Rejser
til
Seychellerne

Pris fra

...

Hoteller

4

Prisniveau

  • 1,5 liter vandca. 11,-

Fakta

Vis alle fakta
  • Tidsforskel+3 timer
  • HovedstadVictoria
  • SprogKreol, engelsk, fransk
  • Befolkning94 677

Rejser til Seychellerne

Seychellerne

Nu kan du rejse med TUI til Seychellerne og opleve paradisisk strandliv, en spektakulær natur og venlige mennesker. Det lille ørige i det Indiske Ocean består af 115 småøer.

De mest besøgte øer er blandt andet Mahé og Praslin. På Mahé ligger Sychellernes hovedstad Victoria, og øen bobler af liv. På den andenstørste ø Praslin finder du strande i verdensklasse.

Praslin – roligt barfodsliv

På Seychellernes andenstørste ø Praslin, kan du slappe af. Her finder du Anze Lazio, der er udvalgt som en af verdens ti smukkeste strande. Naturreservatet Vallée de Mai er med på Unescos verdensarvsliste. Her findes mange eksempler på på øernes unikke dyre- og planteliv, som for eksempel den udrydningstruede sorte papegøje og Seychellermes nationalsymbol, dobbeltkokosnødden coco de mer, der kan veje op til 30 kg.

Mahé – aktiviteter og unik natur

På Mahé findes alt fra idylliske badestrande som Beavu Vallon Beach til høje bjerge og frodig regnskov. Her er meget at foretage sig foruden at ligge på stranden. I hovedstaden Victoria kan du besøge markedet og opleve den creolske kultur blandt farverige krydderier, friske fisk, grøntsager og eksotiske frugter.

La Digue – smart og bilfri

På den lille ø La Digue er der næsten ingen biler, i stedet tager du rundt på cykel. Her er små hyggelige restaruranter og den berømte styrand Anse Soucre d'Argent.

Rejsen til Seychellerne

Du flyver til Seychellerne med rutefly, enten til Mahé (SEZ) eller Praslin (PRI). Transporten fra lufthavnen til hotellet arrangerer du selv. Hvis dit hotel ligger på en anden ø end den du lander på, er der færgeforbindelser. Færge mellem Mahé og Praslin tager ca. 60 minutter og den afgår flere gange om dagen. Færge fra Mahé til La Digue tager ca. 60 minutter, og fra Praslin til La Digue tager det ca. 15-20 minutter.

Rejsetyper i Seychellerne