Rejser
til
Nusa Dua

Pris fra

...

Hoteller

15

Prisniveau

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vandca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRupiah (IDR)
  • Tidsforskel+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SprogIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Rejser til Nusa Dua

Nusa Dua

Nusa Dua på den sydøstlige side af Balis sydspids er et område, der består af et dusin luksushoteller med velholdte haver, sandstrande og sportsanlæg. Blandt andet er der en elegant 18-hullser golfbane og et eksklusivt shoppingcenter.

I Nusa Dua er hotellerne som små rejsemål, med et stort udvalg af sportsaktiviteter, underholdning, mad og drikke. Her er der mulighed for snorkling, windsurfing, boogieboarding, dybhavsfiskeri, dykning, vandski og meget mere. Ved Grand Hyatt Bali er der en 9-hullers golfbane, og lidt længere væk ligger der en 18-hullers bane.

Shopping og forlystelsesliv

I et parklignende område er der et par templer, et stort shoppingcenter og en lille anlgat by med restaauranter, I gåafstand fra hotellet ligger Bali Collection, et shoppingcenter med tøj, sko og smykker. Her er også en hel del restauranter med internationale menuer. Skal der ske lidt mere om aftenen, tager du bare en taxi til Kuta Beach.

Skaldyrsmiddag ved stranden

Gå ikke glip af en aften på Jimbaran Beach. Her kan du nyde solnedgangen mens du frådser i grillet fisk og lækre skaldyr, der serveres ved borde direkte på stranden. Fra Nusa Dua tager det ca. 20 minutter med taxi.

Oplev Bali

Der er flere grunde til, at Bali er et perfekt rejsemål for dem, der vil opleve hvad der sker væk fra strandene. En af dem er naturen med grønne risterrasser, frodig regnskov og vulkaner.

En anden er kulturlivet, der omfatter alt fra farverige danseopvisninger til håndarbejdstraditioner. På markeder og i småbutikker kan du købe fine indretningsdetaljer som træskærerarbejder, skulpturer og kunst. Det største udvalg af kunstgallerier og håndarbejdsboder finder du i Ubud, der er øens kultucentrum.

Templer og ånder

De små templer man ser overalt, vidner om balinesernes religion, hvor hinduismen blandes med en urgammel tro på ånder og dæmoner. Det er helt almindeligt med forskellige slags ceremonier, ligesom festivaler og opvisninger. Hold øje med opslag om arrangementer på rejsemålet.

Rejsetyper i Nusa Dua