Rejser
til
Belle Mare

Pris fra

...

Hoteller

8

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 100,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMauritiske rupee (MUR)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadPort Louis
  • SprogEngelsk, fransk
  • Befolkningca. 1.263.000 (Mauritius)

Rejser til Belle Mare

Belle Mare

Det er på østkysten, at Mauritius er mest paradisisk, med hvide strande og kokospalmer. Nogle hundrede meter fra land løber et kilometerlangt koralrev, hvor man kan snorkle i læ for bølgerne.

Belle Mare er navnet på en af flere skønne strande langs Mauritius østkyst. I nærområdet ligger småbyer som Flacq og Bel Air, samt fredelige baderejsemål som Lafayette og Trou d'Eau Douce. Men de fleste hoteller ligger for sig selv, direkte ved egne strandafsnit.

Afslappet ferieliv med All Inclusive

Du kan vandre langs stranden, snorkle, tage på bådudflugter, læse ferieromaner under palmernes skygge, prøve vandsport og deltage i hotellernes aktiviteter. Her i Belle Mare har man All Inclusive, og der indgår ikke kun mad og drikke, men også udlån af sportsudstyr, træningstimer, underholdning og meget mere (læs mere i hotelpræsentationerne).

Tag på en shoppingudflugt

Hvis du vil opleve mere folkeliv, museer og butiksgader, anbefaler vi en udflugt til øens hovedstad Port Lois. Endnu tættere på findes markedet i Flacq. Du kan også tage til Mauritius førende badeby Grand Baie, med strande, shoppingcentre og restauranter.

Se dig omkring på Mauritius

Som helhed er Mauritius en farverig og mangfoldig ø. Med suveræn dykning og snorkling, store sukkerrørsplantager, tropisk regnskov og charmerende franskkoloniale byer. Befolkningen har rødder i både Afrika, Europa og Asien, hvilket har skabt et spændende miks af kulturer.

Rejsetyper i Belle Mare