2019-10-22

Miniguide til Seychellerne

Seychellerne står øverst på manges liste over drømmerejser. Her hjælper vi dig med at vælge ø, finde den fineste strand og fortælle, hvad mere du kan foretage dig i dette paradis.
I samarbejde med Seychellernes turistbureau

Hvor skal man bo på Seychellerne?

Seychellerne består af 115 øer, de tre største er Mahé, Praslin og La Digue. På Mahé ligger Seychellernes hovedstad Victoria og øen bobler av liv. Her kan du kombinere strand med regnskov, byliv og herlige markeder.

På den andenstørste ø Praslin finder du de der strande, du kun har set på billeder tidligere. Her ligger også naturreservatet Vallée de Mai.

La Digue er en mindre ø, der knap nok har nogen biltrafik og du kan med fordel komme rundt på cykel. Rejser du med børn er de to sidstnævnte øer at foretrække.

Rejs med TUI til Seychellerne

Hvornår skal man besøge Seychellerne?

Seychellerne har et jævnt klima med milde vinde og høje temperaturer året rundt. Den bedste tid at rejse til Seychellerne er oktober-april, da er vandet stille og det regner meget sjældent.

Hvad foretager man sig på Seychellerne?

At udforske strande, nyde et barfodsliv og slappe af er et ”must”. Men bliver du træt af dette er der mere at foretage sig. Du kan udforske uberørt natur, dykke, vandre i junglen og tage rundt blandt øerne. Det er både nemt og sjovt at tage rundt blandt øerne. De mindre øer har uberørt natur med koraller og små atoller, og da vandsport ikke er tilladt, er det perfekte udflugtsmål for dykkere og snorklere.

I hovedstaden Victoria kan du besøge markedet og opleve den kreolske kultur blandt farverige krydderier, friske fisk og eksotiske frugter.

Rejs med TUI til Seychellerne

Hvilke strande er de bedste på Seychellerne?

Der er masser af fine strande på Seychellerne. På Mahé er Anse Intendance en favorit, en af Praslins fineste er Anse Lazio og du bør heller ikke gå glip af Anse Source d’Argent på La Digue.

Seychellerne byder på nogle af verdens fineste strande. Hvide sandstrande med turkist vand, omkranset af tæt jungle og bjerge. Du bliver ikke skuffet uanset hvilken ø du vælger.

Rejs med TUI til Seychellerne

Lignende indlæg

Find den kanariske ø, som passer til dig

Er du til shopping, surfing eller naturoplevelser? Måske du vil blande forskellige aktiviteter. De Kanariske Øer har mange ting til fælles for eksempel den lune varme og de dejlige strande. Men der er også mange ting der adskiller dem; både natur, oplevelser og kultur. Her kan du læse, hvad der kendetegner den enkelte ø og finde netop den ø, der passer til din ferie.
Laura Laura 2019-09-21

Her finder du Kap Verdes skildpadder

Fem ud af verdens syv havskildpaddearter findes i havet og på strandene ved Kap Verde. Det velkendte lille væsen er relativt ukendt for mange mennesker. Normalt ses de kun på stranden på vej mod deres reder for at lægge æg. Men hvad, de laver resten af livet, er lidt et mysterium for mange – men også det, der gør dette dyr så interessant.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-11

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø Phuket er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-26

Snorkel i Grækenland

Grækenlands turkise vand og hundredevis af øer har alle forudsætninger for en fantastisk snorkeltur, men hvor skal du tage hen for at få den bedste snorkeloplevelse?
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-06-18