Kurv
Tenerife
Tenerife

Spanien

Ting at foretage sig Tenerife

Oplevelser Tenerife

Sorter efter:

Pris (voksen)

DKK
DKK

Pickup på hotel

Kategorier

Alternativer

La Gomera rundtur med Garajonay-skoven og smagning af specialiteter
Udflugter & dagsture

La Gomera rundtur med Garajonay-skoven og smagning af specialiteter

La Gomera byder på uspolerede landskaber og sin helt egen kultur. På denne rundtur besøger du denne næsten jurassiske ø og oplever nationalparken Garajonay, en række landsbyer og den charmerende hovedstad San Sebastian. Og du vil også smage typiske lokale produkter. Arianne, en af vores guider, siger om øen: "La Gomera er en helt anden verden - det er en tilbagevenden til fortiden og til De Kanariske Øers oprindelse".Højdepunktet er uden tvivl Garajonay Nationalpark, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Det er et sammensurium af dybe kløfter og slugter fyldt med ældgamle og tågede laurbærskove og sjældne planter. På et besøg i dens fortolkningscenter kan du få mere at vide om områdets botanik og historie. Du vil også lære landsbyer at kende såsom den oaselignende Chejelipes, der ligger ved bredden af et reservoir, og de nordlige landsbyer Hermigua og Aguilo. Et af højdepunkterne er et besøg på en familiedrevet restaurant, der er berømt for sin fantastiske udsigt. Her kan du nyde en typisk frokost lavet af lokale råvarer.Og du vil også lære om den lokale kultur. Der vil være en demonstration af det unikke "fløjtesprog", unikt for øen, der er kendt som "silbo gomero". Desuden er der smagsprøver på likør, kiks og honning. Som afslutning på oplevelsen er der fri tid til at udforske San Sebastian. Her kan du følge i Columbus' fodspor, før han begyndte sin første opdagelsesrejse. Udover at være et besøg på en anden ø er en tur til La Gomera en rejse til en anden æra.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Rundtur til Teide Nationalpark
Udflugter & dagsture

Rundtur til Teide Nationalpark

Tenerifes største naturlige vidunder er Teide-vulkanen, en af jordens største ø-vulkaner og Spaniens højeste punkt. Denne rundtur med guide foregår på et tidspunkt, hvor der ikker er for mange besøgende. Her kan du opleve det vulkanske landskab sammen med storslåede udsigter over øen og De Kanariske Øer. Den 3718 meter høje vulkan ligger i sin egen nationalpark, der er udråbt som UNESCO-verdensarv. Parkens stier går gennem fire forskellige klimazoner, der skaber et kontant skiftende kalejdoskop af terræn, flora og fauna. Fra skove med kanarisk fyr til klippeformationer og måneagtige lavalandskaber. Et besøg ved klippeformationen Roques de Garcia afslutter turen. På vejen ned venter flere smukke udsigter over dalen. En stor fordel ved rundturen er den tidlige afgang om morgenen, der medfører, at vi kommer dertil før de fleste andre besøgende.

Gratis afbestilling
Sprog:

fr, nl 

Det nordvestlige Tenerifes skjulte hemmeligheder på rundtur med transport
Udflugter & dagsture

Det nordvestlige Tenerifes skjulte hemmeligheder på rundtur med transport

Den ene smukke landsby efter den anden er en del af denne eksklusive rundtur i den barske nordvestlige del af Tenerife. Vi besøger en række af øens bedste seværdigheder og skjulte hemmeligheder. Christian, en af vores ekspertguider, siger: "Jeg elsker at udføre denne rundtur, da den viser nogle virkelig skjulte perler og sammensmeltningen mellem fortid og nutid". Landsbyen Santiago del Teide, smagning af lokale produkter og en tur til Teno Naturpark er alle en del af programmet.Først når vi de fantastiske udsigter fra Santiago del Teide, en afsidesliggende landsby med hvidmalede huse højt oppe i bjergene. I Icod de Los Vinos kan du på en guidet rundvisning i byen se det århundrede år gamle dragetræ. Garachico, den næste by på programmet, blev ødelagt af et vulkanudbrud i 1706 og genopbygget på lavaen og er blevet kaldt øens "smukkeste og mest uheldige" sted. De naturlige lavabassiner, der bevogtes af en borg af vulkansk sten, tiltrækker badegæster fra hele øen.Når det er tid til at holde pause, kan man velsmagende lokal bæredygtig frokost, som serveres på en familiedrevet restaurant i en traditionel finca. Om eftermiddagen kan du udforske de klippefyldte bjergtoppe i Teno Naturpark. Den er berømt for sin biodiversitet, men fungerer også som spisekammer for de fleste af Tenerifes naturprodukter, der af højeste kvalitet. Du får endda mulighed for at smage nogle lokalt fremstillede marmelader og syltetøj, der alle er produceret med et minimalt CO2-aftryk. Endelig runder vi dagen af i den "forsvundne landsby" Masca, som er et af Tenerifes mest fortryllende steder, beliggende på en højderyg med udsigt over en dal. Den er et af Tenerifes mest fortryllende steder.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Teide og Masca på rundtur fra det nordlige Tenerife
Aktiviteter

Teide og Masca på rundtur fra det nordlige Tenerife

Denne enestående rundtur udforsker Tenerifes mest fantastiske områder inde i landet. Vi kører i minibus gennem Teide Nationalparkens overjordiske landskaber og beundrer panoramaudsigten fra utallige udsigtspunkter, samt besøger La Laguna og landsbyen Masca på toppen af et højdedrag. Desuden er der også en traditionel kanarisk frokost på menuen. Arianne, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Jeg elsker at guide denne tur, fordi den rummer en overdosis af natur med fokus på øens vulkanologi fra fortid til nutid".Vi starter dog i La Laguna, det første af de to UNESCO Verdensarvssteder, som du vil besøge. Udforsk den kompakte gamle bydel, der er omgivet af historiske kirker og pastelfarvede koloniale huse med udsmykkede træbalkoner. Derefter kører vi til Teide Nationalpark - det andet UNESCO-område - hvor vi kommer gennem en tæt fyrreskov. Der vil være et pitstop ved udsigtspunktet Chipeque, hvorfra der ofte er udsigt over det unikke terræn. Mens vi bevæger os dybere ind i nationalparken, vil du møde vulkanske landskaber, som sagtens kunne være på månen. Eller Venus. Eller Mars. Og et stop ved Roques de Garcia giver dig mulighed for at tage billeder nær disse ikoniske klippeformationer.Tag et sidste kig på de lava-udskrabede landskaber ved udsigtspunktet Poleos, inden du går ind på en familiedrevet restaurant og spiser frokost lavet af sæsonbestemte og lokale råvarer. Dagen afsluttes med et besøg i Masca - en svært tilgængelig landsby, der ligger på en højderyg i en dyb vulkansk kløft. Nyd fri tid til at kigge rundt og nyde udsigten.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pl 

Rundtur til det nordvestlige Tenerife
Udflugter & dagsture

Rundtur til det nordvestlige Tenerife

Med kystveje, tårnhøje klipper og landsbyer dvælende i dalene er Tenerifes vestlige del en fornøjelse at udforske. På denne rundtur i komfortable minibusser tjekker vi oplevelser af på listen over dem, man ikke må misse - smagsprøver på lokale produkter, udforskning af Teno Naturpark og besøg i maleriske landsbyer. Arianne, en af vores ekspertguider, siger: "I vil afdække Tenerifes geologi og opdage imponerende landskaber sammen med øens historie og kultur".Det hele begynder i Icod de Los Vinos. På en guidet rundvisning i byen vil du se det århundrede årgamle dragetræ, som ligger i en park, der mere ligner en botanisk have. Nyd også den traditionelle arkitektur i kolonistil og en smagsprøve på nogle lokale produkter. Derefter går turen videre til den svært tilgængelige "forsvundne landsby" Masca. Den ligger på en højderyg med udsigt over en rå kløft og er en af Tenerifes mest imponerende seværdigheder.Derefter kører du ned til Garachico på kysten, hvor du kan finde ud af, hvorfor den er kendt som øens "smukkeste og mest uheldige" by. Gå en tur forbi de berømte lavabassiner og se det historiske slot, inden du spiser frokost med lokale råvarer på en familiedrevet restaurant. Dette er ideelle omgivelser for at nyde det kanariske køkken. Om eftermiddagen kan du udforske de takkede bjergtoppe i Teno Naturpark, der er berømt for sine laurbær- og fyrreskove samt eksotiske flora. Endelig er der en velfortjent lokal vinsmagning som afslutning på dagen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Rundtur på Tenerife med Anaga-bjergene og La Laguna
Aktiviteter

Rundtur på Tenerife med Anaga-bjergene og La Laguna

At udforske øer bliver ikke meget bedre end det her. På denne heldagsoplevelse vover vi os ind i både et UNESCO Biosfærereservat og et UNESCO Verdensarvsområde. Arianne, en af vores lokale guider, siger: "Jeg elsker virkelig denne rundtur, fordi det er en overdosis af natur med fokus på nutidens og fortidens vulkanologi". Men der er endnu mere, for vi oplever også den afsidesliggende landsby Taganana, udsigtspunkter og en af de mest populære strande på Tenerife.Fra Puerto de La Cruz kører vi i minibus til La Laguna, der er berømt for dens pastelfarvede palæer og en samling af kapeller, kirker og klostre i Mudejar-stil. En fjerdedel af byens bygninger stammer fra kolonitiden og frem til det 18. århundrede. Den arkitektoniske arv er så rig, at UNESCO optog den på verdensarvsliste i 1999 på grund af dens autenticitet. Og for at runde dit besøg af kan du mingle med de lokale på det ugentlige marked.Fra her tager vi til den halvmåneformede strand Las Teresitas, der er fyldt med palmer. Herefter skifter landskabet dramatisk, når vi kører gennem laurbærskoven Las Mercedes på vej til Taganana. Denne hvidmalede landsby er bygget på en skråning i Anaga Naturpark. Her kan du nyde en frokost lavet af lokale råvarer på en familiedrevet restaurant. Eftermiddagen byder på en naturskøn køretur gennem de vulkanske Anagabjerge - et UNESCO Biosfærereservat - med stop ved 360-graders udsigtspunktet ved Pico del Inglés og udsigtspunktet Cruz del Carmen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Teide og Masca på rundtur fra det sydlige Tenerife
Aktiviteter

Teide og Masca på rundtur fra det sydlige Tenerife

Denne enestående rundtur udforsker Tenerifes mest fantastiske områder inde i landet. Vi kører i minibus gennem Teide Nationalparkens overjordiske landskaber og beundrer panoramaudsigten fra utallige udsigtspunkter, samt besøger La Laguna og landsbyen Masca på toppen af et højdedrag. Desuden er der også en traditionel kanarisk frokost på menuen. Arianne, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Jeg elsker at guide denne tur, fordi den rummer en overdosis af natur med fokus på øens vulkanologi fra fortid til nutid".Vi starter dog i La Laguna, det første af de to UNESCO Verdensarvssteder, som du vil besøge. Udforsk den kompakte gamle bydel, der er omgivet af historiske kirker og pastelfarvede koloniale huse med udsmykkede træbalkoner. Derefter kører vi til Teide Nationalpark - det andet UNESCO-område - hvor vi kommer gennem en tæt fyrreskov. Der vil være et pitstop ved udsigtspunktet Chipeque, hvorfra der ofte er udsigt over det unikke terræn. Mens vi bevæger os dybere ind i nationalparken, vil du møde vulkanske landskaber, som sagtens kunne være på månen. Eller Venus. Eller Mars. Og et stop ved Roques de Garcia giver dig mulighed for at tage billeder nær disse ikoniske klippeformationer.Tag et sidste kig på de lava-udskrabede landskaber ved udsigtspunktet Poleos, inden du går ind på en familiedrevet restaurant og spiser frokost lavet af sæsonbestemte og lokale råvarer. Dagen afsluttes med et besøg i Masca - en svært tilgængelig landsby, der ligger på en højderyg i en dyb vulkansk kløft. Nyd fri tid til at kigge rundt og nyde udsigten.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pl 

VIP-rundtur til højdepunkterme på Tenerife
Udflugter & dagsture

VIP-rundtur til højdepunkterme på Tenerife

Taganana, en af de første bosættelser, der blev grundlagt af de spanske erobrere. Den er også en af de mest afsidesliggende og isolerede landsbyer på Tenerife. Det er et af tre steder, sammen med Candelaria og Anaga Country Park, som vi besøger på denne naturskønne udflugt til den nordøstlige del af øen. One of the island's first Spanish settlements, Taganana is also one of the most remote villages in Tenerife. And on this trip, it's just one of three scenery-packed locations you'll visit, alongside Candelaria and Anaga Country Park. I grupper på højst 30 passagerer pr. tur rejser I i minibusser for at opleve det hele med stil.Indtil 1960'erne var fiskerbyen Taganana, hvor de små hvide husene ligger på skråninger ned mod havet, kun tilgængelig til fods eller med båd. Nu om dage forbinder en snoet kystvej den til resten af øen. Næste punkt på udflugten er Candelaria, det religiøse centrum på Tenerife. Byens basilika ligger lige ved vandkanten og kan rumme op til 5.000 personer.Vi fortsætter op ad kystvejen mod den hvidkalkede landsby Taganana, hvor vi spiser frokost med regionale delikatesser i en autentisk og traditionel restaurant. Om eftermiddagen kører vi gennem bjergene til Anaga Country Park med de dybe kløfter og skove, nogle af de ældste i Europa, der stammer helt tilbage til jernalderen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Billet til Siam Park
Aktiviteter

Billet til Siam Park

Gratis afbestilling
Entréudgifter Er Inkluderet
4 timers hval- og delfinsafari med Royal Delfín
Aktiviteter

4 timers hval- og delfinsafari med Royal Delfín

Med kilometervis af smukke kystlandskaber er vestkysten på Tenerife værd at se nærmere på. På dette sightseeingsejlads ombord på Royal Delfin nyder vi landskabet, og fra undervandsobservatoriet får du et unikt perspektiv af det marine liv i det solrige farvand.Katamaranen Royal Delfin har rigelig plads både på udendørsdækket og indendørs i den elegante art-deco bar og lounge. Observationsdækket under havoverfladen har panoramavinduer og ubådskameraer med direkte tv-skærmforbindelse, der garanterer fremragende muligheder for at opleve delfiner og hvaler.Og du får tid til at bade og snorkle i løbet af bådturen. Frokost med øl, sangria og læskedrikke er inkluderet, hvis du vælger en tre- eller 4-timers bådtur. En skøn dag, der kombinerer både sightseeing og aktiviteter.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, es, en, fr, nl 

Loro Parque billet
Aktiviteter

Loro Parque billet

Loro Parque er en af de bedste måder at opdage dyrerigets hemmeligheder på takket være særligt tilpassede områder til hver af de arter, der lever her. Oplev en vild dag på Tenerife i denne prisbelønnede dyrepark.En tur gennem Dyreambassaden bringer dig tæt på begivenhederne, da der er et kæmpe papegøjereservat med arter fra hele verden, verdens største pingvinarium og en transparent hajtunnel.Desuden handler dette sted også om læring, så du vil sandsynligvis lære en ting eller to om dyreliv og dyrebevarelse. Der er præsentationer af eksperter om eksotiske fugle, søløver, delfiner og spækhuggere på programmet. De giver et godt indblik i dyrenes adfærd. Hvis du vælger Premium-muligheden, har du frokost inkluderet, en Discovery Tour bag kulisserne og reserverede pladser til shows.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl 

Rundtur på vulkanen Teide med billet til kabelbanen
Udflugter & dagsture

Rundtur på vulkanen Teide med billet til kabelbanen

Tenerifes tårnende Teide er den tredjestørste vulkan i verden. Og dens 3718 meter høje top er det centrale element i den UNESCO-erklærede Las Cañadas del Teide Nationalpark. Tag på en guidet tur til bjergets overjordiske landskaber og nyd den spektakulære udsigt over øen. Og for virkelig at give din dag et ekstra pift, så kombinér denne rundtut med tur i kabelbanen til toppen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Introduktion til Tenerife

Tenerife, den største af De Kanariske Øer, er en ø med naturlig skønhed, et fantastisk havliv og fantastisk gastronomi. Den er fyldt med aktiviteter, der kan tilfredsstille enhver rejsende. Det er ikke underligt, at den er populær hos mange feriegæster, herunder familier, naturelskere og eventyrlystne.

De seks bedste ting at foretage sig på Tenerife

1. Besøg Teide Nationalpark

Denne UNESCO-erklærede nationalpark er hjemsted for en af verdens højeste vulkaner, Teide-bjerget. Med dens 3718 meter over havets overflade kan den endda ses fra mange af de andre af De Kanariske Øer. Hvis du ønsker at se vulkanen på tæt hold, kan du tage en kabelbane op ad skråningerne og beundre udsigten over Tenerife og naboøerne. Tag med på en guidet vandretur og oplev vandrestier gennem parkens anderledes landskaber. Eller vælg en solnedgangstur og skål ved solnedgang, inden du lærer nattehimlen at kende med stjernekiggeri.

2. Tilbring dagen i Siam Park eller Loro Parque

Siam Park med thailandsk tema er et ideelt udflugtsmål for både familier og spændingssøgende. Det optræder jævnligt på lister over verdens bedste vandparker takket være det enorme udvalg af rutschebaner, forlystelser og strømfald.

Loro Parque er en af de bedste måder at opdage dyrerigets hemmeligheder på, takket være de særligt tilpassede områder til hver af de arter, der lever der. En tur gennem Animal Embassy bringer dig tæt på begivenhederne. Der er et stort papegøjereservat med arter fra hele verden. Desuden er der også en række shows, hvor eksotiske fugle, søløver, delfiner og spækhuggere alle er på programmet. Dette sted handler også om oplysning, så du vil sandsynligvis lære en ting eller to om dyreliv og bevarelse i løbet af din uforglemmelige dag.

3. Prøv at finde vilde hvaler og delfiner

Farvandene omkring Tenerife er hjemsted for mange arter af hvaler og delfiner. Flaskenæsedelfiner og grindehvaler kan spottes året rundt, mens mere end 20 andre arter har sæsonbestemt besøg i en beskyttet zone ud for øens sydvestlige kyst. Bestil en af de daglige bådture med afgang fra den sydlige del af øen for at have muligheden for at få et glimt af disse skabninger i deres naturlige habitat.

4. Tag ud på vandet

Hvis vandsport lige er dig, så er Tenerife det rette sted for dig. Her kan du prøve surfing, jetski, body-boarding, paddle-boarding og kajaksejlads for blot at nævne nogle få. Og takket være øens rige havliv er dykning og snorkling i topklasse. Skildpadder, rokker og blæksprutter ses jævnligt ved kysterne.

5. Oplev Tenerifes foodie-scene

Du kan dykke ned i Tenerifes kulinariske kultur med en gastronomisk rundtur. Fra ostesmagning til besøg på vingårde er der oplevelser for enhver smag. Du finder selvfølgelig traditionelle spanske retter på tilbuddet, men der er også et par retter, der er unikke for De Kanariske Øer. Hold øje med papas arrugadas con mojo. Disse kartofler, der kan oversættes som rynkede kartofler med krydret sauce, koges i stærkt saltet vand, hvilket får dem til at skrumpe og giver dem deres usædvanlige navn. Mojo-saucen har en kraftig smag. Så vær forsigtig, hvis du ikke er fan af krydderier.

6. Gør et stop i koloniale gamle byer

Spredt ud over hele øen finder du landsbyer, byer og landsbyer, der er gennemsyret af historie, og som fortjener en udforskning. Hovedstaden Santa Cruz blander en labyrintisk gammel bydel med en moderne scene ved havet. Det nærliggende La Laguna er på UNESCO's Verdensarvsliste takket være den velbevarede koloniarkitektur, mens La Orotava har smukke pastelfarvede byhuse. Når vi taler om steder, der er skønne at se på, så skiller Garachicos hvidkalkede huse sig ud mod den sorte vulkankyst, og det lille Masca ligger på en højderyg med udsigt over en dyb dal.