2019-06-18

Snorkel i Grækenland

Grækenlands turkise vand og hundredevis af øer har alle forudsætninger for en fantastisk snorkeltur, men hvor skal du tage hen for at få den bedste snorkeloplevelse?

I samarbejde med Grækenlands turistbureau

greecelogo

Der er noget helt særligt ved at hoppe i det forfriskende, turkise vand med dykkermaske og snorkel på. At opleve verdenen under overfalden og se fisk og koraler i alle regnbuens farver. Der er mange gode snorkel-steder i Grækenland – men her giver vi dig vores fem favoritter.

Loutro og Elafonissi Beach på Kreta

Kreta har det hele og lidt til. Strande, den smukke by Chania, vingårde, bjergbyer og god snorkling. Det bedste sted til snorkling er ved Elafonissi Beach, hvor vandet er utroligt klart og minder mere om Dansk Vestindien end Middelhavet. Også ved Loutro, en by fri for biler på Kreta, finder du god snorkling ved klippebadet.

Læs kan du læse mere om, hvor du kan snorkle på Kreta.

Rejs med TUI til Kreta
Elafonissis vand er krystalklart.

Marathias Beach på Zakynthos

Zakynthos er en paradisø, som du ikke må misse. Her kan du kombinere kridhvide strande og god snorkling. 25 km sydvest for Zakynthos by, nær Keri, ligger denne smukke strand. Det er de færreste turister, der lægger vejen forbi, hvilket betyder, der ofte er god plads, når du besøger stranden. Vandet er klart og turkist og indrammes af klipper og grønne fyrtræer. Her kan se både moræne ål, blæksprutter og andre spændende fisk.

Rejs med TUI til Zakynthos
På Marathias Beach på Zakynthos kan du se måde moræne ål og blæksprutter.

Agia Anna Beach på Amorgos

Øen Amorgos ligger i Kykladerne og siges at være Grækenland mest romantiske ø. Her kan du vandre langs de gamle æselstierne, bade i glemte badeviger og svømme i undervandsgrotter. Stranden Agia Anna Beach ligger 3 km uden for byen Chora, hvor filmen ’Det Blå Dyb’ (Le Grand Bleu) er indspillet, og snorklingen er fantastisk. Vandet er krystalklart, og der er masser af fisk at kigge i nærheden af klipperne.

Rejs med TUI til Grækenland
Agia Anna Beach på Amorgos er kategoriseret som en af Grækenlands smukkeste strande.

Kassiopi Beach på Korfu

Kassiopi er en lille havneby op det nordøstlige Korfu, cirka 30 km fra Korfu By. Stranden består af rullesten, så det er en god idé at medbringe badesko. Her er vandet næsten helt gennemsigtigt, og mærkeligt nok er der ganske få, som finder vej hertil, hvilket kun gør herlighedsværdien endnu større.

Rejs med TUI til Korfu
Stranden i Kassiopi på Korfu er som skabt til snorkling.

Psalidi og Agios Fokas på Kos

Psalidi Beach ligger bare 3 km fra Kos By, og er øens mest kendte strand. Langs med Psalidi finder du Agios Fokas Beach, hvor vandet er fuldstændigt klart, og de perfekte forhold til snorkling.

Rejs med TUI til Kos
Hele vejen fra Psalidi til Fokas på Kos byder på gode muligheder for snorkling.

Er du fristet af Grækenland? Så læs mere om Grækenlands bedste strande her.

Lignende indlæg

Gran Canaria eller Tenerife – hvilken ø skal du vælge?

Sommer året rundt med 2 700 soltimer, temperaturer, der sjældent kommer under 20 grader, og strande så langt øjet rækker. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Kanarieøerne lokker mange besøgende til. Sværere er det at vælge, hvilken af øerne rejsen skal gå til, for hvilken er bedst? Gran Canaria eller Tenerife? Her hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken af øerne, der passer bedst til dig.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-04

Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-09-19

Kombinationsrejse i Thailand – få det maksimale ud af feriedagene

Drømmer du om små thailandske paradisøer med hvide strande og hængekøjer i skyggen? Eller er det farvestærke markeder, stort udbud af restauranter, barer og luksushoteller du længes efter? Føles det som en umulig opgave at vælge? Tag det roligt – det behøver du slet ikke. Du kan få både afslappende strandliv, roligt thailandsk hverdagsliv og pulserende byliv på en og samme rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-13