Opdag det familievenlige Istrien i Kroatien

2016-11-03
Anja Jensen
Smukke grønne Istrien dufter af Italien, men ligger faktisk i Kroatien. Tag familien med hertil, hvis du vil kombinere en ferie med Bamseklub med cykling, badning og fabelagtig god mad fra regionens eget spisekammer.

Er du på jagt efter sommerens favoritrejsemål for hele familien? I Istrien er der meget at vælge mellem for dig, der vil bo lækkert, være aktiv og bade ved vide strande med småsten. Her guider vi dig til guldkornene i Rabac – Istriens mest familievenlige badeby.

Middelaldergader i Labin

Tag en taxa til middelalderbyen Labin, der ligger på en bakke over Rabac. Bestil en platte med charcuteri, der kan deles som forret. Den lufttørrede skinke (prsut) smagefulde oste og trøfler fra Istriens skove sætter gang i smagsløgene.

Swimmingpools og træning

På TUI Family Life Bellevue Resort får du det bedste af to verdener. Topmoderne værelser, store pools, børneklubber og træning. På et kvarter kan du gå til Rabacs hyggelige havn, hvor du finder fantastisk lækker italiensk is!

En dag i Italien

Tag en smuttur til Venedig for en dag. Tager du udflugtsbåden om morgenen, kan du slentre til Rialtobroen og Markuspladsen i Venedig og komme tilbage sent samme aften.

Eventyr på to hjul

Lej cykler til hele familien og tag en tur langs strandpromenaden. Eller vælg en af de elleve cykel- og vandrestier der snor sig forbi smukke vandfald og fantastiske panoramaudsigter.
Læs mere om Kroatien

Læs mere om Istrien

Læs mere om Rabac

Læs mere om TUI Family Life Bellevue Resort

Lignende indlæg

Europas 10 bedste strande

Kan du bedst lide hvide, lavvandede sandstrande, eller er du mere til fine rullestenstrande med skvulpende bølger? Omkring Middelhavet i Europa findes der strande for enhver smag. Vi har samlet nogle af vores utimative sommerfavoritter her.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-02

Bulgariens bedste strande – 8 tips

En ferie i Bulgarien er lig med billige priser og fine strande – og her taler vi altså ikke kun om Sunny Beach. Duni, Nessebar og Golden Sands er tre strande, som alle har hver sin karakteristiske charme. Her giver vi tips til en strand for enhver smag.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-05-23

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

Luksushoteller på Cypern

Bekvemmelighed, femstjernet service og gourmetmiddage i solnedgangen. Alt dette får du på en af Middelhavets mest solsikre øer, med Europas reneste badevand! Her er fem af vores absolut mest luksuriøse hoteller på Cypern – både eksklusive voksenhoteller og fantastiske familiehoteller, til store og små livsnydere.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14