Hoteller på Lanzarote

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på Lanzarote. Øen med den unikke lava-natur og traditionelle, hvide huse. Udforsk grotter og spis kratergrillet kød. På Lanzarote finder du hoteller for alle, hvad enten du rejser selv, med din partner, med familien eller som en gruppe. Bo på All Inclusive-resorts ved stranden, et hyggelige lejlighedshoteller eller find dit indre luksus-dyr frem. Brug et øjeblik, bliv inspireret og find så dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller på Lanzarote

Lanzarote byder på en masse lækre hoteller, men vi kan specielt anbefale TUI Blue Flamingo Beach Resort, Riu Paraiso Lanzarote og Labranda Alyssa Suite, som alle er højt ratede af vores gæster.

Familiehoteller på Lanzarote

Når hele familien skal af sted på ferie, er det rart med et hotel, der har noget for alle. TUI Blue Flamingo Beach Resort er et ægte familiehotel med bamseklub og aktiviteter for hele familien.

Bedste hoteller for voksne på Lanzarote

Hvis I derimod skal af sted på en voksenferie, kan vi anbefale H10 Timanfaya Palace, som byder gæster over 18 år velkommen, og Elba Premium Suites.

Billige hoteller på Lanzarote

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie på Lanzarote, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i.

Se alle All Inclusive hoteller på Lanzarote »

Se alle afbudsrejser til Lanzarote »

Se alle hoteller »

Husk også at tjekke vejret på Lanzarote måned for måned »