Rejser
til
Curacao

Pris fra

...

Hoteller

5

Prisniveau

Priserne er omtrentlig og kan variere. Baseret på Willemstad.
  • Pizzaca. 80,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaNetherlands Antillean Guilder (ANG)
  • Tidsforskel– 5 timer (vintertid)
  • HovedstadWillemstad
  • SprogHollandsk, engelsk, Papiamento
  • Befolkning161.000

Rejser til Curacao

Curacao

Denne tropiske perle i Caribien er fyldt med ting du vil elske. Med endeløse somre, gyldne strande, byliv og krystalklart vand, er det et populært rejsemål blandt såvel soldyrkere som eventyrslystne. På øens 444 kvadratkilometer hviler også en begivenhedsrig arv, hvilket tiltrækker de historie- og kulturinteresserede. Her venter et af verdens mest bekymringsløse og afslappede steder: Curacao.

Den autonome provins og øgruppen Hollandske Antiller blev skabt i 1954 af hollænderne. Handlen placerede imperiet midt i guldregnen, og i storhedsperioden i 1600-tallet var øen centrum for flere vigtige indtægtsklider, blandt andet slavehandel. Ikke det stolteste øjeblik i øens historie.

Den blev dog afskaffet i 1863, og i 2010 opløstes provinsen helt. Øen Curacao fik sin autonome indentitet allerede i 2004 og er derefter forblevet en del af kongeriget Nederlandene.

Dykning og eventyr i verdensklasse

Sammen med naboøerne Aruba og Bonaire kendes paradisøen Curacao under kælenavnet ABC-øerne. Med krystalklart vand, et rigt marineliv og en vandtemperatur på 28 grader helt ned til 30 meters dybde, er det et af verdens bedste steder at dykke. Som om øen ikke allerede var årsag til rygtet, kan vi tilføje fantastiske koralskove, en sigtbarhed på 30 meter og populære Blue Cave til listen.

Spanish Lagoon er et godt tips til dem der er interesseret i windsurfing. Sydkysten er nemlig et mekka for windsurfing, takket være de nordvestlige passatvinde.

Kultur, mad og shopping

Bland det naturskønne med byliv ved at besøge øens hovedstad Willemstad, en smuk og farverig by fuld af kultur, historie, mad og shopping. Lidt lige som Amsterdam i troperne, ikke helt, men faktum er at arkitekturen har slående ligheder med den hollandske. Ikke så overraskende med tanke på øens historie, men utroligt charmerende at se og opholde sig i.

Strande på Curacao

Som den tropiske perle øen er, er der naturligvis masser af førsteklasses strande. Det er umuligt at nævne dem alle, men her er et lille udpluk: Cas Abou Beach, Playa Grande (Playa Piscado) og Blue Bay Beach er perfekte valg for dem der elsker sol, badning og snorkling.
Ønsker du lidt færre mennesker på stranden, skal du tage til den nordlige del af øen. Playa Kenepa, også kladt Grote Knip, er smuk, fredelig og har færre besøgende. Kajakker og solsenge kan lejes. Er godt tip: medbring lidt småpenge til stranden, hvis du vil klæde om på stranden, da visse omklædningsrum kræver betaling.

Rejs til Curacao med TUI

Vores rejser til Curacao sker med rutefly, hvilket indebærer, at rejselængderne er fleksible. Vi har ingen guider på rejsemålet, men du kan kontakte os hos TUI via telefon, mail og sms – både før og i løbet af ferien.

Rejsetyper i Curacao