2018-11-22

Melia Hotels – De bedste hoteller på Kap Verde

Du finder mange fine hoteller på øen Sal i Atlanterhavets ørige Kap Verde. Her finder du vores tre bedste anbefalinger på hoteller ved stranden, nord for Santa Maria. Et af hotellerne er kun for voksne gæster, mens de to andre passer godt, uanset om du rejser med eller uden børn.

Melia Dunas Beach Resort

På Sal, nord for hovedbyen Santa Maria, ligger Melia Dunas Beach Resort. Hotellet ligger lige ved stranden og er opdelt i forskellige zoner, hvor du skal selv kan vælge, om du vil være i den fredfyldte voksendel eller familiedelen fyldt med fart. Hotellet har i alt seks pools, hvoraf tre af dem er for børn samt et spa med en indendørspool.

Børnene kan hygge sig sammen på legepladsen, til minidisco eller til de mange aktiviteter i børneklubben. For de ældre legebørn er der fitness, tennisbaner, billiardbord og en beachvolly-bane.

All inklusive indgår i prisen, og du vælger selv, om du vil spise frokost i en af hovedrestauranterne Aqua og Atlantis eller ved poolrestauranten. Middag kan nydes i hotellets buffetrestaurant eller grillrestauranten Rancho. Hvis du vil prøve nogle af de helt lokale specialiteter, skal du bestille bord på hotellets kapverdiske restaurant, Sahel.

Det er omkring tre kilometer til Santa Maria, og hvis du ikke vil gå, så kan du hoppe på hotellet egen bus, der afgår flere gange om dagen.

Med sine forskellige zoner og mange tilbud passer Melia Dunas Beach Resort både til par, yngre såvel som ældre, og familie med børn. Her kan alle finde sig til rette på hotellets store udendørsarealer.

TUI Blue Cabo Verde

Dette nyopførte voksenhotel ligger direkte på stranden på Sal, Kap Verde. På TUI Blue Cabo Verde finder du alt, hvad du behøver for den perfekte ferie: To store pools, spa, fitness og god mad. Rundt om poolen og på stranden står solstolene på rækker, og hotellet har faktisk flere solstole end gæster, hvorfor der altid er en plads at få. Hotellet har desuden mange swim-up-værelser, hvis du vil have udgang til poolen direkte fra terrassen.

All inklusive indgår også her i prisen, og der er hele fire restauranter at vælge imellem: Hovedrestauranten, Merkado, samt tre á la carte-restauranter. Ved poolen finder du selvfølgelig også en bar med kølende drikkevarer og til og med en Bellinibar.

Der er tre kilometer til Santa Maria centrum, og nede på stranden ligger Sals eneste beachclub.

Sol Dunas Resort

Sol Dunas Resort ligger ved havet nord for Santa Maria. Her er der tre pools, hvoraf den ene er en separat børnepool. Da bassinerne er store, og der findes massere af solstole, bliver der aldrig trængt. All inklusive er en del af prisen, og du kan spise i en af de tre buffetrestauranter eller i snackrestauranten, O’Grille.

På Sol Dunas er dobbeltværelserne indrettet med masser af lys, og du kan også bestille familieværelser med plads til fire personer.

Vil du træne i løbet af ferien, findes der både fitness, poolaktiviteter, spa, yoga og pilates. Til børnene er der legeplads og vandrutsjebaner. Hotellet har en egen bus, som flere gange dagligt kører til Santa Maria. Alternativt kan man også leje en bil og udforske mere af øen.

Dette hotel passer til dig, som rejser med børn og vil være nær stranden og samtidigt have et stort poolområde.

Få mere inspiration til de aktive feriedage på Kap Verde her.

Lignende indlæg

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-12-17

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S 2019-12-11

13 af Kanarieøernes bedste strande

På Kanarieøerne findes der strande for enhver smag – fra Fuerteventuras gyldne sandstrande til Tenerifes dramatiske, sorte lavastrande. Her lister vi 13 tips til både kendte og ukendte strande på de fire mest populære kanariske øer.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-12-10

5 tips til bryllupsrejsen ved Middelhavet

Luksuriøs afslapning eller en rejse fyldt med eventyr? Gourmet, vandreture i bjergene eller et krydstogt med stop i spændende storbyer eller ved fine strande? Det kan være svært at bestemme, hvor og hvordan I skal fejre hvedebrødsdagene og skabe et minde for livet. Men tag det helt roligt – her giver vi det bedste tips til en bryllupsrejse ved Middelhavet.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-11-15