålet med rejsen først og fremmest er at koble af. Her ligger elegante hoteller langs den mageløse strand.

Rejs med TUI til Las Palmas
Én af Las Palmas utallige modebutikker.

3 udflugter for par

Solnedgangssafari på Fuerteventura tager dig ud på småveje på øens midte, inden du skal prøve lokale delikatesser fra den lokale kro og skåle i cava i solnedgangen.

En smag af Gran Canaria er en ørundtur i madens tegn. Den lokale kanariske frokost bliver serveret i en hule-restaurant og dertil er der gårdbesøg med mange smagsprøver.

Solnedgangs-cruise for voksne er en aftenudflugt fra Lanzarote, hvor I bydes på mojito, snacks og sangria. Båden glider frem og følger kystlinjen mens bjergtinderne farves af solens sidste stråler.

Rejs med TUI på fantastiske udflugter.
Fyldte frugttræer på udflugten En smag af Gran Canaria.

3 fede aftner ude

Tenerife: Natklubben Tramps hvis I er til rigtig feststemning med House og R&B musik i en af Playa de Las Americas største og hotteste klubber.
Åbent alle dage fra 22-06.

Gran Canaria: Garbo’s Unforgettable, hvis I har lyst til at prøve en dejlig middag serveret af syngende og dansende tjenere. Showsene byder på power-ballader og rock-numre af artister som Queen, George Michael og Lady Gaga.

Lanzarote: Cervecería San Miguel i Puerto del Carmen, hvis I trænger til en aften på en af øens livligste pubs med mange forskellige øl, men også drinks og musik med beliggenhed i havnen.
Åbent alle dage 22-03.

Rejs med TUI til fantastiske oplevelser på Gran Canaria
Bordet er dækket op til fest på show-spisestedet Garbo’s Unforgettable på Gran Canaria.

3 restauranter for foodies

Gran Canaria: Que Tal by Stena i Puerto de Mogan. Kærlighed og kundskab kan smages i hver eneste bid. Her serveres en fast menu med fem retter for omkring kr. 750,-, som kan komplementeres af en vinmenu. Maden tilberedes i et åbent køkken, så gæsterne kan følge med. Beliggenheden i havnen gør kun oplevelsen bedre.
Kun åbent til middag fra kl. 20. Bestil gerne bord i forvejen.

Tenerife: Los Roques er en velkendt gourmetrestaurant i den charmerende fiskerby Los Abrigos nær sydkystens badebyer. Kokkene mikser spanske og internationale tendenser baseret på sæsonens råvarer. En flot spisesal inde og en fed udsigt fra terrassen.
Åbent tirsdag-lørdag, frokost kl. 13-16 og middag fra kl. 19. Bestil bord i forvejen.

Lanzarote: Lag-O-Mar i byen Nazaret i bjergene vest for Costa Teguise. Restauranten er samtidigt er et udflugtsmål på grund af sin spektakulære placering indrammet af lava-klipper og søer. Tidligere boede Omar Sharif i huset. Kulinarisk er restauranten på samme høje niveau som indretningen og spænder fra vegetarisk til skalddyr og tapas.
Åbent tirsdag-søndag fra kl. 12-23.30.

Rejs med TUI til kulinariske madoplevelser
Den femretters menu på Que Tal by Stena i Puerto de Mogan består af kompositioner som denne.

3 ruter til vandrer

La Gomera, hele øen. Uanset hvor du er, er der aldrig langt til naturskønne vandrestier mellem terrasse, hvor der dyrkes grøntsager, og de sølv lauri silva skove. Det gælder uanset om du bor i Valle Gran Rey eller i den søde hovedstad, San Sebastian.

Ruten Camino de Santiago på Gran Canaria. De 10 kilometer tager sig langs siderne på de høje bjerge på øens midte, gennem fyrskove, forbi dale og over højsletter med udsigt til Gran Canarias højeste punkt Pico de las Nieves, 1 950 meter over havet. Stien begynder i Llanos de La Pez og slutter i San Bartolomé de Tirajana.

Ruten rundt om Caldera Balanca på Lanzarote. En hel dag hvor I vandret rundt på kanten af det store krater af en død vulkan i nationalparken Timanfaya. Caldera Blanca betyder ”det hvide krater”. Start og mål er nær kirken Nuestra Señora de los Dolores i nationalparkens nordige del.

Rejs med TUI til La Gomera
Svimlende, smukke udsiger på den grønne og bjergrige ø, La Gomera.

Lignende indlæg

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

13 af Kanarieøernes bedste strande

På Kanarieøerne findes der strande for enhver smag – fra Fuerteventuras gyldne sandstrande til Tenerifes dramatiske, sorte lavastrande. Her lister vi 13 tips til både kendte og ukendte strande på de fire mest populære kanariske øer.
Stine Sørensen Stine Sørensen

5 tips til bryllupsrejsen ved Middelhavet

Luksuriøs afslapning eller en rejse fyldt med eventyr? Gourmet, vandreture i bjergene eller et krydstogt med stop i spændende storbyer eller ved fine strande? Det kan være svært at bestemme, hvor og hvordan I skal fejre hvedebrødsdagene og skabe et minde for livet. Men tag det helt roligt – her giver vi det bedste tips til en bryllupsrejse ved Middelhavet.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inclusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen