Rejser
til
Olbia

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 60,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadRom
  • SprogItaliensk
  • Befolkningca. 58.000

Rejser til Olbia

Olbia

Olbia er en hyggelig lille by, der ligger direkte syd for Sardiniens berømte Smaragdkyst, Costa Smeralda. Her skal du bo, hvis du vil bo nær de mageløse strande men samtidig vil opleve lidt byliv og kulturhistorie.

Olbia er en levende by med ca. 50.000 indbyggere, hvor det er tydeligt, at du befinder dig netop i Italien. I visse kvarterer er du midt i hverdagslivet blandt skoler, bagerier og krydderurter, der dyrkes i krukker udenfor bolighusene.

Stræder og piazzaer

Når du kommer til den ældste bykerne omkring gaden Corso Umberto, bliver Olbia endnu mere idyllisk. Med snoede stræder, smedejernsbalkoner, kirker, modebutikker, isbarer og små torve, hvor springvand plasker ved udeserveringerne.

Lang kulturhistorie

Byens spændende historie kan man opleve, hvis man besøger det arkæologiske museum. Rester af skibe fra både romere og vandaler er blandt de ting der udstilles. I Middelalderen var Olbia hovedstad i det selvstændige kongerige Gallurien, og fra den tid stammer den seværdige basilika San Simplicio, opført i romansk stil i 100-tallet.

Se dig omkring

Vi har hoteller med central beliggenhed og nær de fine strande et stykke udenfor centrum. Hvor du end bor, er Olbia et godt udgangspunkt for at udforske strande, yachthavne og luksuriøse badebyer langs kysten. Hvorfor ikke bestille en udlejningsbil i en eller flere dage gennem os?

Rejsetyper i Olbia

Anbefalede hoteller - Olbia

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Olbia Vis alle hoteller på Sardinien