Rejser
til
Los Angeles

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1,5 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskel-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SprogEngelsk
  • Befolkningca. 3.976.000

Rejser til Los Angeles

Los Angeles

Englenes by, La La-land, Tinseltown eller kort og godt L.A. Kælenavnene for Los Angeles har ofte relation til filmindustrien og de kendte. Og her er også masser af Hollywoodoplevelser, glitter og glamour.

Byen er Californiens største og den andenstørste i USA efter New York, når det gælder antallet af indbyggere. L.A. er desuden så stor arealmæssigt, at du kommer nemmest mellem bydelene i en udlejningsbil. Takket være det behagelige klima, kan du rejse til Los Angeles hele året, også i de varmeste måneder om sommeren.

Hollywood og Beverly Hills

Verdens mest kendte skilt står i udkanten af Griffith Park, men du ser det bedst fra krydset Hollywood Boulevard/Highland Avenue eller på Mulholland Drive. The Griffith Observatory er et besøg værd for en anden type stjernekigning. Rodeo Drive er kendt for sin shopping og Sunset Strip for sit natteliv. Mens Beverly Hills har været og er hjem for blandt andre Gergoe Clooney, Ingrid Bergman, Madonna og masser af Kardashians.

Universal Studios, Warner Brothers og Walt Disneys hovedkvarter er blevet seværdigheder i sig selv og byder på guidede ture rundt blandt studioer og indspilningssteder.

Santa Monica og Venice Beach

L.A. er trods alt en kystby ved Stillehavet og her er mange, lange og brede strande. Venice er kendt for sin promenade med mere eller mindre ekshibitioniske personer. Santa Monica har et et unikt udvalg af shopping og restauranter, og en mere afslappet provinsagtig stemning.

Afhængig af hvor længe du bliver i Los Angeles, er der mere at opleve, for eksempel Pasadena med sine historiske indlsag, surferlivet i Malibu og alle de kløfter og bjerge, der omkranser byen.

Rejsetyper i Los Angeles

Anbefalede hoteller - Los Angeles

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Los Angeles Vis alle hoteller på USA