Rejser
til
Orlando

Pris fra

...

Hoteller

41

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1,5 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskel-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SprogEngelsk
  • Befolkningca. 277.000

Rejser til Orlando

Orlando

Orlando er en unik oplevelsesby, fyldt med teatre, museer, shoppingområder, temaparker, vandlande, botaniske haver, dyreparker, eventyrlande og forlystelsesparker. Et rejsemål for alle – fra golfspillende pensionister til børnefamilier.

Fantastiske temaparker

De store forlystelsesområder ligger syd for det centrale Orlando, langs 14 eller parallelle International Drive. Begge veje fører til de største og bedste attraktioner. Det drejer sig om et cirka 20 km langt område med Universal og Sea World i nord og Disney-området i syd.

Mest kendt er Walt Disney World, en totaloplevelse for både store og små, der spreder sig over hele 110 kvadratkilometer! Parken består af flere dele. For eksempel Epcot med fremtidslandet "Future World", eventyrlandet Magic Kingdom, Disneys Hollywood Studios, Animal Kingdom og meget, meget andet.

Golf, basket og rumeventyr

Vil du kombinere forlystelsesparkerne med andre udflugter, er udvalget stort og varieret. Du kan for eksempel tage på en dagsudflugt til kysten, bade ved nogle af strandene eller besøge Kennedy Space Center, der er en drøm for rumfartsinteresserede. Er du til basketball kan du opleve en af NBA-holdet Orlando Magics hjemmekampe. Spiller du golf er der over 150 golfbaner i Orlando-området, ja, listen over alt du kan se og opleve er nærmest uendelig.

Fleksible rejselængder

Vores rejser til Orlando foregår med rutefly, hvilket medfører, at rejselængderne er felksible. Vi har ingen guider på rejsemålet, men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – fra to uger før afrejsen til du rejser hjem.

Bestil et krydstogt fra Orlando

Fra Orlando er der et stort udvalg af krydstogter i Caribien at vælge mellem. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Caribien.

Rejsetyper i Orlando