Opdag det familievenlige Istrien i Kroatien

2016-11-03
Anja
Smukke grønne Istrien dufter af Italien, men ligger faktisk i Kroatien. Tag familien med hertil, hvis du vil kombinere en ferie med Bamseklub med cykling, badning og fabelagtig god mad fra regionens eget spisekammer.

Er du på jagt efter sommerens favoritrejsemål for hele familien? I Istrien er der meget at vælge mellem for dig, der vil bo lækkert, være aktiv og bade ved vide strande med småsten. Her guider vi dig til guldkornene i Rabac – Istriens mest familievenlige badeby.

Middelaldergader i Labin

Tag en taxa til middelalderbyen Labin, der ligger på en bakke over Rabac. Bestil en platte med charcuteri, der kan deles som forret. Den lufttørrede skinke (prsut) smagefulde oste og trøfler fra Istriens skove sætter gang i smagsløgene.

Swimmingpools og træning

På TUI Family Life Bellevue Resort får du det bedste af to verdener. Topmoderne værelser, store pools, børneklubber og træning. På et kvarter kan du gå til Rabacs hyggelige havn, hvor du finder fantastisk lækker italiensk is!

En dag i Italien

Tag en smuttur til Venedig for en dag. Tager du udflugtsbåden om morgenen, kan du slentre til Rialtobroen og Markuspladsen i Venedig og komme tilbage sent samme aften.

Eventyr på to hjul

Lej cykler til hele familien og tag en tur langs strandpromenaden. Eller vælg en af de elleve cykel- og vandrestier der snor sig forbi smukke vandfald og fantastiske panoramaudsigter.
Læs mere om Kroatien

Læs mere om Istrien

Læs mere om Rabac

Læs mere om TUI Family Life Bellevue Resort

Lignende indlæg

5 vilde vandparker i Europa

Få ting her i verden kan lokke det indre legebarn frem hos både børn og voksne som vand. Kombinerer du vandet med fart, kraftige vandfald og mange højdemeter har endorfinniveauet en tendens til at stige ligeså højt som humøret. Her har vi samlet nogle af Europas vildeste vandparker med potentiale til at fremkalde ægte lykkerus.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-24

Albanien er sommerens nyhed

Mellem Montenegro og Grækenland langs med Adriaterhavets kyst, ligger Albanien. I nord tårner høje alpetoppe sig mod himlen, og i syd finder du fine strande langs hele rivieraen. Her findes noget for enhver smag. Paradisstrande med azurblåt hav, vandrestier, naturoplevelser, historiske seværdigheder og velsmagende mad.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-07

Orlando, Miami eller Fort Lauderdale: Hvor skal du bo i Florida?

Florida er næsten fire gange større end Danmark, og de tre mest populære byer – Orlando, Miami og Fort Lauderdale – er meget forskellige. Det er derfor ikke helt lige meget, hvor du bor. Er du vild efter en rejse til solskinsstaten, men ved endnu ikke, hvor du skal bo i Florida? Så læs med her når vi giver dig en lynguide til The Sunshine State.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-12-03

Kanarieøerne eller Kap Verde - vi guider dig til den rette vinterferie

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura 2018-11-16