Kurv

Velkommen tilbage

Besøg din MyTUI-konto
Log af
145 Aktiviteter
Sort by:
Nat Geo Day Tour: Vinens historie på De Kanariske Øer
Udflugter & dagsture

Nat Geo Day Tour: Vinens historie på De Kanariske Øer

Denne udflugt er udformet specielt for National Geographic og giver et indblik i den kanariske vins historie, og hvorfor den var en vigtig drikkevare for det europæiske samfund fra det 15. til det 18. århundrede. Opdag Garachico, en af de bedst bevarede og mest historiske byer på Tenerife. Mens du vandrer blandt de brostensbelagte gader, vil din National Geographic-uddannede guide fortælle dig historien om byens havn - en stor eksportør af vin til resten af Europa og Amerika. Havnen blev senere ødelagt af et vulkanudbrud. Derefter besøger du den familiedrevne vingård Viñátigo, som har været med til at redde mange af Tenerifes oprindelige druer fra udryddelse. Mød vineksperten, som vil vise dig de vidtstrakte vinmarker og fortælle om de forskellige druesorter. De vil også forklare, hvordan deres vin produceres uden kemikalier. Når du har lært om fremstillingsprocessen, kan du smage på forskellige vine med en specialist , som kan svare på alle dine spørgsmål. Afslut dagen med at nyde autentiske kanariske tapas i den maleriske vinmark, mens du nyder den betagende udsigt over det omkringliggende landskab.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Nat Geo Day Tour: Teno Alto: Den sidste højborg for Tenerifes fårehyrder
Aktiviteter

Nat Geo Day Tour: Teno Alto: Den sidste højborg for Tenerifes fårehyrder

Begiv dig ud på en oplevelsesrig tur gennem Teno Alto, en bastion med landlige traditioner i Teno Naturpark. Din lokale guide vil afsløre landsbyens udvikling under en naturskøn vandretur på 45 minutter. Du møder etnologiske kendetegn fra forhistorisk tid til i dag, og du vil opleve Teno Altos indbyggeres dybe forbindelse til deres jord gennem landbrug og gedehold, som kendetegner regionen. For enden af stien kan du dykke ned i hjertet af den lokale kultur med et eksklusivt besøg på en ostegård, hvor du møder en af Tenos sidste fårehyrder. Opdag håndværket bag de prisvindende oste og generationers utrættelige indsats for at bevare dette gamle håndværk. Overvær en opvisning i "salto del pastor" - en værdsat folkesport, der viser bemærkelsesværdig smidighed og dygtighed. Vi afslutter dagens eventyr på Rebojo, en traditionel restaurant i Garachico, hvor ejerne i tredje generation løfter det kanariske køkken med moderne flair. Lad dig friste af en menu, der er omhyggeligt sammensat, så den afspejler smagene og landskaberne i Teno Alto, og som bruger km0 produkter, der fremhæver regionens kulinariske rigdom. For at fuldende oplevelsen kan du supplere dit måltid med nøje udvalgte vine fra regionen. Ved at deltage i denne udflugt støtter du ikke kun bæredygtig turisme i et beskyttet område, men bidrager også til bevarelsen af områdets kulturarv. Interager med de lokale, få indblik i deres livsstil, og nyd essensen af Teno Alto gennem dens smage og traditioner.

Gratis afbestilling
Sprog:

de 

La Gomera rundtur med Garajonay-skoven og San Sebastian
Udflugter & dagsture

La Gomera rundtur med Garajonay-skoven og San Sebastian

La Gomera byder på uspolerede landskaber og sin helt egen kultur. På denne rundtur besøger du denne næsten jurassiske ø og oplever nationalparken Garajonay, en række landsbyer og den charmerende hovedstad San Sebastian. Arianne, en af vores guider, siger om øen: "La Gomera er en helt anden verden - det er en tilbagevenden til fortiden og til De Kanariske Øers oprindelse".Højdepunktet er uden tvivl Garajonay Nationalpark, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Det er et sammensurium af dybe kløfter og slugter fyldt med ældgamle og tågede laurbærskove og sjældne planter. På et besøg i dens fortolkningscenter kan du få mere at vide om områdets botanik og historie. Du vil også lære landsbyer at kende såsom den oaselignende Chejelipes, der ligger ved bredden af et reservoir, og de nordlige landsbyer Hermigua og Aguilo. Et af højdepunkterne er et besøg på en familiedrevet restaurant, der er berømt for sin fantastiske udsigt til øen vulkanske landskaber. Her kan du nyde en typisk frokost lavet af lokale råvarer.Og du vil også lære om den lokale kultur. Der vil være en demonstration af det unikke "fløjtesprog", unikt for øen, der er kendt som "silbo gomero". Som afslutning på oplevelsen er der fri tid til at udforske San Sebastian. Her kan du følge i Columbus' fodspor, før han begyndte sin første opdagelsesrejse. Udover at være et besøg på en anden ø er en tur til La Gomera en rejse til en anden æra.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Teide og Masca på rundtur fra det sydlige Tenerife
Aktiviteter

Teide og Masca på rundtur fra det sydlige Tenerife

Denne enestående rundtur udforsker Tenerifes mest dramatiske områder inde i landet. Vi kører i minibus gennem Teide Nationalparkens overjordiske landskaber og beundrer panoramaudsigten fra utallige udsigtspunkter, samt besøger La Laguna og landsbyen Masca på toppen af et højdedrag. Desuden er der også en traditionel kanarisk frokost på menuen. Arianne, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Jeg elsker at guide denne tur, fordi den rummer en overdosis af natur med fokus på øens vulkanologi fra fortid til nutid".Vi starter dog i La Laguna, det første af de to UNESCO Verdensarvssteder, som du vil besøge. Udforsk den kompakte gamle bydel, der er omgivet af historiske kirker og pastelfarvede koloniale huse med udsmykkede træbalkoner. Derefter kører vi til Teide Nationalpark - det andet UNESCO-område - hvor vi kommer gennem en tæt fyrreskov. Der vil være et pitstop ved udsigtspunktet Chirche, hvorfra der ofte er udsigt over det unikke terræn. Mens vi bevæger os dybere ind i nationalparken, vil du møde vulkanske landskaber, som sagtens kunne være på månen. Eller Venus. Eller Mars. Og et stop ved Roques de Garcia giver dig mulighed for at tage billeder nær disse ikoniske klippeformationer.Tag et sidste kig på de lava-udskrabede landskaber ved udsigtspunktet Poleos, inden du går ind på en familiedrevet restaurant og spiser frokost lavet af sæsonbestemte og lokale råvarer. Dagen afsluttes med et besøg i Masca - en svært tilgængelig landsby, der ligger på en højderyg i en dyb vulkansk kløft. Nyd fri tid til at kigge rundt og nyde udsigten.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, nl, pl 

Det nordvestlige Tenerifes skjulte hemmeligheder på rundtur med transport
Udflugter & dagsture

Det nordvestlige Tenerifes skjulte hemmeligheder på rundtur med transport

Den ene smukke landsby efter den anden er en del af denne eksklusive rundtur i den barske nordvestlige del af Tenerife. Vi besøger en række af øens bedste seværdigheder og skjulte hemmeligheder. Christian, en af vores lokale guider fortæller: "En guide viser dig rundt i parken i Icod de los Vinos og fortæller dig alt om det fascinerende dragetræ, som er 20 meter højt". Landsbyen Santiago del Teide, smagning af lokale specialiteter og en tur til Teno Naturpark er alle en del af programmet.Først gør vi et stop i Santiago del Teide, en højlandsby med hvidkalkede huse. Derefter kan du i Icod de Los Vinos se det århundredgamle dragetræ på nært hold. Du har også tid på egen hånd til at kigge rundt i byen. Dernæst besøger vi Garachico. Byen blev ødelagt af et vulkanudbrud i 1706 og genopbygget på lavaen og er blevet kaldt øens "smukkeste og mest uheldige" sted på øen. De naturlige lavabassiner, der bevogtes af en borg af vulkansk sten, tiltrækker badegæster fra hele øen.Når det er tid til at holde en pause, er der en velsmagende lokal frokost, der serveres på en familiedrevet restaurant i en traditionel finca. Om eftermiddagen udforsker vi de klippefyldte bjergtoppe i Teno Naturpark. Den er berømt for sin biodiversitet, men er også hjemsted for de fleste af Tenerifes naturprodukter af højeste kvalitet. Du får endda mulighed for at smage nogle lokalt fremstillede marmelader og syltetøj, der alle er produceret med et minimalt CO2-fodaftryk. Til sidst kan du afslutte dagen i den "forsvundne landsby" Masca. Den ligger bemærkelsesværdigt på en højderyg med udsigt over en dal og er et af Tenerifes mest iøjnefaldende steder.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fr, nl 

Rundtur til Teide Nationalpark med lokal guide
Udflugter & dagsture

Rundtur til Teide Nationalpark med lokal guide

Tenerifes største naturvidunder er Teide-bjerget, en af verdens største vulkaner på øen og Spaniens højeste top. Denne eksklusive guidede rundtur, som ikke foregår på de mest travle tidspunkter på dagen, udforsker unikke levesteder og byder på en enestående udsigt over Tenerife og andre af de De Kanariske Øer. Juana, en af vores lokale guider, siger: "Teide Nationalpark og det omkringliggende Corona Forestal-naturreservat udgør tilsammen en tredjedel af Tenerifes landmasse. Det er overvældende, i hvor høj grad vulkanen dominerer vores ø".Med dens 3718 meter over havets overflade er det rimeligt at sige, at Teide-bjerget ikke bare dominerer Tenerife, men hele øgruppen. Og den er centrum for sin egen nationalpark, som er på UNESCO's Verdensarvsliste. Juana siger: "Parken byder på en lang række forskellige landskaber, der er skabt til at tage billeder af. Der er lavamarkernes brændte jord, de takkede klippeformationer i Roques de Garcia, de Marslignende ødemarker omkring Montaña Rajada og fyrreskovene i Corona Forestal".På parkens stier kommer man gennem fire forskellige klimazoner, hvilket skaber et konstant skiftende kalejdoskop af terræn, flora og fauna. Fra månelignende lavamarker vandrer vi gennem skove af kanarisk fyrretræ og over klippefremspring, og vi runder af med et besøg ved Roques de Garcia. Det er et fantastisk sted at se endnu mere af dalen.

Gratis afbestilling
Sprog:

en, fr, nl 

Tenerife på heldagstur til La Laguna og frokost
Udflugter & dagsture

Tenerife på heldagstur til La Laguna og frokost

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Teide og Masca på rundtur fra det nordlige Tenerife
Aktiviteter

Teide og Masca på rundtur fra det nordlige Tenerife

Denne enestående rundtur udforsker Tenerifes mest dramatiske områder inde i landet. Vi kører i minibus gennem Teide Nationalparkens overjordiske landskaber og beundrer panoramaudsigten fra utallige udsigtspunkter, samt besøger La Laguna og landsbyen Masca på toppen af et højdedrag. Desuden er der også en traditionel kanarisk frokost på menuen. Arianne, en af vores dygtige lokale guider, siger: "Jeg elsker at guide denne tur, fordi den rummer en overdosis af natur med fokus på øens vulkanologi fra fortid til nutid".Vi starter dog i La Laguna, det første af de to UNESCO Verdensarvssteder, som du vil besøge. Udforsk den kompakte gamle bydel, der er omgivet af historiske kirker og pastelfarvede koloniale huse med udsmykkede træbalkoner. Derefter kører vi til Teide Nationalpark - det andet UNESCO-område - hvor vi kommer gennem en tæt fyrreskov. Der vil være et pitstop ved udsigtspunktet Chirche, hvorfra der ofte er udsigt over det unikke terræn. Mens vi bevæger os dybere ind i nationalparken, vil du møde vulkanske landskaber, som sagtens kunne være på månen. Eller Venus. Eller Mars. Og et stop ved Roques de Garcia giver dig mulighed for at tage billeder nær disse ikoniske klippeformationer.Tag et sidste kig på de lava-udskrabede landskaber ved udsigtspunktet Poleos, inden du går ind på en familiedrevet restaurant og spiser frokost lavet af sæsonbestemte og lokale råvarer. Dagen afsluttes med et besøg i Masca - en svært tilgængelig landsby, der ligger på en højderyg i en dyb vulkansk kløft. Nyd fri tid til at kigge rundt og nyde udsigten.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr, pl 

Hval- og delfinsafari med Freebird katamaran på Tenerife kun for voksne
Aktiviteter

Hval- og delfinsafari med Freebird katamaran på Tenerife kun for voksne

De rolige farvande omkring Tenerife er hjemsted for et stort udvalg af undervandsliv. På denne eksklusive bådtur kun for voksne får du mulighed for at se grindehvaler og delfiner, mens de boltrer sig i deres nordatlantiske levested.Du kan også opleve øens dramatiske kystlinje fra et andet perspektiv. Samtidig kan du nyde solen og havbrisen, mens du slapper af på dækket. Kaptajnen sætter kurs mod farvande, der er kendt for at have mange delfiner og hvaler, og med lidt held kan du få øje på disse storslåede væsener. Der er også tid til en svømmetur. Oven i det hele bliver du også taget godt af besætningen. Der serveres gratis drinks i den skyggefulde bar, og sidenhen kan du nyde en frokost om bord. Det bliver en dejlig morgen, når vi leder efter nogle af Moder Naturs mest interessante væsener, samtidig med, at du slapper af om bord.

Gratis afbestilling
Sprog:

en 

Det sydlige Tenerife på rundtur med Vilaflor, bananplantage og vinsmagning
Udflugter & dagsture

Det sydlige Tenerife på rundtur med Vilaflor, bananplantage og vinsmagning

De dramatiske landskaber og barske, vulkanske kyster er Tenerife i en nøddeskal. Men øens rige landbrugstraditioner er stadig relative ukendte. På denne rundtur rejser vi gennem den sydlige del af øen for at få et indblik i kulturen og identiteten. Vi oplever, hvordan lokalt dyrkede bananer kommer fra jord til bord, og vi udforsker den højt beliggende landsby Vilaflor de Chasna og smager på lokale vine. Ivan, en af vores dygtige lokale guider, fortæller: "Vilaflor hed engang Chasna, men da kaptajn Pedro de Bracamonte besøgte byen, fik han øje på en smuk guanche-pige. "Vi la flor de Chasna", råbte han - hvilket betyder "Jeg har set Chasnas blomst" - og dermed fik landsbyen sit nye navn".Det tørre klima og solskin hele året rundt gør De Kanariske Øer til et perfekt sted at dyrke bananer. Denne frugt er Tenerifes vigtigste eksportvare, og øen forsyner resten af Spanien og andre lande. På en rundvisning på en lokal plantage lærer du alt om banandyrkning, og der er mulighed for at smage på forskellige sorter og prøve produkter, der er fremstillet af bananerne. Derefter besøger vi Vilaflor, der er beliggende på den sydlige skråning af vulkanen Teide, hvor udsigten ned mod kysten fra 1400 meter er vidunderlig. Landsbyen har en næsten alpin stemning, der adskiller sig fra den tropiske kystlinje. Den har den største fyrreskov på De Kanariske Øer lige uden for døren. Efter en gåtur i landsbyen, er der rundvisning og smagning på en prisbelønnet familieejet vingård.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en 

Rundtur på Tenerife med Anaga-bjergene og La Laguna
Aktiviteter

Rundtur på Tenerife med Anaga-bjergene og La Laguna

At udforske øer bliver ikke meget bedre end det her. På denne heldagsoplevelse vover vi os ind i både et UNESCO Biosfærereservat og et UNESCO Verdensarvsområde. Arianne, en af vores lokale guider, siger: "Jeg elsker virkelig denne rundtur, fordi det er en overdosis af natur med fokus på nutidens og fortidens vulkanologi". Men der er endnu mere, for vi oplever også den afsidesliggende landsby Taganana, udsigtspunkter og en af de mest populære strande på Tenerife.Fra dit hotel kører vi i minibus til La Laguna, der er berømt for dens pastelfarvede palæer og en samling af kapeller, kirker og klostre i Mudejar-stil. En fjerdedel af byens bygninger stammer fra kolonitiden og frem til det 18. århundrede. Den arkitektoniske arv er så rig, at UNESCO optog den på verdensarvsliste i 1999 på grund af dens autenticitet. Efter at have haft tid til at udforske La Laguna i dit eget tempo, hvorfor så ikke møde de lokale på det ugentlige marked?Fra her tager vi til den halvmåneformede strand Las Teresitas, der er fyldt med palmer. Herefter skifter landskabet dramatisk, når vi kører gennem laurbærskoven Las Mercedes på vej til Taganana. Denne hvidmalede landsby er bygget på en skråning i Anaga Naturpark. Her kan du nyde en frokost lavet af lokale råvarer på en familiedrevet restaurant. Eftermiddagen byder på en naturskøn køretur gennem de vulkanske Anagabjerge - et UNESCO Biosfærereservat - med stop ved 360-graders udsigtspunktet ved Pico del Inglés og udsigtspunktet Cruz del Carmen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Rundtur i det nordvestlige Tenerife med kanarisk frokost
Udflugter & dagsture

Rundtur i det nordvestlige Tenerife med kanarisk frokost

Med kystveje, tårnhøje klipper og landsbyer dvælende i dalene er Tenerifes vestlige del en fornøjelse at udforske. På denne rundtur i komfortable minibusser tjekker vi oplevelser af på listen over dem, man ikke må misse - smagsprøver på lokale produkter, udforskning af Teno Naturpark og besøg i maleriske landsbyer. Arianne, en af vores ekspertguider, siger: "I vil afdække Tenerifes geologi og opdage imponerende landskaber sammen med øens historie og kultur".Det hele begynder i Icod de Los Vinos. På en guidet rundvisning i byen vil du se det århundrede årgamle dragetræ, som ligger i en park, der mere ligner en botanisk have. Nyd også den traditionelle arkitektur i kolonistil og en smagsprøve på nogle lokale produkter. Derefter går turen videre til den svært tilgængelige "forsvundne landsby" Masca. Den ligger på en højderyg med udsigt over en rå kløft og er en af Tenerifes mest imponerende seværdigheder.Derefter kører du ned til Garachico på kysten, hvor du kan finde ud af, hvorfor den er kendt som øens "smukkeste og mest uheldige" by. Gå en tur forbi de berømte lavabassiner og se det historiske slot, inden du spiser frokost med lokale råvarer på en familiedrevet restaurant. Dette er ideelle omgivelser for at nyde det kanariske køkken. Om eftermiddagen kan du udforske de takkede bjergtoppe i Teno Naturpark, der er berømt for sine laurbær- og fyrreskove samt eksotiske flora. Endelig er der en velfortjent lokal vinsmagning som afslutning på dagen.

Gratis afbestilling
Sprog:

de, en, fr 

Introduktion til Tenerife

Tenerife, den største af De Kanariske Øer, er en ø med naturlig skønhed, et fantastisk havliv og fantastisk gastronomi. Den er fyldt med aktiviteter, der kan tilfredsstille enhver rejsende. Det er ikke underligt, at den er populær hos mange feriegæster, herunder familier, naturelskere og eventyrlystne.

De seks bedste ting at foretage sig på Tenerife

1. Besøg Teide Nationalpark

Denne UNESCO-erklærede nationalpark er hjemsted for en af verdens højeste vulkaner, Teide-bjerget. Med dens 3718 meter over havets overflade kan den endda ses fra mange af de andre af De Kanariske Øer. Hvis du ønsker at se vulkanen på tæt hold, kan du tage en kabelbane op ad skråningerne og beundre udsigten over Tenerife og naboøerne. Tag med på en guidet vandretur og oplev vandrestier gennem parkens anderledes landskaber. Eller vælg en solnedgangstur og skål ved solnedgang, inden du lærer nattehimlen at kende med stjernekiggeri.

2. Tilbring dagen i Siam Park eller Loro Parque

Siam Park med thailandsk tema er et ideelt udflugtsmål for både familier og spændingssøgende. Det optræder jævnligt på lister over verdens bedste vandparker takket være det enorme udvalg af rutschebaner, forlystelser og strømfald.

Loro Parque er en af de bedste måder at opdage dyrerigets hemmeligheder på, takket være de særligt tilpassede områder til hver af de arter, der lever der. En tur gennem Animal Embassy bringer dig tæt på begivenhederne. Der er et stort papegøjereservat med arter fra hele verden. Desuden er der også en række shows, hvor eksotiske fugle, søløver, delfiner og spækhuggere alle er på programmet. Dette sted handler også om oplysning, så du vil sandsynligvis lære en ting eller to om dyreliv og bevarelse i løbet af din uforglemmelige dag.

3. Prøv at finde vilde hvaler og delfiner

Farvandene omkring Tenerife er hjemsted for mange arter af hvaler og delfiner. Flaskenæsedelfiner og grindehvaler kan spottes året rundt, mens mere end 20 andre arter har sæsonbestemt besøg i en beskyttet zone ud for øens sydvestlige kyst. Bestil en af de daglige bådture med afgang fra den sydlige del af øen for at have muligheden for at få et glimt af disse skabninger i deres naturlige habitat.

4. Tag ud på vandet

Hvis vandsport lige er dig, så er Tenerife det rette sted for dig. Her kan du prøve surfing, jetski, body-boarding, paddle-boarding og kajaksejlads for blot at nævne nogle få. Og takket være øens rige havliv er dykning og snorkling i topklasse. Skildpadder, rokker og blæksprutter ses jævnligt ved kysterne.

5. Oplev Tenerifes foodie-scene

Du kan dykke ned i Tenerifes kulinariske kultur med en gastronomisk rundtur. Fra ostesmagning til besøg på vingårde er der oplevelser for enhver smag. Du finder selvfølgelig traditionelle spanske retter på tilbuddet, men der er også et par retter, der er unikke for De Kanariske Øer. Hold øje med papas arrugadas con mojo. Disse kartofler, der kan oversættes som rynkede kartofler med krydret sauce, koges i stærkt saltet vand, hvilket får dem til at skrumpe og giver dem deres usædvanlige navn. Mojo-saucen har en kraftig smag. Så vær forsigtig, hvis du ikke er fan af krydderier.

6. Gør et stop i koloniale gamle byer

Spredt ud over hele øen finder du landsbyer, byer og landsbyer, der er gennemsyret af historie, og som fortjener en udforskning. Hovedstaden Santa Cruz blander en labyrintisk gammel bydel med en moderne scene ved havet. Det nærliggende La Laguna er på UNESCO's Verdensarvsliste takket være den velbevarede koloniarkitektur, mens La Orotava har smukke pastelfarvede byhuse. Når vi taler om steder, der er skønne at se på, så skiller Garachicos hvidkalkede huse sig ud mod den sorte vulkankyst, og det lille Masca ligger på en højderyg med udsigt over en dyb dal.