Den Dominikanske Republiks bedste strande

Den Dominikanske Republik byder på mange drømmestrande. Her har vi listet vores absolutte favoritter.
I samarbejde med Den Dominikanske Republiks turistbureau

Den Dominikanske Republik er et land i Caribien, som har noget for alle. Storslående bjerglandskab, ørken, storbyer og strande i rigelige mængder. Her kan du spille golf, surfe, dykke, snorkle, vandre og selvfølgelig nyde afslappende dage med sol og badning.

Men hvor finder du landets smukkeste strande? Vi har listet vores favoritter her.

Playa Dorada, Puerta Plata

Playa Dorada er en lys, palmeklædt strand nogle kilometer fra havnebyen Puerto Plata. Her finder du herlige resorts, restauranter og strandaktiviteter.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik

Playa Rincon, Samana

På Samanahalvøens spids ligger den smukke strand Playa Rincon. Syv kilometer pudderhvidt sand, som ledsages af palmer og blåt hav. Du kommer nemmest hertil med båd fra Las Galeras, en bådtur på cirka 20 minutter.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republiks

Playa Grande, Rio San Juan

Nær byen Rio San Juan ligger en af Den Dominikanske Republiks fineste strande, Playa Grande. Indrammet af høje klipper og turkist vand med dejlige bølger. Vil du have en roligere strand med færre bølger, kan vi anbefale Calleton Beach i Rio San Juan.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik

Cayo Levantado, Samana

Cayo Levantado i Samna-bugten er en paradisø med blot et enkelt hotel. Rundt om hotellerne løber et bånd af lyse sandstrande, hvor vandet er smaragdgrønt, og palmerne svajer i vinden.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik

Bavaro Beach, Punta Cana

På den østlige side af Den Dominikanske Republik, i Punta Cana, ligger Bavaro Beach. De hvide strande strækker sig over 50 kilometer, fra Uvero Alto i nord til centrum af Punta Can i syd. Palmeblade ruskes let af vinden, sandet er hvidt og langs med stranden ligger dejlige resorts – en lille del af paradis.

Rejs med TUI til Den Dominikanske Republik

Vil du vide mere om Den Dominikanske Republik? Så læs vores interview med to rejsende her!