Rejser
til
Flic en Flac

Pris fra

...

Hoteller

6

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 175,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMauritiske rupee (MUR)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadPort Louis
  • SprogEngelsk, fransk
  • Befolkningca. 1.263.000 (Mauritius)

Rejser til Flic en Flac

Flic en Flac

Rejs til Flic en Flac på Mauritius, hvis du vil bo med høj hotelstandard nær en af øens fineste strande. Det er et harmonisk rejsemål, hvor du hurtigt kommer ned i tempo, samtidig med at der er meget at foretage sig,

Flic en Flac ligger på Mauritius vestkyst, en snes kilometer syd for hovedstaden Port Louis. Her kommer mauritier og besøgende fra hele verden. Stemningen er afslappende, selv om der er en hel del vandsport, restauranter, aftenliv og shopping. Hverdagslivet i visse områder minder om, at Flic en Flac engang var en lille fiskerby.

Lang strand og snorkelrev

Stranden med det lyseste koralsand, er otte kilometer lang og omkranset af palmer og casuarinatræer. Her bader du i ly fra større bølger, da der ligger et beskyttende koralrev nogle hundrede meter ude i havet. Det gør lagunen perfekt til snorkling, og flere dykkercentre arrangerer kurser og bådudflugter.

Nabo til naturpark

I bjergene, blot nogle kilometer fra Flic en Flac, ligger Caselas naturpark. Der er masser af vilde fugle, men også større dyr som aber, zebraer og kæmpeskildpadder. Du kan gå over hængebroer og tage på safaris med alt fra jeep til Segway.

Se dig omkring på Mauritius

Som helhed er Mauritius en farverig og mangfoldig ø. Med førsteklasses dykening og snorkling, store sukkerrørsplantager, tropisk regnskov og charmerende franskkoloniale byer. Befolkningen har rødder i både Afrika, Europa og Asien, hvilket har skabt en spændende kulturel mangfoldighed.

Rejsetyper i Flic en Flac