Lanzarote med børn

Den kanariske ø, Lanzarote, har flotte strande, børnevenlige hoteller og fede aktiviteter for hele familien. Her har vi samlet alt det, du ikke må misse, når du rejser til Lanzarote med børnene.

I samarbejde med Lanzarotes turistbureau lanzarotelogoblue

Børnevenlige strande på Lanzarote

Playa Dorada

Playa Dorada er en gylden strand, som ligger i Playa Blanca sammen med Flamingo Beach. Vandet er lige så klart som i en pool, turkist og ofte roligt uden store bølger.

Playa Grande

Playa Grande ligger ved Puerto del Carmen, som nok er Lanzarotes mest flersidet ferieresort. Stranden syder af liv og aktivitet, og den passer godt til børnefamilier eftersom vandet er roligt og stille. Her finder du alt, hvad du behøver som omklædningsrum, toiletter, brusere, solstole, parasoller og vandsport. Stranden er omgivet af skyggende palmer.

Playa Papagayo

På det sydlige Lanzarote ligger naturreservatet Los Ajaches. Her finder du en perlerække af hele seks smukke sandstrande, som kaldes for Papagayostrandene. Smukkest af dem alle er Playa Papagayo, der også ligger i en rolig vig – perfekt til børnefamilier.

Rejs med TUI til Lanzarote
Playa Blanca byder på krystalklart vand.

Aktiviteter for børn på Lanzarote

Timanfaya National Park

Timanfaya Nationalpark består af vulkaner og uberørte lavafelter, som skifter i alle farer fra rød til sort. Mærk varmen fra en sovende vulkan under dine fødder og tag en ridetur på en dromedar gennem månelandskabet.

Rejs med TUI til Lanzarote

Mirador del Río

Udsigtsplads 400 meter over havets overflade. Udsigten er fantastisk, og det føles næsten som om, du kan række ud og mærke skyerne.

Piratmuseum

I slottet Santa Barbara, som blev opført for at beskytte øen mod fjender som pirater, kan børnene lære mere om Lanzarotes historie og leje piratlege.

Green Caves

Det lokale navn på denne grotte er Cueva de los Verdes og ligger på den nordlige side af øen. At sige ned i denne vulkanske grotte er som at komme ind i en anden verden. Her findes du verdens største lavatunel og længst nede i grotten ligger en koncerthal.

Kaktusgården

På det nordlige Lanzarote, i Huatiza, ligger en kaktusgård med mere end 1 400 forskellige kaktusser fra hele verden. Her ligger der også en DAMM (mølle?) og en café.

Rejs med TUI til Lanzarote

Rancho Texas Lanzarote Park

På det sydlige Lanzarote ligger Rancho Texas Park, som er kanarieøernes eneste dyrepark, som også har swimmingpools. Oplev dyrene, shows, svøm med søløver og tag et forfriskende dyp i poolen eller en tur i vandrutsjebanerne.

Submarine Safaris

Gå ombord på en højteknologisk ubåd og tag på en tur 30 meter ned i Atlanterhavet. Ud over livet under overfladen kan du se skibsvrag på bunden og opleve Puerto Calero Marina efter turen.

Rejs med TUI til Lanzarote

Go Kart

Besøg Lanzarote Go Kart i San Bartolomé på Lanzarote. Udfordrer familien og afgør, hvem der er hurtigst. Anbefales fra 5 år og op.

Lignende indlæg

Europas 10 mest instavenlige strande

Intet er så populært som at lægge strandbilleder op på Instagram i løbet af ferien. Gerne med parasoller, der står på række, fødder i sandet og et turkist hav.
Sissi F.N Sissi F.N

Tenerife for hele familien

I de kolde og blæsende vintermåneder vælger mange danske familier at tanke op på D-vitaminkontoen med en tur til de kanariske øer. Tenerife er et populært valg – især på grund af den smukke grønne natur og ikke mindst den kæmpe vulkan, Teide, i centrum af øen. Udover de lune og milde dage byder øen på mange oplevelser for hele familien. Vi har samlet nogle af de allerbedste lige her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inclusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen