Rejser
til
Florida

Pris fra

...

Hoteller

88

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1,5 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskel-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SprogEngelsk
  • Befolkningca. 20.980.000

Rejser til Florida

Florida

Florida er blevet et rejsemål for livsnydere i alle aldersgrupper. Og det er ikke så mærkeligt, for her findes det meste til en både afslappende og indholdsrig ferie. I Florida kan du slappe af på caribiske strande, shoppe og opleve et spændende kulturliv.

Her kan du nemt kombinere et skønt strandliv med spændende amerikanske storbyer.

Strande, shopping og forlystelser i Miami

I Miami møder du solfyldte strande, shopping og amerikansk forlystelsesliv. I det berømte Art Deco-distrikt, hvor vi har flere hoteller, hersker en bohemeagtig stemning. På palmefyldte South Beach har du mulighed for at prøve forskellige former for vandsport. After beach er desuden et koncept som Miami har forfinet til perfektion, især langs South Beach kan du slappe af på en af fortovsacfeerne og nyde det livlige gadeliv.

Fort Lauderdale – badeby og storby på samme tid

Fort Lauderdales kanalsystem, Intracoastal Waterways, har givet byen kælenavnen "Amerikas Venedig". Her har du fornemmelsen af at bo i en storby og i en badeby på samme tid. Lige som i Miami har Fort Lauderdale et caribisk klima og skønne strande, der omkranses af palmer. Her kan du gå langs strandpromenaden og slå dig ned på en af de trendy restauranter og barer.

Disney, forlystelsesparker og kultur i Orlando

Både store og små drømmer om at besøge Disney World eller at tage til Universal Studios filmiske seværdigheder. I Orlando finder du foruden forlystelsesparker også tempofyldte vandlande. desuden kan du opleve Orlandos rige kulturliv med teatre og museer udenfor forlystelsesparkerne. Vil du spille golf er der masser af muligheder på nogle af Orlandos mange golfbaner.

Rejs til Florida med TUI

Vores rejser til Florida sker med rutefly, hvilket medfører, at rejselængderne er fleksible. Vi har ingen guider på rejsemålene, men du kan kontakte vores onlinecenter på telefon, mail eller sms – både før og i løbet af rejsen.

Rejsetyper i Florida