Miniguide til Curaçao

Sammen med Aruba og Bonaire udgør Curacao de såkaldte ABC-øer i Caribien. Her finder du krystalklart vand, vilde naturoplevelser og snorkling i verdensklasse.
I samarbejde med Curacao turistguide

Denne tropiske perle er fyldt med ting, du vil elske. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal lave, hvor du finder de fineste strande, og vi guider dig til, hvor du skal bo.

Huse ved vandet i Curacao

Hvordan er vejret på Curaçao?

Curaçao har en gennemsnitstemperatur på 28 grader, så du slipper for at fryse, når du rejser dertil. Øen har sommer hele året rundt, men i oktober kan der være regnbyger. En ting, der er særligt godt at vide er, at Curacao ligger udenfor ørkenbæltet.

Hvad kan man lave på Curaçao?

Curaçao er et selvstændigt land i kongeriget Nederlandene. Det har selvfølgelig beriget øen med masser af indflydelse fra netop Holland.

Øen byder på lidt af hvert uanset, om du er til eventyr i den smukke natur, seværdigheder eller bådudflugter, shopping og festaftener med det lokale køkkens specialiteter.

I den kultur- og historiefyldte hovedstad Willemstad blandes restauranter, butikker og markeder med hinanden, og på øens 444 kvadratmeter hviler en begivenhedsrig arv, hvilket tiltrækker de historie- og kulturinteresserede. Hovedstaden er på listen over UNESCO’s verdenskulturarv. Det flydende marked i Willemstad er en shoppingsoplevelse, du ikke må gå glip af. Her ligger småbådene tæt og tilbyder frisk frugt og grøntsager.

Oplev udsigten over stranden på Curacao med TUI
Curacao har mange fantastiske strande

Hvilke strande er de fineste på Curaçao?

Som den tropiske perle øen er, findes der naturligvis masser af fantastiske strande.

Vil du have afslapning, badning og snorkling er Playa Piskado og Blue Bay Beach det perfekte valg. Her kan du slappe af med udsigt til svajende palmetræer og azurblåt vand. Ønsker du derimod fred og ro og en strand med lidt færre mennesker, skal du tage til den nordlige del af øen. Playa Kenepa Grandi, også kaldet Grote Knip, er smuk og fredelig.

Uanset hvilken strand du vælger, vil du ikke blive skuffet - og der er 35 at vælge imellem.

Oplev de lækre strande på Curacao med TUI

Hvor skal man bo på Curaçao?

Området omkring Blue Bay er det bedste sted for sol- og badeentusiaster. Det krystalklare vand gør stedet ideelt til dykning og snorkling. De gode strande på vestkysten er heller ikke langt fra dette område.

Med en bil eller taxi kan du nemt komme rundt på øen og f.eks. tage en tur op nordpå. Her ligger blandt andet stranden Kleine Knip, der også er perfekt til sol, badning, snorkling og dykning. Og du må heller ikke gå glip af Klein Curaçao.

Lignende indlæg

Vi lader drømmen leve

Til trods for alt det, der sker i disse dage, så holder vi rejsedrømmen i live. Vi mindes vores tidligere rejser, og de får os til at længes og drømme os væk til den næste, kommende rejse. Og vi kan nok heller ikke helt løbe fra, at vi allerede er gået i gang med at overveje og planlægge den næste ferie, så snart det bliver muligt for os at rejse igen. Hvad er dit bedste rejseminde? Hjælp os med at holde rejsedrømmen i live ved at dele dit dejligste feriebillede og tagge det med #LadDrømmenLeve
Freyja Freyja

Hvor er det varmt i påskeferien?

Er du på udkig efter et rejsemål i påskeferien? Drømmer du også om at kunne læne dig tilbage i en solstol og nyde solens lune stråler? Men du er måske i tvivl om, hvor du egentlig får mest sol i påskeferien… i så fald er du kommet til det helt rette sted. For lige her guider vi dig til, hvor der er hhv. lunt, varmt og meget varmt i påskeferien.
Freyja Freyja

Påsketraditoner fra hele verden

Påske er en af årets vigtigste helligdage, og den fejres med forskellige traditioner i forskellige lande. Vi har samlet påsketraditioner fra fem forskellige lande, som du kan blive lidt klogere på her.
Freyja Freyja

Påskeweekend i Europa – 5 perfekte rejsemål

Hagl, sne og slud, fem minutters sol stærkt efterfulgt af regnbyger og piskende vind... Forlad aprilvejret og tag en weekendtur eller en miniferie til storby i påsken. Hvis du flyver bare et par timer sydpå, kan du nemlig tyvstarte foråret og opleve lokale påsketraditioner. Vi giver dig her 5 tips til vidunderlige weekendture og miniferier i påsken.
Freyja Freyja