Punta Cana - her får du alt serveret

2017-10-18
Laura
Punta Cana i Den Dominikanske Republik er rejsemålet for dig, som hellere vil slappe af end at skulle tænke på det praktiske, når du holder ferie. At hoppe i poolen, snorkle eller spise hummer kræver ikke meget planlægning. Lige så let er det at gå en tur i spa, spille golf og opleve vandfald og kolonibyer. Enkelt og luksuriøst på samme tid.

Når man har oplevet følelsen af at bo på et rigtig godt All Inclusive-hotel midt på stranden forstår man, hvor smart konceptet er. Punta Cana i Den Dominikanske Republik er et af de bedste steder at holde ferie, hvis man vil bo et sted, hvor alt er fixet på forhånd. Hotellerne er hele feriebyer med skalddyrsrestauranter, infinitypools og yoga-undervisning. Du behøver ikke udnytte alle de forskellige muligheder, men selve følelsen af de mange muligheder er magisk.

Dagene kan let gå med at ligge ved poolkanten eller slappe af i en lougesofa under palmernes skygge. Der findes en masse at opleve udenfor hotelområdet i Punta Cana. Det letteste er at tage på en arrangeret udflugt. Du kan prøve kræfter med stand-up-paddling eller snorkle blandt "nurs sharks", tage et madlavningskursus eller kører off road blandt eucalyptusskove og bananplantager. Gå ikke glip af en af Punta Canas mest populære aktivteter: ziplining, at svinge sig ud i en sele mellem trætoppe højt over regnskoven.

De bedste tips i Punta Cana

For de vandglade: Snorkle blandt rokker og klovnefisk i den krystalklare vand omkring Punta Cana.

For de eventyrlystne: Zipline i Scape Park Cap Cana.

For musikelskerne: Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana med elguitarer man kan låne.

For hesteentusiasten: Ridning på stranden.

For børnefamilien: Lær at surfe på Surf Camp ved Macao Beach.

For golfspilleren: Punta Espada Golf Club i Cap Cana, 18-hulsbane med udsigt over det Caribiske Hav.

For den madglade: Gourmet All Inclusive på TUI Sensatori Resort Azul Punta Cana.

For kulturinteresserede: Verdensarven Ciudad Colonial (den gamle bydel) i Santo Domingo.

For de oplevelsessøgende: Skibsvraget udenfor Isla Catalina.

For souvenirjægeren: Håndrullede cigarer på fabrikken Tabacalera Garcia i La Romana.

Lignende indlæg

Sådan er det at rejse til Mauritius

Kridhvide strande, kokospalmer, afkobling og et turkisblåt hav. For mange er Mauritius et drømmerejsemål. Vi har mødt Emma og Johan, som var på Mauritius i januar. Her fortæller de om rejsen og giver gode råd til, hvordan du går mest ud af livlige Mauritius.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-27

Melia Hotels – De bedste hoteller på Kap Verde

Du finder mange fine hoteller på øen Sal i Atlanterhavets ørige Kap Verde. Her finder du vores tre bedste anbefalinger på hoteller ved stranden, nord for Santa Maria. Et af hotellerne er kun for voksne gæster, mens de to andre passer godt, uanset om du rejser med eller uden børn.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-11-22

Riad i Marrakech

Gaderne i Marrakech vrimler med sælgere, gademusikanter, knallerter og æsler læsset med tæpper og tekstiler. Åbner du porten til en riad, Marokkos svar på et bed & breakfast, bliver du mødt af et fredfyldt, stille og nærmest magisk sted bare få meter fra den myldrende medina. At bo på en riad i Marokko er ikke bare beroligende for sjælen, men også en drøm for dig, som interesser sig for indretning.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-09-04