TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab i kategorien ”Rejser” ifølge danske forbrugere. Det fremgår af årets Sustainable Brand Index. Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie med fokus på bæredygtighed. Selv i Sverige ligger TUI i toppen af listen.

Vi er meget stolte og glade over denne udmærkelse, som betyder meget for os, vores medarbejdere og partnere ude i verden, der alle viser et stort engagement inden for området. For os er det vigtigt at tage ansvar, og vi arbejder tæt sammen med vores partnere og destinationer,for at øge kendskabet til bæredygtighed og fortsætte arbejdet med bæredygtighed i alle dele af vores forretning, for på den måde at skabe udvikling fremadrettet, siger Charlotte WWiebe, der er global direktør for bæredygtighed hos TUI.

Vi klimakompenserer CO2-udslip fra vores nordiske kunders rejser med TUIs egne fly og energiforbruget fra ophold på TUIs egne hoteller. Koncernen TUI investerer i moderne, brændstofeffektive fly, og vi leder konstant efter nye måder at forbedre energieffektiviteten på. TUIs hotelpartnere har krav på kontinuerligt at udvikle deres virksomhed og øge medarbejdernes kendskab inden for bæredygtighed, for bl.a. at mindske mængden af affald samt forbruget af energi og vand.

Det handler også om sociale spørgsmål såsom at tilbyde rimelige arbejdsvilkår, at have procedurer til beskyttelse af børn og at engagere sig i lokalsamfundet. Hotellerne opfordres til at arbejde for certificering i henhold til for eksempel Travelife-standarden, hvilket betyder, at en uafhængig part kontrollerer, at hotellet som minimum opfylder standardkravene til bæredygtighed.

Se alle vores hoteller med bæredygtighedscertificering.

TUI har deres egen velgørenhedsorganisation, TUI Care Foundation, som i samarbejde med partnere yder støtte til uddannelse af piger såvel som sårbare unge, miljøbeskyttelse samt udvikling af små virksomheder og lokalsamfund på vores rejsedestinationer.

Vores ambition er at give kommende generationer mulighed for at rejse og opdage vores fantastiske verden, afslutter Charlotte WWiebe.

Om Sustainable Brand Index

Sustainable Brand Index baseres på FN´s globale mål for bæredygtig udvikling og årets studie omfattede cirka 58.000 forbrugerinterviews, hvoraf 5.910 var i Danmark.

Hvert brand vurderes af mindst 1.000 respondenter. Målgruppen er den generelle offentlighed i alderen 16-75 år i det respektive land. Undersøgelsen blev gennemført fra november 2019 til februar 2020.
Sustainable Brand Index startede i 2011 og gennemføres årligt i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland. I løbet af 2020 gennemføres undersøgelsen også for første gang i Estland, Letland og Litauen.

Lignende indlæg

De bedste strande i Mexico

Langs Mexicos kyst ligger nogle af verdens smukkeste strande. Fordi der er så mange strande, kan du også let finde en favorit, uanset om du kan lide at være omringet af jungle, palmer eller gamle ruiner. Vi lister vores favoritstrande, som du ikke må gå glip af, når du besøger Mexico.
Sissi F.N Sissi F.N

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Dreamliner. Længere rejser med mindre udslip

På TUIs oversøiske flyvninger benytter vi de mest energieffektive fly. En Dreamliner bruger op til 20 procent mindre brændstof end andre fly af samme størrelse, hvilket reducerer udslippet markant. Vi har set nærmere på flyet, der i vinter kan bringe dig til Thailand, Vietnam, Mexico og flere andre tropiske rejsemål.
Stine Sørensen Stine Sørensen