Rejser
til
Isola Rossa

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 70,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadRom
  • SprogItaliensk
  • Befolkningca. 2.000

Rejser til Isola Rossa

Isola Rossa

Isola Rossa er en fiskerby lige ved de lange, hvide sandstrande på Sardiniens nordkyst. I byen er der nogle småbutikker, restauranter og en fin lystbådehavn. Du kan vælge mellem flere resorthoteller med restauranter, spa-afdelinger, fine poolområder og sportsaktiviteter.

Her på nordvestkysten er naturen lidt gold, og langs kysten er der klippeformationer med grotter og laguner. De fine, hvide sandstrande er den rene drøm for soldyrkere, der vil have det lidt for dem selv.

Sandstrande

Stranden i byen Isola Rossa, Spiaggia del Porto, har hvidt sand, og eftersom der er kommet flere hoteller, er aktiviteterne steget. Du kan for eksempel prøve windsurfing og dykke blandt grotterne langs kysten. Marinedda-stranden ligger nordvest for byen og her er havet ofte smaragdgrønt. Her holder surferne til takket være de gode bølger.

Skaldyrsrestauranter

I havnen kommer fiskerbådene ind med deres fangst, der derefter bliver serveret på restauranterne. Kan du lide fisk og skaldyr, har du virkelig noget at se frem til.

Italiensk landsbycharme i Alghero

Du bør helt sikkert besøge Alghero i løbet af ferien. Indenfor den gamle bydels ringmur, kan du gå rundt i stræderne blandt trattorier, isbarer og gadgetbutikker. Midt i byen ligger der en marina med lystbåde, og lige udenfor er der fine sandstrande. Vil du på en kortere tur, kan vi anbefale Castelsardo, der er med på listen over Italiens smukkestesmåbyer.

Lej bilen hjemmefra

Øens grønne bjerge, havbugter og middelalderbyer er perfekte at opleve på en dagstur med bil. Kør på Sardiniens smukkeste vej, Via La Speranza, mellem Alghero og Bosa. Eller kør en tur langs Costa Smeralda for at opleve luksusyachter og jetset-livet. Du finder flere tips i vores rejsemålsbrochure. Spar tid og undgå besvær ved at forudbestille en udlejningsbil allerede hjemmefra.

Rejsetyper i Isola Rossa