Punta Cana - her får du alt serveret

2017-10-18
Laura
Punta Cana i Den Dominikanske Republik er rejsemålet for dig, som hellere vil slappe af end at skulle tænke på det praktiske, når du holder ferie. At hoppe i poolen, snorkle eller spise hummer kræver ikke meget planlægning. Lige så let er det at gå en tur i spa, spille golf og opleve vandfald og kolonibyer. Enkelt og luksuriøst på samme tid.

Når man har oplevet følelsen af at bo på et rigtig godt All Inclusive-hotel midt på stranden forstår man, hvor smart konceptet er. Punta Cana i Den Dominikanske Republik er et af de bedste steder at holde ferie, hvis man vil bo et sted, hvor alt er fixet på forhånd. Hotellerne er hele feriebyer med skalddyrsrestauranter, infinitypools og yoga-undervisning. Du behøver ikke udnytte alle de forskellige muligheder, men selve følelsen af de mange muligheder er magisk.

Dagene kan let gå med at ligge ved poolkanten eller slappe af i en lougesofa under palmernes skygge. Der findes en masse at opleve udenfor hotelområdet i Punta Cana. Det letteste er at tage på en arrangeret udflugt. Du kan prøve kræfter med stand-up-paddling eller snorkle blandt "nurs sharks", tage et madlavningskursus eller kører off road blandt eucalyptusskove og bananplantager. Gå ikke glip af en af Punta Canas mest populære aktivteter: ziplining, at svinge sig ud i en sele mellem trætoppe højt over regnskoven.

De bedste tips i Punta Cana

For de vandglade: Snorkle blandt rokker og klovnefisk i den krystalklare vand omkring Punta Cana.

For de eventyrlystne: Zipline i Scape Park Cap Cana.

For musikelskerne: Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana med elguitarer man kan låne.

For hesteentusiasten: Ridning på stranden.

For børnefamilien: Lær at surfe på Surf Camp ved Macao Beach.

For golfspilleren: Punta Espada Golf Club i Cap Cana, 18-hulsbane med udsigt over det Caribiske Hav.

For den madglade: Gourmet All Inclusive på TUI Sensatori Resort Azul Punta Cana.

For kulturinteresserede: Verdensarven Ciudad Colonial (den gamle bydel) i Santo Domingo.

For de oplevelsessøgende: Skibsvraget udenfor Isla Catalina.

For souvenirjægeren: Håndrullede cigarer på fabrikken Tabacalera Garcia i La Romana.

Lignende indlæg

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

Aktiviteter på Cypern - 7 tips til alle aldre

Cypern har noget for enhver smag. Bløde sandstrande, krystalklart vand, høje bjerge, skønne vandreture, god mad, fantastiske hoteller, vingårde og charmerende byer. Her er nogle tips til Cypern, så du kan se og opleve mere af denne fantastiske ø.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-20

5 voksenhoteller på Cypern

Længes du efter en afslappende ferie med krystalklart badevand, skønne middage og kvalitetstid? Så er nogle af vores børnefrie hoteller på Cypern noget for dig. Uanset om du rejser med din kæreste, bedste ven eller mor. Læs videre og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14