Storbyferie med børn - de bedste rejsemål for familier

2017-04-08
Laura
Gå i Harry Potters fodspor i London, byg træhytter i Berlin eller hæng ud på stranden i New York? Her har vi samlet sjove og hyggelige tips til dig, som rejser på storbyferie med børn.

Legesager, mumier og tryllekunstnere i London

London med børn.... Hvor skal man begynde? Her findes meget at se og lave!

Verdens ældste legetøjsbutik Hamley’s er et sikkert hit – selvom man ikke skal købe noget. Oplev dinosaurskelettet på Natural History Museum og mumier på British Museum – begge har gratis indgang. London er også himmeriget for alle Harry Potter-fans. Mis ikke Warner Bros, Harry Potter-udstillingen eller platform 9 ¾ på King’s Cross Station.

Platform 9 3/4 på Kings Cross

En dag på stranden i New York

Der findes masser at se og lave for familier i New York. Det at suge atmosfæren til sig blandt skyskarpere, trafikken med de velkendte taxier og sirener plejer at række langt. Vidste du, at New York også er en badeby? Man kan tage t-banen til mange af strandene. Til Coney Island er der f.eks. bare en time. Her findes også et lille Tivoli og en flere kilometer lang strandpromenade.

Familieweekend i Palma

Palma er et perfekt rejsemål for familier, som vil rejse væk et par dage. Det er hyggeligt at være i Mallorcas lille storby; spis is på en lille café, tag på Palmas akvarium eller slå jer ned på stranden en dag.

Byg en hytte i Berlin

Caféer med plads til børnefamilien er ikke svært at finde i Berlin. På de såkaldte kindercafés er de små gæster mere end velkomne. Rejser du med lidt ældre børn, og vil blive rigtig populær, tager du dem med på Kolle 37 i bydelen Prezenlauer Berg. Det er kan børnene få lov til at bygge træhytter, passe dyr og lege (under tilsyn af fritidsledere fra kommunen).

Skateboard i Barcelona

Barcelona er en ikke bare en normal storby. Byen ligger ud til vandet og stranden

La Barceloneta ligger midt i byen - perfekt både for store og små børn. Desuden har Barcelona, hvilket man måske ikke tror, mange legepladser. Har du børn, som kan lide at skate, er Barcelona et himmelrige med Museum for Art Contemporary Barcelona (MACBA) som måske det bedste spot

Vidste du?

Hos vores samarbejdspartner Ticmate, kan du trygt og enkelt booke biletter til alt fra museer til musicals hjemmefra. Billetterne er ofte billigere her sammenlignet med at købe dem på destinationen, og du slipper for at stå i kø ved kassen.

Lignende indlæg

5 vilde vandparker i Europa

Få ting her i verden kan lokke det indre legebarn frem hos både børn og voksne som vand. Kombinerer du vandet med fart, kraftige vandfald og mange højdemeter har endorfinniveauet en tendens til at stige ligeså højt som humøret. Her har vi samlet nogle af Europas vildeste vandparker med potentiale til at fremkalde ægte lykkerus.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-24

Ferie på budget – en weekendtur til Budapest

Gamle, hyggelige bydele med små restaurationer. Den rolige Donau-flod, som deler de to bydele, Buda og Pest. Udsøgte Michellin-restauranter, der faktisk er til at betale. En flyrejse på omkring to timer gør Budapest til et oplagt rejsemål for en (forlænget) weekend. Og byen har masser af oplevelser at byde på – også til dig, der rejser på budget.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-01-21

Orlando, Miami eller Fort Lauderdale: Hvor skal du bo i Florida?

Florida er næsten fire gange større end Danmark, og de tre mest populære byer – Orlando, Miami og Fort Lauderdale – er meget forskellige. Det er derfor ikke helt lige meget, hvor du bor. Er du vild efter en rejse til solskinsstaten, men ved endnu ikke, hvor du skal bo i Florida? Så læs med her når vi giver dig en lynguide til The Sunshine State.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-12-03

Kanarieøerne eller Kap Verde - vi guider dig til den rette vinterferie

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura 2018-11-16