Rejser
til
Belle Mare

Pris fra

...

Hoteller

6

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler er fra Grand Baie
  • Pizzaca. 60,-
  • Øl (50 cl)ca. 30,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMauritiske rupee (MUR)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadPort Louis
  • SprogEngelsk, fransk
  • Befolkning1 263 000

Rejser til Belle Mare

Det er på østkysten, at Mauritius er mest paradisisk, med hvide strande og kokospalmer. Nogle hundrede meter fra land løber et kilometerlangt koralrev, hvor man kan snorkle i læ for bølgerne. Om vinteren flyver vi hertil med bekvemt nonstop fly.

Belle Mare er navnet på en af flere skønne strande langs Mauritius østkyst. I nærområdet ligger småbyer som Flacq og Bel Air, samt fredelige baderejsemål som Lafayette og Trou d'Eau Douce. Men de fleste hoteller ligger for sig selv, direkte ved egne strandafsnit. Klik på fanebladet Kort herover for at få en oversigt.

Afslappet ferieliv med All Inclusive
Du kan vandre langs stranden, snorkle, tage på bådudflugter, læse ferieromaner under palmernes skygge, prøve vandsport og deltage i hotellernes aktiviteter. Her i Belle Mare har man All Inclusive, og der indgår ikke kun mad og drikke, men også udlån af sportsudstyr, træningstimer, underholdning og meget mere (læs mere i hotelpræsentationerne).

Tag på en shoppingudflugt
Hvis du vil opleve mere folkeliv, museer og butiksgader, anbefaler vi en udflugt til øens hovedstad Port Lois. Endnu tættere på findes markedet i Flacq. Du kan også tage til Mauritius førende badeby Grand Baie, med strande, shoppingcentre og restauranter.

Se dig omkring på Mauritius
Som helhed er Mauritius en farverig og mangfoldig ø. Med suveræn dykning og snorkling, store sukkerrørsplantager, tropisk regnskov og charmerende franskkoloniale byer. Befolkningen har rødder i både Afrika, Europa og Asien, hvilket har skabt et spændende miks af kulturer.

Nonstop fly om vinteren Unikt for TUI er, at vi i vinterens højsæson flyver til Mauritius uden mellemlandinger med det bekvemme og lydsvage Dreamlinerfly. Hele året sælger vi også pakkerejser med hotel og rutefly. Om sommeren har vi ingen nordiske guider på øem, men du kan altid kontakte vores onlinecenter via TUI-appen, telefon, mail eller sms.

Rejsetyper i Belle Mare

Anbefalede hoteller - Belle Mare

6 hoteller