Rejser
til
Seminyak

Pris fra

...

Hoteller

11

Prisniveau

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vandca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRupiah (IDR)
  • Tidsforskel+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SprogIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Rejser til Seminyak

Seminyak

Seminyak er det helt rigtige sted, hvis du er ude efter en eksklusiv ro, samtidig med at du er tæt på det pulserende natteliv i Kuta Beach. De, der holder af smukke solnedgange, bliver ikke skuffet.

Om sommeren er Seminyak først og fremmest en feriemagnet for australiere. resten af året er det en badeby, der passer til dem, der vil have et stort udbud af restauranter og forlystelsesliv, men som også planlægger at tage på udflugter til andre dele af Bali.

Tre strande på række

Seminya danner sammen med Kuta Beach og Legian Beach en 15 kilometer lang sammenhængende strandstrækning. I Seminyak er hotellerne omgivet af smarte mode- og indretningsbutikker. Ved Seminyakstranden ligger der flere eksklusive strandklubber, deriblandt Potato Head, der forvandles til en natklub om aftenen.

Mest liv i Kuta

De fleste ferieforlystelser finder du ved Kuta Beach, hvor der er masser af restauranter at vælge mellem, både ved strandene og langs hovedgaden. Prisniveauet på mad og drikke er lavt, især hvis du vælger et lokal sted. Og selvfølgelig er der restauranter på hele skalaen fra budget til luksus.

Oplev Bali

Der er flere grunde til, at Bali er et perfekt rejsemål for dem, der vil opleve hvad der sker væk fra strandene. En af dem er naturen med grønne risterrasser, frodig regnskov og vulkaner. En anden er kulturlivet, der omfatter alt fra farverige danseopvisninger til håndarbejdstraditioner.

På markeder og i småbutikker kan du købe træskærerarbejder, skulpturer og kunst. Det største udvalg af kunstgallerier og håndarbejdsboder finder du i Ubud, der er øens kultucentrum.

Templer og ånder

De små templer man ser overalt, vidner om balinesernes religion, hvor hinduismen blandes med en urgammel tro på ånder og dæmoner. Det er helt almindeligt med forskellige slags ceremonier, ligesom festivaler og opvisninger. Hold øje med opslag om arrangementer på rejsemålet.

Rejsetyper i Seminyak