De bedste strande i Mexico

Langs Mexicos kyst ligger nogle af verdens smukkeste strande. Fordi der er så mange strande, kan du også let finde en favorit, uanset om du kan lide at være omringet af jungle, palmer eller gamle ruiner. Vi lister vores favoritstrande, som du ikke må gå glip af, når du besøger Mexico.

1. Tulum

Langs Mexicos kyst ligger nogle af verdens smukkeste strande. Fordi der er så mange strande, kan du også let finde en favorit, uanset om du kan lide at være omringet af jungle, palmer eller gamle ruiner. Vi lister vores favoritstrande, som du ikke må gå glip af, når du besøger Mexico.

Lækker strand i Tulum i Mexico
Kridhvide strande i Tulum

2. Playa Norte, Isla Mujeres

Isla Mujeres er en paradisø, som du kommer til med båd fra Cancún på ca. 30 minutter. Her findes hvide strande overalt, hvor den smukkeste af dem er Playa Norte. Stranden er ca. 700 meter lang og vandet er nærmest gennemsigtigt. Uden for øen findes masser af koralrev, så her får du snorkling og dykning i topklasse.

Lækker strand på Isla Mujeres
Isla Mujeres er en rigtig paradisø

3. Isla de Holbox

Isla de Holbox er en 40 km lang ø, som ligger et par timers kørsel i bil (og med båd) fra Cancún. Her finder du hvide, finkornede strande, turkist vand og små, fine hoteller. Sandstranden er flere kilometer lang, det lave vand er klart, og naturen forbliver uberørt for at beskytte fuglelivet på øen. Her er der masser af fred og ro!

Isla de Holbox, Mexico TUI
Hvide, lavvandede strande så langt øjet rækker på den lille paradisø, Isla de Holbox.

4. Akumal

Akumal ligger mellem Playa del Carmen og Tulum. Her er stranden finkornet og blød som mel, og vandet er ekstra godt til snorkling. De fleste hoteller ligger lige ned til stranden og området er roligt. Her lægger de spektakulære havskildpadder også deres æg.

Stranden i Akumal i Mexico
Sand så blødt som mel på stranden i Akumal

5. Playa del Carmen

Hvide, palmefyldte strande flettes sammen i den livlige badeby Playa del Carmen. Sandet er blødt, vinden suser i palmebladene og her findes gode muligheder for snorkling ved koralrev. Udover sol og flotte strande, har Playa del Carmen gode indkøbsmuligheder og mange restauranter og barer. Her er betydeligt mere livligt end i Akumal og på Isla de Holbox.

Dejlig strand i Playa del Carmen i Mexico
Palmefyldte strande og snorkling ved koralrev i Playa del Carmen.

6. Cancún

Cancún er hovedbyen på Mayarivieraen, hvor elegante hoteller ligger side om side med palmefyldte paradisstrande. Playa Defines og Puerto Morelos er to fantastiske strande i Cancún-området. Den største lufthavn ligger i Cancún, hvilket gør dette til en rigtig ferieby med gode indkøbscentre og et livligt strand- og natteliv.

Dejlig strand i Cancun i Mexico
I Cancún finder du alt fra de lækreste strande til store shoppingcentre

Lignende indlæg

Europas 10 mest instavenlige strande

Intet er så populært som at lægge strandbilleder op på Instagram i løbet af ferien. Gerne med parasoller, der står på række, fødder i sandet og et turkist hav.
Sissi F.N Sissi F.N

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab i kategorien ”Rejser” ifølge danske forbrugere. Det fremgår af årets Sustainable Brand Index. Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie med fokus på bæredygtighed. Selv i Sverige ligger TUI i toppen af listen.
Sissi F.N Sissi F.N

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø, Phuket, er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen