2017-10-18

Punta Cana - her får du alt serveret

Punta Cana i Den Dominikanske Republik er rejsemålet for dig, som hellere vil slappe af end at skulle tænke på det praktiske, når du holder ferie. At hoppe i poolen, snorkle eller spise hummer kræver ikke meget planlægning. Lige så let er det at gå en tur i spa, spille golf og opleve vandfald og kolonibyer. Enkelt og luksuriøst på samme tid.

Når man har oplevet følelsen af at bo på et rigtig godt All Inclusive-hotel midt på stranden forstår man, hvor smart konceptet er. Punta Cana i Den Dominikanske Republik er et af de bedste steder at holde ferie, hvis man vil bo et sted, hvor alt er fixet på forhånd. Hotellerne er hele feriebyer med skalddyrsrestauranter, infinitypools og yoga-undervisning. Du behøver ikke udnytte alle de forskellige muligheder, men selve følelsen af de mange muligheder er magisk.

Dagene kan let gå med at ligge ved poolkanten eller slappe af i en lougesofa under palmernes skygge. Der findes en masse at opleve udenfor hotelområdet i Punta Cana. Det letteste er at tage på en arrangeret udflugt. Du kan prøve kræfter med stand-up-paddling eller snorkle blandt "nurs sharks", tage et madlavningskursus eller kører off road blandt eucalyptusskove og bananplantager. Gå ikke glip af en af Punta Canas mest populære aktivteter: ziplining, at svinge sig ud i en sele mellem trætoppe højt over regnskoven.

De bedste tips i Punta Cana

For de vandglade: Snorkle blandt rokker og klovnefisk i den krystalklare vand omkring Punta Cana.

For de eventyrlystne: Zipline i Scape Park Cap Cana.

For musikelskerne: Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana med elguitarer man kan låne.

For hesteentusiasten: Ridning på stranden.

For børnefamilien: Lær at surfe på Surf Camp ved Macao Beach.

For golfspilleren: Punta Espada Golf Club i Cap Cana, 18-hulsbane med udsigt over det Caribiske Hav.

For den madglade: Gourmet All Inclusive på TUI Sensatori Resort Azul Punta Cana.

For kulturinteresserede: Verdensarven Ciudad Colonial (den gamle bydel) i Santo Domingo.

For de oplevelsessøgende: Skibsvraget udenfor Isla Catalina.

For souvenirjægeren: Håndrullede cigarer på fabrikken Tabacalera Garcia i La Romana.

Lignende indlæg

RIU – fra paradisstrand til storby

RIU-hotellerne har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Maden er i topklasse, servicen er ud over det sædvanelige, og du er altid sikker på en god beliggenhed. Hvad du måske ikke vidste om RIU er, at hotellerne både findes på paradisøer og i storbyer. Her lister vi nogle fantastiske RIU-hoteller, du bør besøge snarest.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-20

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Kombinationsrejse i Thailand – få det maksimale ud af feriedagene

Drømmer du om små thailandske paradisøer med hvide strande og hængekøjer i skyggen? Eller er det farvestærke markeder, stort udbud af restauranter, barer og luksushoteller du længes efter? Føles det som en umulig opgave at vælge? Tag det roligt – det behøver du slet ikke. Du kan få både afslappende strandliv, roligt thailandsk hverdagsliv og pulserende byliv på en og samme rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Sommerens mest børnevenlige strande

Der findes mange forskellige slags strande. Nogle har sand andre sten. Nogle er lavvandede, på andre bliver vandet hurtigt dybt. Nogle har mange bølger andre få, og sådan adskiller de mange strande sig fra hinanden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge, hvis man rejser med børn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest børnevenlige strande.
Laura Laura 2019-09-16