Storbyferie med børn - de bedste rejsemål for familier

Gå i Harry Potters fodspor i London, byg træhytter i Berlin eller hæng ud på stranden i New York? Her har vi samlet sjove og hyggelige tips til dig, som rejser på storbyferie med børn.

Legesager, mumier og tryllekunstnere i London

London med børn.... Hvor skal man begynde? Her findes meget at se og lave!

Verdens ældste legetøjsbutik Hamley’s er et sikkert hit – selvom man ikke skal købe noget. Oplev dinosaurskelettet på Natural History Museum og mumier på British Museum – begge har gratis indgang. London er også himmeriget for alle Harry Potter-fans. Mis ikke Warner Bros, Harry Potter-udstillingen eller platform 9 ¾ på King’s Cross Station.

Platform 9 3/4 på Kings Cross

En dag på stranden i New York

Der findes masser at se og lave for familier i New York. Det at suge atmosfæren til sig blandt skyskarpere, trafikken med de velkendte taxier og sirener plejer at række langt. Vidste du, at New York også er en badeby? Man kan tage t-banen til mange af strandene. Til Coney Island er der f.eks. bare en time. Her findes også et lille Tivoli og en flere kilometer lang strandpromenade.

Familieweekend i Palma

Palma er et perfekt rejsemål for familier, som vil rejse væk et par dage. Det er hyggeligt at være i Mallorcas lille storby; spis is på en lille café, tag på Palmas akvarium eller slå jer ned på stranden en dag.

Byg en hytte i Berlin

Caféer med plads til børnefamilien er ikke svært at finde i Berlin. På de såkaldte kindercafés er de små gæster mere end velkomne. Rejser du med lidt ældre børn, og vil blive rigtig populær, tager du dem med på Kolle 37 i bydelen Prezenlauer Berg. Det er kan børnene få lov til at bygge træhytter, passe dyr og lege (under tilsyn af fritidsledere fra kommunen).

Skateboard i Barcelona

Barcelona er en ikke bare en normal storby. Byen ligger ud til vandet og stranden

La Barceloneta ligger midt i byen - perfekt både for store og små børn. Desuden har Barcelona, hvilket man måske ikke tror, mange legepladser. Har du børn, som kan lide at skate, er Barcelona et himmelrige med Museum for Art Contemporary Barcelona (MACBA) som måske det bedste spot

Vidste du?

Hos vores samarbejdspartner Ticmate, kan du trygt og enkelt booke biletter til alt fra museer til musicals hjemmefra. Billetterne er ofte billigere her sammenlignet med at købe dem på destinationen, og du slipper for at stå i kø ved kassen.

Lignende indlæg

Påskeweekend i Europa – 5 perfekte rejsemål

Hagl, sne og slud, fem minutters sol stærkt efterfulgt af regnbyger og piskende vind... Forlad aprilvejret og tag en weekendtur eller en miniferie til storby i påsken. Hvis du flyver bare et par timer sydpå, kan du nemlig tyvstarte foråret og opleve lokale påsketraditioner. Vi giver dig her 5 tips til vidunderlige weekendture og miniferier i påsken.
Freyja Freyja

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Sommerens mest børnevenlige strande

Der findes mange forskellige slags strande. Nogle har sand andre sten. Nogle er lavvandede, på andre bliver vandet hurtigt dybt. Nogle har mange bølger andre få, og sådan adskiller de mange strande sig fra hinanden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge, hvis man rejser med børn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest børnevenlige strande.
Laura Laura

Bulgariens bedste strande – 8 tips

En ferie i Bulgarien er lig med billige priser og fine strande – og her taler vi altså ikke kun om Sunny Beach. Duni, Nessebar og Golden Sands er tre strande, som alle har hver sin karakteristiske charme. Her giver vi tips til en strand for enhver smag.
Stine Sørensen Stine Sørensen