2018-06-18

Rejs til fest og farver

For mange er sommer og ferie lig med fester i de lune sommernætter. Men hvor finder du de bedste fester til sommer? Vi har samlet nogle af de mest festlige rejsemål, hvor du ikke blot finder klubber og barer, men også bløde sandstrande, luksuriøse pools og turkist vand, hvor du kan slappe af dagen derpå.

Ibiza – hele Europas clubmekka

Det måske nok mest ikoniske festrejsemål af dem alle. Både kendisser og almindelige dødelige strømmer til Ibiza for at se de største DJs optræde på nogle af verdens største og mest spektakulære natklubber.
På Amnesia kan op til 5.000 mennesker danse til solen står på i de gigantiske drivhuslignende lokaler. Ifølge Guinness rekordbog er det dog alligevel Privilege, som er ikke bare Ibizas, men verdens største natklub med både pool og dansegulv under åben himmel. Leder du efter en fest i dagslys, skal du besøge Ushuaia. Her venter glamour, VIP-stemning og artister som David Guetta, Marin Garrix og Kygo.

Zakynthos – fest med naturoplevelser lige rundt om hjørnet

Det er nok kun i Laganas, Zakynthos pulserende partysby, du kan kombinere natteliv i absolut verdensklasse med skildpaddesafari fra stranden. Om dagen kan du udforske øens spektakulære kyst fyldt med gemte bugter, grotter, smukke strande og det azurblå hav. Prøv at dykke, lær mere om de fantastiske skildpadder, som bor på øen eller besøg en af Europas smukkeste strande.
Om aftenen kan du tage turen til den neonoplyste avenue i Laganas og vælge mellem de mere end 50 klubber og barer. Fra karaokebarer og pubber i britisk stil til store natklubber som Rescue og Zeros. Rescue er kendt for sine ”paint parties” og ”glow stick raves” som arrangeres hver uge. Zeros profilerer sig med dygtige bartendere, cocktails og underholdning i form af flammekastere og et utal af spil og lege, du kan deltage i.

Kavos – Korfus festrejsemål

Kavos på Korfu har været et rejsemål for de festglade siden 80’erne, og her fortsætter festen fortsat 24/7 med et utal af barer og klubber at vælge imellem. På hovedgaden danses der natten lang, og når solen gryr i de tidligere morgentimer, fortsætter mange ned på stranden for at se solopgangen sammen.
To steder du ikke må gå glip af i Kavos er Buzz og Future Club. På sidstnævnte spiller verdenskendte DJs ofte, og klubberne Ministry of Sound og Creme tager over på særlige aftner og arrangerer enorme fester.

Cancun – nogle af verdens største fester

To ord: Spring Break. Det er nemlig Cancun, som er det mest populære rejsemål for festglade collegestuderende, der fejrer ferie som regel mellem slutningen af marts og midten af april. Her kan du opleve gigantiske strandfester og klubaftner. Blandt andet Inception Music festival, det største spring break-arrangement i verden. Den foregår i en hel måned, og i 2018 var artister som Lil Wayne og Afrojack på musikprogrammet.
Cancun er selvfølgelig et fantastisk rejsemål hele året rundt. Klubberne nær hotellerne har ofte kendte gæste-DJs, live optrædener og spektakulære lysshow. Coco Bongo er Cancuns mest berømte natklub og garanterer en kluboplevelse uden lige. Flyvende akrobater, live band, fællesdans på bardisken og konfettiregn er blandt elementerne til en "helt almindelige fest” på Coco Bongo. Du finder også Coco Bongo i feriebyen Playa del Carmen – dog i en lidt mindre udgave.

Ayia Napa – partypioneren svinger endnu

Klassiske Ayia Napa var en af de første store klubdestinationer i Europa og trods de mange år på bagen, og det ikke blevet mindre populært. Her findes utallige karaokebarer, natklubber og skumfester, men også roligere strandbarer og trendy, moderne restauranter. Rundt om klostertorvet finder du også mange temabarer blandt andet Bedrock Inn med Flintstone-tema og restauranterne Wild West samt Pirates Inn.

Lignende indlæg

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-31

Stor guide – Kanarieøerne for to

På Kanarieøerne finder du alle ingredienserne til en vellykket ferie på tomandshånd. Uanset om du rejser med din partner, din søster eller din tennistræner, og hvad end I er på udkig efter småluksuriøs afslapning, nye indtryk, kulinariske oplevelser eller aktive eventyr. Her er den store guide, der hjælper dig med at vælge den det rigtige rejsemål og unikke oplevelser til netop jer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-23

Find den kanariske ø, som passer til dig

Er du til shopping, surfing eller naturoplevelser? Måske du vil blande forskellige aktiviteter. De Kanariske Øer har mange ting til fælles for eksempel den lune varme og de dejlige strande. Men der er også mange ting der adskiller dem; både natur, oplevelser og kultur. Her kan du læse, hvad der kendetegner den enkelte ø og finde netop den ø, der passer til din ferie.
Laura Laura 2019-09-21

10 tips til seværdigheder i Athen

Athen er et af de hotteste weekend-rejsemål lige nu. Her er listen med alt, hvad du skal lave på din tur til Grækenlands hovedstad og lidt til. Læs vores tips til byen, og hvad du ikke må misse på din rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-13