Den Dominikanske Republiks bedste strande

Den Dominikanske Republik byder på mange drømmestrande. Her har vi listet vores absolutte favoritter.
I samarbejde med Den Dominikanske Republiks turistbureau

Den Dominikanske Republik er et land i Caribien, som har noget for alle. Storslående bjerglandskab, ørken, storbyer og strande i rigelige mængder. Her kan du spille golf, surfe, dykke, snorkle, vandre og selvfølgelig nyde afslappende dage med sol og badning.

Men hvor finder du landets smukkeste strande? Vi har listet vores favoritter her.

Playa Dorada, Puerta Plata

Playa Dorada er en lys, palmeklædt strand nogle kilometer fra havnebyen Puerto Plata. Her finder du herlige resorts, restauranter og strandaktiviteter.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik

Playa Rincon, Samana

På Samanahalvøens spids ligger den smukke strand Playa Rincon. Syv kilometer pudderhvidt sand, som ledsages af palmer og blåt hav. Du kommer nemmest hertil med båd fra Las Galeras, en bådtur på cirka 20 minutter.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republiks

Playa Grande, Rio San Juan

Nær byen Rio San Juan ligger en af Den Dominikanske Republiks fineste strande, Playa Grande. Indrammet af høje klipper og turkist vand med dejlige bølger. Vil du have en roligere strand med færre bølger, kan vi anbefale Calleton Beach i Rio San Juan.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik

Cayo Levantado, Samana

Cayo Levantado i Samna-bugten er en paradisø med blot et enkelt hotel. Rundt om hotellerne løber et bånd af lyse sandstrande, hvor vandet er smaragdgrønt, og palmerne svajer i vinden.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik

Bavaro Beach, Punta Cana

På den østlige side af Den Dominikanske Republik, i Punta Cana, ligger Bavaro Beach. De hvide strande strækker sig over 50 kilometer, fra Uvero Alto i nord til centrum af Punta Can i syd. Palmeblade ruskes let af vinden, sandet er hvidt og langs med stranden ligger dejlige resorts – en lille del af paradis.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik

Vil du vide mere om Den Dominikanske Republik? Så læs vores interview med to rejsende her!

Lignende indlæg

TUI Blue Alcudia Pins eller TUI Blue Atlantica Caldera Beach – Hvad skal du vælge?

Selvom to af vores mest populære familiehoteller, TUI Blue Alcudia Pins og TUI Blue Atlantica Caldera Beach, ligger i hvert sit land, kan det alligevel være svært at vælge imellem de to fantastiske hoteller. Står du midt i beslutningens afgørende fase? Så læs endelig videre – vi hjælper dig med at vælge!
Stine Sørensen Stine Sørensen

Tyrkiets bedste strande

Tyrkiets bedste strande finder du langs med Middelhavskysten i syd, men med nogle fremtrædende undtagelser på vestkysten. Mange af strandene i Tyrkiet er velkendte og trækker hvert år mange turister til, men det kan også lade sig gøre at finde nogle mere rolige. Disse strande er nogle af Tyrkiets allerbedste - men uden indbyrdes rangering, for smag og behag er som bekendt forskellig. I Tyrkiet er der strande for enhver smag.

Tel Aviv – tips og perler

Man taler ofte om byerne omkring Middelhavet, der giver dig mulighed for at kombinere sol og bad med byens puls – blandt dem er Tel Aviv sammen med Barcelona, Palma og Athen. Uanset om du rejser til Tel Aviv for badferie, shopping eller kulinariske oplevelser, så har byen noget at tilbyde året rundt.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Fremtidens rollemodeller på Curacao

Den tropiske perle, Curacao, har en alsidig kultur, krystalklart vand og sommer året rundt. Øens rige natur og historie skaber en værdifuld arv. For at bevare alt det smukke, som øen har at byde på, bidrager TUI Care Foundation til at uddanne fremtidens lærere inden for miljø og bæredygtighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen