Rejser
til
Grand Baie

Pris fra

...

Hoteller

13

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 115,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMauritiske rupee (MUR)
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadPort Louis
  • SprogEngelsk, fransk
  • Befolkningca. 1.263.000 (Mauritius)

Rejser til Grand Baie

Grand Baie er Mauritius største badeby. Det er her du skal rejse til, hvis du vil være tæt på strande, gadeliv, shopping, natteliv og restauranter fra alle verdenshjørner. Du kan vælge mellem gode hoteller i forskellige prislejer, og om vinteren flyver hertil med bekvemt nonstop fly.

Grand Baie er et strandrejsemål med lidt byfornemmelse. To sandstrande omkranser en stor vindbeskyttet bugt. Langs gågader og strandpromenader ligger der småbutikker og mange restauranter. Her er også tre shoppingcentre, der hedder Sunset Boulevard, Grand Bazar og La Croisette.

Bo i byen eller et stykke udenfor

Der er meget at vælge mellem, men alligevel er stemningen rolig og afslappende. Bebyggelsen er lav og partylivet ganske begrænset, selv om der findes barer og nogle natklubber. Vores hoteller ligger både inde i Grand Baie og ved stranden et stykke udenfor - se på kortet for at få et overblik.

Fine strande

Mauritius mest paradisiske strande med hvidt sand og koralrev, ligger omkring Belle Mare på østkysten. Også her i Grand Baie er sandstrandene lange og fine, men lidt smallere og nogle gange blandet med klipper og sten.

Se dig omkring på Mauritius

Som helhed er Mauritius en farverig og mangfoldig ø. Med suveræn dykning og snorkling, store sukkerrørsplantager, tropisk regnskov og charmerende franskkoloniale byer. Befolkningen har rødder i både Afrika, Europa og Asien, hvilket har skabt et spændende miks af kulturer.

Nonstop fly om vinteren

Unikt for TUI er, at vi i vinterens højsæson flyver til Mauritius uden mellemlandinger med det bekvemme og lydsvage Dreamlinerfly. Hele året sælger vi også pakkerejser med hotel og rutefly. Om sommeren har vi ingen nordiske guider på øem, men du kan altid kontakte vores onlinecenter via TUI-appen, telefon, mail eller sms.

Rejsetyper i Grand Baie

Anbefalede hoteller - Grand Baie