Lejlighedshotel i Italien

Leder du efter en ferielejlighed i Italien? Vi har lejlighedshoteller for enhver smag, så det er som at have din egen ferielejlighed med alle de bekvemmeligheder, der hører til. Her har vi samlet vores lejlighedshoteller og ferielejligheder i Italien. Et lejlighedshotel er perfekt, hvis du ønsker lidt mere uafhængighed, men stadig vil nyde komforten ved en ferie. Læs mere om vores lejlighedshoteller i Italien, og find dit drømmehotel!

Hoteltips

Fordele ved en ferielejlighed i Italien

Der er flere fordele ved at bo på et lejlighedshotel i Italien. Hvis du er en del af et større rejseselskab, er en ferielejlighed perfekt, hvis I vil bo sammen. Saml jer i køkkenet og lav mad sammen, eller slap af i stuen, mens I deler dagens yndlingsøjeblikke. Med et lejlighedshotel kan du nyde et afslappende ophold i Italien i dit eget tempo! Det er også godt for mindre grupper af rejsende, f.eks. par. Slap af og nyd din ferie på et lejlighedshotel!

 

Føl dig hjemme

Det, der gør en ferie på et lejlighedshotel helt unikt, er, at man føler sig hjemme på en helt anden måde. Der er få ting, der er bedre end at gå på det lokale marked, tage ingredienserne med tilbage til ferielejligheden og så lave mad sammen i køkkenet. Man undgår køen ved buffeten, og selv opvasken kan være en fornøjelse, hvis man gør det sammen. Og det bedste af det hele er, at I kan gøre tingene i præcis det tempo, I har lyst til.

 

Vores lejlighedshoteller i Italien

TUI har flere lejlighedshoteller at vælge imellem i Italien. Vi kan blandt andre anbefale Oasis Self Catering Apartments i AlgheroSardinien. Her er du i gåafstand til den børnevenlige strand, Maria-Pia, og centrum af Alghero ligger ca. 3 km. væk. På Sicilien kan vi anbefale det familievenlige Time to Smile Villa Giardini. Her bor du tæt på den fine Naxos-strand. Vi kan også anbefale Villa Collina i Giardini-Naxos, som er et lille hotel med kun 20 lejligheder. Her bor du i den øvre del af et villakvarter, og i gåafstand til byens to strande.

 

Spekulerer du på, hvordan vejret bliver i løbet af din ferie? Så tag et kig på vores side om vejret i Italien. Hvis du vil have et større udvalg af hoteller, kan du se flere af vores hoteller i Italien eller vores side med lejlighedshoteller.