2016-11-03

Opdag det familievenlige Istrien i Kroatien

Smukke grønne Istrien dufter af Italien, men ligger faktisk i Kroatien. Tag familien med hertil, hvis du vil kombinere en ferie med Bamseklub med cykling, badning og fabelagtig god mad fra regionens eget spisekammer.

Er du på jagt efter sommerens favoritrejsemål for hele familien? I Istrien er der meget at vælge mellem for dig, der vil bo lækkert, være aktiv og bade ved vide strande med småsten. Her guider vi dig til guldkornene i Rabac – Istriens mest familievenlige badeby.

Middelaldergader i Labin

Tag en taxa til middelalderbyen Labin, der ligger på en bakke over Rabac. Bestil en platte med charcuteri, der kan deles som forret. Den lufttørrede skinke (prsut) smagefulde oste og trøfler fra Istriens skove sætter gang i smagsløgene.

Swimmingpools og træning

På TUI Family Life Bellevue Resort får du det bedste af to verdener. Topmoderne værelser, store pools, børneklubber og træning. På et kvarter kan du gå til Rabacs hyggelige havn, hvor du finder fantastisk lækker italiensk is!

En dag i Italien

Tag en smuttur til Venedig for en dag. Tager du udflugtsbåden om morgenen, kan du slentre til Rialtobroen og Markuspladsen i Venedig og komme tilbage sent samme aften.

Eventyr på to hjul

Lej cykler til hele familien og tag en tur langs strandpromenaden. Eller vælg en af de elleve cykel- og vandrestier der snor sig forbi smukke vandfald og fantastiske panoramaudsigter.
Læs mere om Kroatien

Læs mere om Istrien

Læs mere om Rabac

Læs mere om TUI Family Life Bellevue Resort