Rejser
til
Le Morne

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 200,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMauritiske rupee (MUR)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadPort Louis
  • SprogEngelsk, fransk
  • Befolkningca. 1.263.000 (Mauritius)

Rejser til Le Morne

Le Morne

Vores rejser til Le Morne passer til dig, der vil bo idyllisk på et resorthotel direkte ved en kridhvid strand. På hotellet er der flere restauranter, store pools og bekvem All Inclusive. Og lagunen du bor ved, er perfekt til snorkling.

Le Morne ligger på en halvø, der stikker ud fra Mauritius sydvestlige hjørne. En kridhvid sandstrand der er omkranset af skyggende nåletræer og lagunens vand, der glitrer turkist. Over den postkortsmukke strand rejser _Morne Brabant _sig, en klippe der er med på Unescos verdensarvsliste,

Snorkling i lagunen

På stranden i Le Morne kan du ligge og se på windsurfere og kitesurfere, der svæver over lagunen. Eller selv leje et bræt og udfordre bølgerne. Der er også et koralrev kun 50 meter fra stranden, så du er tæt på god snorkling. Der er ingen handel på stranden, men der findes en restaurant, hvor du kan spise creolsk og asiatisk.

Shopping og udflugter

Selve byen Le Morne ligger et kvarters gang fra stranden på odden. Det er en lille soveby med nogle små butikker og en restaurant. Du finder mere shopping, restauranter og forlystelser i Flic en Flac, der ligger en halv times kørsel nordpå. Og vil du udskite et strandparadis med eet andet, kan du følge med en badebåd til den lille ø Ilot Benitiers.

Se dig omkring på Mauritius

Som helhed er Mauritius en farverig og mangfoldig ø. Med suveræn dykning og snorkling, store sukkerrørsplantager, tropisk regnskov og charmerende franskkoloniale byer. Befolkningen har rødder både i Afrika, Europa og Asien, hvilket bidrager til en spændende mix af kulturer.

Rejsetyper i Le Morne