2019-08-23

Lanzarote med børn

Den kanariske ø, Lanzarote, har flotte strande, børnevenlige hoteller og fede aktiviteter for hele familien. Her har vi samlet alt det, du ikke må misse, når du rejser til Lanzarote med børnene.

I samarbejde med Lanzarotes turistbureau lanzarotelogoblue

Børnevenlige strande på Lanzarote

Playa Dorada

Playa Dorada er en gylden strand, som ligger i Playa Blanca sammen med Flamingo Beach. Vandet er lige så klart som i en pool, turkist og ofte roligt uden store bølger.

Playa Grande

Playa Grande ligger ved Puerto del Carmen, som nok er Lanzarotes mest flersidet ferieresort. Stranden syder af liv og aktivitet, og den passer godt til børnefamilier eftersom vandet er roligt og stille. Her finder du alt, hvad du behøver som omklædningsrum, toiletter, brusere, solstole, parasoller og vandsport. Stranden er omgivet af skyggende palmer.

Playa Papagayo

På det sydlige Lanzarote ligger naturreservatet Los Ajaches. Her finder du en perlerække af hele seks smukke sandstrande, som kaldes for Papagayostrandene. Smukkest af dem alle er Playa Papagayo, der også ligger i en rolig vig – perfekt til børnefamilier.

Rejs med TUI til Lanzarote
Playa Blanca byder på krystalklart vand.

Aktiviteter for børn på Lanzarote

Timanfaya National Park

Timanfaya Nationalpark består af vulkaner og uberørte lavafelter, som skifter i alle farer fra rød til sort. Mærk varmen fra en sovende vulkan under dine fødder og tag en ridetur på en dromedar gennem månelandskabet.

Rejs med TUI til Lanzarote

Mirador del Río

Udsigtsplads 400 meter over havets overflade. Udsigten er fantastisk, og det føles næsten som om, du kan række ud og mærke skyerne.

Piratmuseum

I slottet Santa Barbara, som blev opført for at beskytte øen mod fjender som pirater, kan børnene lære mere om Lanzarotes historie og leje piratlege.

Green Caves

Det lokale navn på denne grotte er Cueva de los Verdes og ligger på den nordlige side af øen. At sige ned i denne vulkanske grotte er som at komme ind i en anden verden. Her findes du verdens største lavatunel og længst nede i grotten ligger en koncerthal.

Kaktusgården

På det nordlige Lanzarote, i Huatiza, ligger en kaktusgård med mere end 1 400 forskellige kaktusser fra hele verden. Her ligger der også en DAMM (mølle?) og en café.

Rejs med TUI til Lanzarote

Rancho Texas Lanzarote Park

På det sydlige Lanzarote ligger Rancho Texas Park, som er kanarieøernes eneste dyrepark, som også har swimmingpools. Oplev dyrene, shows, svøm med søløver og tag et forfriskende dyp i poolen eller en tur i vandrutsjebanerne.

Submarine Safaris

Gå ombord på en højteknologisk ubåd og tag på en tur 30 meter ned i Atlanterhavet. Ud over livet under overfladen kan du se skibsvrag på bunden og opleve Puerto Calero Marina efter turen.

Rejs med TUI til Lanzarote

Go Kart

Besøg Lanzarote Go Kart i San Bartolomé på Lanzarote. Udfordrer familien og afgør, hvem der er hurtigst. Anbefales fra 5 år og op.

Lignende indlæg

Kap Verde eller Kanarieøerne til vinter?

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura 2019-09-17

Sommerens mest børnevenlige strande

Der findes mange forskellige slags strande. Nogle har sand andre sten. Nogle er lavvandede, på andre bliver vandet hurtigt dybt. Nogle har mange bølger andre få, og sådan adskiller de mange strande sig fra hinanden. Det kan være lidt af en jungle at finde ud af hvilken man skal vælge, hvis man rejser med børn. Derfor har vi samlet en liste med sommerens mest børnevenlige strande.
Laura Laura 2019-09-16

Rejs til Tyrkiet med børn

Hvordan er det at rejse til Tyrkiet med børn? Kan de lide maden og er strandene børnevenlige? Hvilket hotel skal du vælge? Og hvad findes der af udflugter og aktiviteter, hvor de mindste kan være med? Svarene på alle de spørgsmål finder du lige her – samlet i seks overskuelige kategorier.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-03

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14