Opdag det familievenlige Istrien i Kroatien

Smukke grønne Istrien dufter af Italien, men ligger faktisk i Kroatien. Tag familien med hertil, hvis du vil kombinere en ferie med Bamseklub med cykling, badning og fabelagtig god mad fra regionens eget spisekammer.

Er du på jagt efter sommerens favoritrejsemål for hele familien? I Istrien er der meget at vælge mellem for dig, der vil bo lækkert, være aktiv og bade ved vide strande med småsten. Her guider vi dig til guldkornene i Rabac – Istriens mest familievenlige badeby.

Middelaldergader i Labin

Tag en taxa til middelalderbyen Labin, der ligger på en bakke over Rabac. Bestil en platte med charcuteri, der kan deles som forret. Den lufttørrede skinke (prsut) smagefulde oste og trøfler fra Istriens skove sætter gang i smagsløgene.

Swimmingpools og træning

På TUI Blue Bellevue får du det bedste af to verdener. Topmoderne værelser, store pools, børneklubber og træning. På et kvarter kan du gå til Rabacs hyggelige havn, hvor du finder fantastisk lækker italiensk is!

En dag i Italien

Tag en smuttur til Venedig for en dag. Tager du udflugtsbåden om morgenen, kan du slentre til Rialtobroen og Markuspladsen i Venedig og komme tilbage sent samme aften.

Eventyr på to hjul

Lej cykler til hele familien og tag en tur langs strandpromenaden. Eller vælg en af de elleve cykel- og vandrestier der snor sig forbi smukke vandfald og fantastiske panoramaudsigter.
Læs mere om Kroatien

Læs mere om Istrien

Læs mere om Rabac

Læs mere om TUI Blue Bellevue

Lignende indlæg

TUI Blue For Two

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der vil tættere på rejsemålet og den du rejser med, til dig der vil værne om gamle traditioner og skabe nye. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For Two, der tidligere hed TUI Sensimar.

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Sommerens mest børnevenlige strande

Der findes mange forskellige slags strande. Nogle har sand andre sten. Nogle er lavvandede, på andre bliver vandet hurtigt dybt. Nogle har mange bølger andre få, og sådan adskiller de mange strande sig fra hinanden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge, hvis man rejser med børn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest børnevenlige strande.
Laura Laura

Vandreture i Kroatien

Har du lyst til at vandre i det smukke Kroatien? Her giver vi dig tips til fantastiske vandrestier, der tager dig rundt i Dalmatiens Bjergene, søerne ved Plitvices nationalpark, til Krkas berømte vandfald og rundt mellem kroer og vingårde på øen Brac.
Stine Sørensen Stine Sørensen