Rejser
til
San Francisco

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1,5 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskel-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SprogEngelsk
  • Befolkningca. 864.800

Rejser til San Francisco

San Francisco

Med sine utallige bakker, charmerende gader og spektakulære bugt – hvor tyk tåge ofte tilføjer en filmisk mystik til byens silhouet – tilbyder San Francisco nogle af verdens mest ikoniske udsigter. Byen er også kendt for sin kreativiteter. Her har alt fra kulturelle trends til tekniske innovationer og vigtige folkebevægelser haft sin begyndelse.

På din storbyferie udforsker du bedst San Francisco til fods eller på cykel. Hvis du er opmærksom, finder du kunst og seværdigheder næsten overalt i byen. Fra kendte gadekunstværker til spændende museer og fin arkitektur. Hvis benene bliver trætte af de heftige, stejle bakker, er det skønt, at den kollektive trafik virker så godt. Hop på en bus, T-banen eller nogle af de gamle sporvogne, der er en oplevelse i sig selv.

Stjernerestauranter, food trucks og lokaldyrket

San Francisco har flest restauranter pr. indbygger af samtlige USAs storbyer, så der er aldrig langt til en spiseoplevelse. Her finder du alt fra stjernerestauranter og mad fra alle verdenshjørner til hippe foodtrucks og madmarkeder med lokaldyrkede økologiske råvarer. Gå ikke glip af at spise tacos og burritos på nogle af de mange gode mexicanske steder i Mission District, eller rigtig god sushi i Japan Town.

Fisherman's Wharf og søløver

Golden Gate-broen er en af verdens mest kendte broer og absolut et besøg værd – gerne på to hjul. Lej en cykel på din storbyferie og kør over broen til den hyggelige lille havneby Sausalito, og tag derefter færgen tilbage, når du har set, hvad du har lyst til. Hvis du hellere vil blive i byen, kan du cykle til Golden Gate Park, der trods sit navn ikke ligger særlig tæt på broen, eller forbi marinaen langs kajerne til turistkvarteret Fisherman's Wharf og Pier 39. Der er der masser af gadesælgere, mad og aktiviteter, men selvfølgelig til turistpriser. Det er dog helt gratis at opleve søløverne, der holder til i havnen.

Berømt fængsel

Alcatraz-fængslet er en anden stor seværdighed som du bør se. Bliv fængslet af den prisbelønnede rundtur med lydindspillinger, hvor både fanger og fangevogtere fortæller om tilværelsen i fængslet samt om de mest kendte flugtforsøg. Færgen til og fra fængslet byder på en skøn udsigt over San Francisco Bay, byen og broerne.

Napa, Sonoma og Silicon Valley

Hvis du mod forventning føler at du er "færdig" med San Francisco, eller ønsker en pause for at se lidt mere af Californien, er der masser af interessante rejsemål i nærheden. På den anden side af bugten ligger University of California med et fint universitetsområde, og i Berkeley er der masser af hyggelige spisesteder og cafeer. Et lille stykke syd for byen ligger det oprindelige Silicon Valley – hvor flere af verdens mest innovative firmer har deres hovedkontor. Du er også tæt på "wine country", med mulighed for dagsudflugter til både Napa og Sanoma Valley.

Rejsetyper i San Francisco

Anbefalede hoteller - San Francisco

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i San Francisco Vis alle hoteller på USA