Rejser
til
Boston

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1,5 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskel-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SprogEngelsk
  • Befolkningca. 675.000

Rejser til Boston

Boston

Tager du på storbyferie i Boston kan du vandre gennem USAs historie og opleve den moderne amerikanske kultur med et spændende restaurantliv, varieret shopping, baseball og en hel del barer. Om sommeren er byen ofte solrig, og om efteråret kan du opleve New Englands berømte efterårsfarver.

Til forskel fra New Yorks lige gader, minder Bostons gader mere om de europæiske byer. Her mødes det historiske og det moderne. Historiemuseer afløses af moderne kunstsamlinger og trendy restauranter.

Kunst, jazz og baseball

Boston kaldes også Athens of America på grund af de mange universiteter, der findes i byen og det varierede kultur- og forlystelsesliv. Her finder du foruden teatre og jazzklubber også Museum of Fine Arts, der er en af verdens største samlinger med 500.000 kunstværker, desuden findes der en bar i Boston, der passer til alle lejligheder og personligheder. Vil du opleve en amerikansk baseballkamp, er det kun få stadions der matcher Fenway Park og byens stolthed – Red Sox.

Foodtrucks, clam chowder og Chinatown

Mange af Bostens menuer består af fisk og skaldyr, der fanges langs New Englands kyst. Lokale specialiteter er hummer, torsk og clam chowder. I North End og Chinatown udnytter man den italienske og asiatiske indflydelse til at skabe menuer, der er unikke for Boston. I Faneuil Hall Markteplace kan du desuden finde flere små spisesteder og foodtrucks – perfekt til en hurtig frokost.

Revolutionær historie

Da Boston er en af landets ældste byer, er der selvfølgelig sket en hel del. Du kan følge historien på den markerede Freedom Trail, der bringer dig forbi nogle af de vigtigste historiske seværdigheder. Alt fra huset, hvor kimen til den amerikanske revolution blev plantet, til kirkegården, hvor revolutionærer som Paul Revere og Samuel Adams ligger begravet. På din storbyferie kan du også strejfe gennem Boston Common, der engang var græsningsarealer for de første nybyggeres dyr, og som i dag er en af landets største byparker.

Rejsetyper i Boston

Anbefalede hoteller - Boston

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Boston Vis alle hoteller på USA