Snorkel i Grækenland

Grækenlands turkise vand og hundredevis af øer har alle forudsætninger for en fantastisk snorkeltur, men hvor skal du tage hen for at få den bedste snorkeloplevelse?

I samarbejde med Grækenlands turistbureau

greecelogo

Der er noget helt særligt ved at hoppe i det forfriskende, turkise vand med dykkermaske og snorkel på. At opleve verdenen under overfalden og se fisk og koraler i alle regnbuens farver. Der er mange gode snorkel-steder i Grækenland – men her giver vi dig vores fem favoritter.

Loutro og Elafonissi Beach på Kreta

Kreta har det hele og lidt til. Strande, den smukke by Chania, vingårde, bjergbyer og god snorkling. Det bedste sted til snorkling er ved Elafonissi Beach, hvor vandet er utroligt klart og minder mere om Dansk Vestindien end Middelhavet. Også ved Loutro, en by fri for biler på Kreta, finder du god snorkling ved klippebadet.

Læs kan du læse mere om, hvor du kan snorkle på Kreta.

Rejs med TUI til Kreta
Elafonissis vand er krystalklart.

Marathias Beach på Zakynthos

Zakynthos er en paradisø, som du ikke må misse. Her kan du kombinere kridhvide strande og god snorkling. 25 km sydvest for Zakynthos by, nær Keri, ligger denne smukke strand. Det er de færreste turister, der lægger vejen forbi, hvilket betyder, der ofte er god plads, når du besøger stranden. Vandet er klart og turkist og indrammes af klipper og grønne fyrtræer. Her kan se både moræne ål, blæksprutter og andre spændende fisk.

Rejs med TUI til Zakynthos
På Marathias Beach på Zakynthos kan du se måde moræne ål og blæksprutter.

Agia Anna Beach på Amorgos

Øen Amorgos ligger i Kykladerne og siges at være Grækenland mest romantiske ø. Her kan du vandre langs de gamle æselstierne, bade i glemte badeviger og svømme i undervandsgrotter. Stranden Agia Anna Beach ligger 3 km uden for byen Chora, hvor filmen ’Det Blå Dyb’ (Le Grand Bleu) er indspillet, og snorklingen er fantastisk. Vandet er krystalklart, og der er masser af fisk at kigge i nærheden af klipperne.

Rejs med TUI til Grækenland
Agia Anna Beach på Amorgos er kategoriseret som en af Grækenlands smukkeste strande.

Kassiopi Beach på Korfu

Kassiopi er en lille havneby op det nordøstlige Korfu, cirka 30 km fra Korfu By. Stranden består af rullesten, så det er en god idé at medbringe badesko. Her er vandet næsten helt gennemsigtigt, og mærkeligt nok er der ganske få, som finder vej hertil, hvilket kun gør herlighedsværdien endnu større.

Rejs med TUI til Korfu
Stranden i Kassiopi på Korfu er som skabt til snorkling.

Psalidi og Agios Fokas på Kos

Psalidi Beach ligger bare 3 km fra Kos By, og er øens mest kendte strand. Langs med Psalidi finder du Agios Fokas Beach, hvor vandet er fuldstændigt klart, og de perfekte forhold til snorkling.

Rejs med TUI til Kos
Hele vejen fra Psalidi til Fokas på Kos byder på gode muligheder for snorkling.

Er du fristet af Grækenland? Så læs mere om Grækenlands bedste strande her.

Lignende indlæg

Europas 10 mest instavenlige strande

Intet er så populært som at lægge strandbilleder op på Instagram i løbet af ferien. Gerne med parasoller, der står på række, fødder i sandet og et turkist hav.
Sissi F.N Sissi F.N

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab

TUI er Danmarks mest bæredygtige rejseselskab i kategorien ”Rejser” ifølge danske forbrugere. Det fremgår af årets Sustainable Brand Index. Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige varemærkestudie med fokus på bæredygtighed. Selv i Sverige ligger TUI i toppen af listen.
Sissi F.N Sissi F.N

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø, Phuket, er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen