Melia Hotels – De bedste hoteller på Kap Verde

2018-11-22
Stine Sørensen
Du finder mange fine hoteller på øen Sal i Atlanterhavets ørige Kap Verde. Her finder du vores tre bedste anbefalinger på hoteller ved stranden, nord for Santa Maria. Et af hotellerne er kun for voksne gæster, mens de to andre passer godt, uanset om du rejser med eller uden børn.

Melia Dunas Beach Resort

På Sal, nord for hovedbyen Santa Maria, ligger Melia Dunas Beach Resort. Hotellet ligger lige ved stranden og er opdelt i forskellige zoner, hvor du skal selv kan vælge, om du vil være i den fredfyldte voksendel eller familiedelen fyldt med fart. Hotellet har i alt seks pools, hvoraf tre af dem er for børn samt et spa med en indendørspool.

Børnene kan hygge sig sammen på legepladsen, til minidisco eller til de mange aktiviteter i børneklubben. For de ældre legebørn er der fitness, tennisbaner, billiardbord og en beachvolly-bane.

All inklusive indgår i prisen, og du vælger selv, om du vil spise frokost i en af hovedrestauranterne Aqua og Atlantis eller ved poolrestauranten. Middag kan nydes i hotellets buffetrestaurant eller grillrestauranten Rancho. Hvis du vil prøve nogle af de helt lokale specialiteter, skal du bestille bord på hotellets kapverdiske restaurant, Sahel.

Det er omkring tre kilometer til Santa Maria, og hvis du ikke vil gå, så kan du hoppe på hotellet egen bus, der afgår flere gange om dagen.

Med sine forskellige zoner og mange tilbud passer Melia Dunas Beach Resort både til par, yngre såvel som ældre, og familie med børn. Her kan alle finde sig til rette på hotellets store udendørsarealer.

Sensimar Cabo Verde Resort

Dette nyopførte voksenhotel ligger direkte på stranden på Sal, Kap Verde. På Sensimar Cabo Verde Resort finder du alt, hvad du behøver for den perfekte ferie: To store pools, spa, fitness og god mad. Rundt om poolen og på stranden står solstolene på rækker, og hotellet har faktisk flere solstole end gæster, hvorfor der altid er en plads at få. Hotellet har desuden mange swim-up-værelser, hvis du vil have udgang til poolen direkte fra terrassen.

All inklusive indgår også her i prisen, og der er hele fire restauranter at vælge imellem: Hovedrestauranten, Merkado, samt tre á la carte-restauranter. Ved poolen finder du selvfølgelig også en bar med kølende drikkevarer og til og med en Bellinibar.

Der er tre kilometer til Santa Maria centrum, og nede på stranden ligger Sals eneste beachclub.

Sol Dunas Resort

Sol Dunas Resort ligger ved havet nord for Santa Maria. Her er der tre pools, hvoraf den ene er en separat børnepool. Da bassinerne er store, og der findes massere af solstole, bliver der aldrig trængt. All inklusive er en del af prisen, og du kan spise i en af de tre buffetrestauranter eller i snackrestauranten, O’Grille.

På Sol Dunas er dobbeltværelserne indrettet med masser af lys, og du kan også bestille familieværelser med plads til fire personer.

Vil du træne i løbet af ferien, findes der både fitness, poolaktiviteter, spa, yoga og pilates. Til børnene er der legeplads og vandrutsjebaner. Hotellet har en egen bus, som flere gange dagligt kører til Santa Maria. Alternativt kan man også leje en bil og udforske mere af øen.

Dette hotel passer til dig, som rejser med børn og vil være nær stranden og samtidigt have et stort poolområde.

Få mere inspiration til de aktive feriedage på Kap Verde her.

Lignende indlæg

9 grunde til at I skal bo på TUI Family Life

Når vi holder ferie, at det vigtigt at alle trives og kan gøre lige præcist det, vi hver især har lyst til. Men vigtigst af alt, er ferien der, hvor vi gør ting sammen – og hvor vi skaber de minder, vi deler resten af livet. TUI Family Life er det perfekte valg til familieferien. Læs her hvorfor!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-04-14

Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-27

Øhop i Kap Verde – Besøg flere øer på samme ferie

Vandre i det tropiske grønne på Santo Antão, drik vin på vulkanøen Fogo eller tag byens puls i den hotte og musikalske by Mindelo på São Vicente. Fejrer du ferie på Sal eller Boa Vista kan du tage en afstikker med fly til en andre øer i det kap verdianske ørige og opleve endnu mere af landet langt ude i Atlanten. Her finder du de bedste tips til udflugter øerne imellem i Kap Verde.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-12-27

Riad i Marrakech

Gaderne i Marrakech vrimler med sælgere, gademusikanter, knallerter og æsler læsset med tæpper og tekstiler. Åbner du porten til en riad, Marokkos svar på et bed & breakfast, bliver du mødt af et fredfyldt, stille og nærmest magisk sted bare få meter fra den myldrende medina. At bo på en riad i Marokko er ikke bare beroligende for sjælen, men også en drøm for dig, som interesser sig for indretning.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-09-04