Rejser
til
Miami

Pris fra

...

Hoteller

32

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1,5 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskel-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SprogEngelsk
  • Befolkningca. 454.000

Rejser til Miami

Miami

Miami Beach er en farverig kombination af caribiske strande, shopping og natteliv. Bygningerne har et design, der minder om jukeboxe og er malede i en farveskala fra rosa til pistagegrøn.

Det berømte Art Deco-distrikt langs Ocean Drive ved South Beach har en stemning, der er chik og bohemeagtig på samme tid. Overfor ligger den palmefyldte strand med masser af vandsport.

After beach er en eftermiddagsfornøjelse, der praktiseres flittigt i South Beach. Og det er en særlig oplevelse at sidde på en udeservering i solnedgangen og betragte folkelivet med rulleskøjteløbere, gadeartister og andre, der godt kan lide at blive set. Eller også kan du tage en drink blandt pools og palmer på en eller anden udendørs bar.

Shopping og berømtheder

Du skal ikke være bange for, at du ikke når at shoppe, da de fleste butikker har åbent til sent på aftenen. Det er ingen overdrivelse at kalde Miami Beach for et shoppingparadis. Her er et nærmest uendeligt udbud af mærkevaretøj, sko, accessories og designerting. Bekvemt nok ligger de bedste shoppingområder i gåafstand fra stranden og hotellerne.

Når byen lidt senere på aftenen bliver til et neonhav, kan du tage pulsen på nattelivet. Her findes alt fra trendy barer til eksklusive natklubber, hvor du kan se efter berømtheder.

Bestil et krydstogt fra Miami

Fra Miami er der et stort udvalg af krydstogter i Caribien at vælge mellem. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Caribien.

Rejsetyper i Miami