(U)normale spørgsmål om ferie

2017-07-12
Laura
Der findes ingen dumme spørgsmål. Derimod findes der tricky spørgsmål, som dukker op midt i alt kaoset, når man skal nå at fixe alt inden ferien. Her har du svar på alle dine spørgsmål til ferien, eller i hvert fald et par stykker du ikke vidste du ville have svar på.

Hos TUI vil vi have fuldstændig styr på det meste, som har med din ferie at gøre. Nogle af de, som har bedst styr på tingene, er vores dygtige sælgere, som du både kan chatte med og ringe til. Når man skal booke den perfekte sommerferie eller flygte fra vinterkulden, er det let at fare vild i djunglen af dobbeltrum, enkeltrum og juniorsuiter med delux diamond club osv.

"Vi har booket et dobbeltrum, får vi så to rum?"

For en del af os fremgår det klart, at der er tale om et enkelt rum med en dobbeltseng, men er du usikker er du ikke alene. Hvis du søger på "hvad er et dobbeltrum" vil du opleve, at det ikke er en unormal misforståelse. Her kan du læse om de forskellige rumstyper, lejligheder og anden nyttig hotelinformation.

- Hej! Findes der glutenfri mad på hotellet?
- Hvilket hotel skal i bo på?
- Det har vi ikke bestemt endnu

Som sagt forsøger vi at have styr på alt fra aircondition til infinitypoolen, men der findes ret mange ting derimellem. Selvom vi har svar på det meste, skader det ikke, hvis du kan give os lidt detaljer eller indkredse det område, du har spørgsmål til.

"Hej! Jeg har behov for at ombooke min rejse til Thailand. Der er nemlig sket det, at jeg mødte min nabo den anden dag, og fandt ud af, at han har booket samme rejse. Så nu må jeg altså booke noget andet."

Ferie kan være fri fra hvad som helst, inklusiv naboerne. Glem ikke at tilkøbe afbestillingsforsikring for en sikkerheds skyld.
Hvis du stadigvæk har tusinde spørgsmål, når flyet letter, skal du ikke være urolig. Du kan nemlig altid kontakte vores guider eller kigge i vores TUI-app.

tui guide

Selvom vi siger, at vi har styr på alt, er vi ikke blege for at indrømme, hvis du får stillet et spørgsmål, som vi må være dig svar skyldig i. Specielt når det gælder meget indviklede spørgsmål.

"Et af de mærkeligste spørgsmål jeg har fået, fra en kunde, handlede om, hvilken vej insekterne på hotelområdet gik. Hun var bange for biller, og ville høre, om vi kunne garantere, at området var insektfrit. Hun ville også gerne vide, hvor insekterne boede, f.eks. om de holdte til i skyggen på hotelområdet, og gik ned til stranden for at sole - samt hvilken vej de tog."

Vil du vide hvilken vej billerne helst tager ned til stranden, eller kunne du tænke dig at søge et job hos os? Her kan du se hvilke stillinger vi har ledige - måske noget passer perfekt til dig.

TUI bamse

Lignende indlæg

Citronhajer på Kap Verde

De krogede tænder og den skarpe lugtesans gør citronhajen til en af havets mest effektive kødædere. Solo-jægeren har fået sit navn efter sin gule farve. Mens dens syn svigter, finder de bytte gennem ampuller, der registrer elektriske felter. Mennesket syn er som bekendt godt i dagslys – i hvert fald så godt at du nemt kan få øje på disse fantastiske skabninger i det krystalklare vand, der omgiver Kap Verde øerne.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-12

Her finder du Kap Verdes skildpadder

Fem ud af verdens syv havskildpaddearter findes i havet og på strandene ved Kap Verde. Det velkendte lille væsen er relativt ukendt for mange mennesker. Normalt ses de kun på stranden på vej mod deres reder for at lægge æg. Men hvad, de laver resten af livet, er lidt et mysterium for mange – men også det, der gør dette dyr så interessant.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-11

RIU-hotellerne bruger miljøvenlige sugerør

Siden 1. juni 2018 har RIU Hotels & Resorts tilbudt genanvendelige sugerør på sine hoteller i Spanien og Portugal. En måned senere gjaldt det samme på Kap Verde-øerne, og RIU håber ligeledes på at kunne indføre dette på alle sine hoteller i Mexico og Caribien fra og med år 2019.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-09-12

Når barnevognen skal med på ferie

Vi får ofte spørgsmål om, hvad man skal tænke på, når man skal have barnevognen med om bord på flyet. Her har vi samlet vores svar, personlige tips og nogle ting, som er gode at huske på, når man tager barnevognen med på ferie.
Laura Laura 2018-06-07