All Inclusive på Bali

Vores All Inclusive hoteller er perfekte til dig, der vil spise og drikke godt på ferien - uden at skulle tænke på regningen. Charterrejser med All Inclusive betyder, at alle måltider er betalt på forhånd, og både voksne og børn kan tage for sig af mad, drikke, is og lækkerier uden begrænsninger. Bestil en rejse til Bali og få en afslappende ferie, hvor alle i familien kan spise det, de bedst kan lide!

Hoteltips

Find dit hotel på Bali med All Inclusive

Vi har samlet vores All Inclusive hoteller på Bali på denne side, så du kan vælge den rejse, der passer dig bedst. Nogle hoteller inkluderer allerede All Inclusive i grundprisen, mens du på andre hoteller kan vælge det som en ekstra service ved booking. 


All Inclusive rejser på Bali for familier med børn

Skal du på All Inclusive-rejse til Bali med børn, anbefaler vi Nusa Dua Beach Hotel & Spa og Grand Mirage Resort & Thalasso Spa, som har børnepool og legeplads og en international børneklub.


Hvad er inkluderet, når man bestiller All Inclusive?

Når du bestiller All Inclusive, er morgenmad, frokost, middag og drikkevarer til måltiderne altid inkluderet. Dette inkluderer drikkevarer såsom vand, sodavand, lokal øl og vin. Snacks og gratis drinks fra mindst én bar på hotellet er også inkluderet i prisen.

 

Billige All Inclusive rejser til Bali

All Inclusive rejser behøver ikke tømme hele opsparingen. For dig, der leder efter billige rejser til Bali med All Inclusive, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, der passer dig. Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsetidspunkt, kan du også tjekke vores afbudsrejser til Bali.


Husk også at tjekke vejret på Bali »

Se alle vores hoteller »