Rejser
til
Kuta Beach

Pris fra

...

Hoteller

10

Prisniveau

Priseksempel fra Denpasar
  • 1,5 liter vandca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRupiah (IDR)
  • Tidsforskel+7 timer
  • HovedstadJakarta
  • SprogIndonesisk
  • Befolkning261 100 000

Rejser til Kuta Beach

Kuta Beach

Kuta Beach er det helt rigtige valg, hvis du er ude efter meget at vælge mellem, når det gælder restauranter, forlystelser og shopping. De, der holder af smukke solnedgange, bliver ikke skuffet.

Kuta Beach er en feriemagnet for australske surfere om sommeren. Resten af året er det en badeby, der passer godt til dem, der ønsker liv og glade dage omkring sig, og som vil tage på udflugter til andre dele af Bali.

Tre strande på række
Kuta Beach er sammen med strandene Legian Beach og Seminyak en 15 km lang sammenhængende sandstrækning. De fleste feriefornøjelser finder du ved Kuta Beach. I Seminyak har hotellerne fået en luksuriøs indramning af smarte mode- og indretningsbutikker.

Restauranter fra budget til luksus
Der er masser af restauranter at vælge mellem, både ved strandene og langs hovedgaden. Prisniveauet på mad og drikke er lavt, især hvis du vælger et lokalt sted. Der findes selvfølgelig restauranter på hele skalaen fra budget til luksus. Ved Seminyakstranden er der flere eksklusive strandklubber, deriblandt populære Potato Head, der om aftenen forvandles til en natklub.

Oplev Bali
Der er flere grunde til, at Bali er et perfekt rejsemål for dem, der vil opleve hvad der sker væk fra strandene. En af dem er naturen med grønne risterrasser, frodig regnskov og vulkaner. En anden er kulturlivet, der omfatter alt fra farverige danseopvisninger til håndarbejdstraditioner. På markeder og i småbutikker kan du købe fine indretningsdetaljer som træskærerarbejder, skulpturer og kunst. Det største udvalg af kunstgallerier og håndarbejdsboder finder du i Ubud, der er øens kulturcentrum.

Templer og ånder
De små templer man ser overalt, vidner om balinesernes religion, hvor hinduismen blandes med en urgammel tro på ånder og dæmoner. Det er helt almindeligt med forskellige slags ceremonier, ligesom festivaler og opvisninger. Hold øje med opslag om arrangementer på rejsemålet.

Rejsetyper i Kuta Beach