Rejser
til
Blue Bay

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middag:ca. 100,-
  • 1 liter vand:ca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMauritiske rupee (MUR)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadPort Louis
  • SprogEngelsk, fransk
  • Befolkningca. 1.263.000 (Mauritius)

Rejser til Blue Bay

Blue Bay

Tag på sol- og badeferie til Blue Bay på Mauritius. Her er hovedattraktionerne stranden Blue Bay Beach og Blue Bay Marine Park med sit turkise vand, hvide sandstrand og spændende undervandsliv. I bekvem afstand ligger den lille by Mahebourg med restauranter, folkeliv og shopping.

Blue Bay ligger på Mauritius sydøstkyst, nær lufthavnen og den lille by Mahebourg. Stemningen af afslappet og her tager man til for at sole, bade og opleve den fantastiske undervandsverden i bugten Blue Bay.

Blue Bay – en af de mest blå laguner

Det siges at Blue Bay er en af Mauritius mest blå laguner med sit krystalklare turkisblå vand. Her er sandstranden lys og omgivet af casuarinatræer. Det krystalklare rolige vand danner perfekte forhold til snorkling, dykning og ture med glasbundsbåd. Dyk ned under havoverfladen og oplev Mauritius fantastiske undervandsverden med farverige fisk og smukke koraller. Her kan du finde Nemo! Populære Blue Bay Marine Park er et naturreservat (undervandsområde) med et af landets største velbevarede koralrev. I Blue Bay kan både store og små udforske livet under havoverfladen.

Flyspotting på Blue Bay Beach

Blot nogle minutter borte fra Blue Bay Beach ligger lufthavnen. Stranden er også et perfekt sted for dem der holder af flyspotting og vil se de store passagerfly på nært hold, når de foretager deres indflyvning over stranden.

Folkeliv i Mahebourg

Når du vil erstatte afslappende sol- og badedage med lidt folkeliv, ligger den lille by Mahebourg i bekvem afstand. I den lille kystby er tempoet afslappende. Oplev det lokale livlige marked og besøg et af byens museer. Se når fiskerne lægger til i havnen med deres træbåde. Her er også shoppingmuligheder, lokale spisesteder, smagfuld street food og fiskerestauranter, der serverer dagens fangst. Slå dig ned på en café, sip til en frisk kokosnød eller prøv den lokale snack gato merveille – en dej der serveres med tomatchutney.

Se dig omkring på Mauritius

Som helhed er Mauritius en farverig og mangfoldig ø. Suveræn dykning og snorkling, smukke strande, enorme sukkerrørsplantager, tropisk regnskov og cahrmerende franskkoloniale byer. Befolkningen har sine rødder i både Afrika, Europa og Asien, hvilket har skabt en spændende blanding af kulturer.

Rejsetyper i Blue Bay