Kreta i billeder

På den skønne ferie-ø, Kreta, findes lange strande, landlig idyl og antik kultur. Faktisk er her noget for alle. Nedenfor viser vi nogle af perlerne, som denne naturskønne ø gemmer på, og som du ikke vil gå glip af, næste gang du rejser hertil!
Chania på Kreta
Kreta er den største af de græske øer. På Kreta er der masser af bjerge, hvor flere af toppene er mere end 2.000 meter over havets overflade. Her ser du bjergene stige over husene ved havnen i Chania.
Gamle bydel i Chania
Chanias gamle bydel med sine hyggelige, snoede stræder er et af de hyggeligste steder på øen.
Havnen i Chania
I middelalderhavnen, som har været det vigtigste sted i Chania i århundreder, ligger restauranterne og caféerne på række i smukke middelalderlige bygninger. Glem ikke kameraet, da havnen er et af Kretas smukkeste og mest fotograferede steder!
Restaurant i Chania
Nyd en lækker frokost eller middag på en af de charmerende tavernaer i Chanias gamle bydel.
Stranden i Platanias på Kreta
Platanias er en af Kretas mest populære feriebyer med dejlige sandstrande, mange restauranter og et livligt natteliv.
Knossos på Kreta
Knossos er et mytisk sted lige uden for hovedstaden Heraklion, og er det største arkæologiske sted fra bronzealderen i Grækenland. Gå en tur rundt i Knossos spændende ruiner og nyd det omkringliggende landskab, der er fyldt med smukke olivenlunde og vinmarker.
Havnen i Rethymnon på Kreta
Rethymnon er en hyggelig lille by, hvor selve torvet ligger ud mod havnen. Langs kajen ligger fiske- og skalddyrsrestauranter på række. Går du ind i gaderne i den gamle bydel, er det ikke svært at finde en taverna med tagterrasse, levende musik og snoede vinstokke over bordene.
Stranden ved Elafonissi på Kreta
Elafonissi er en lille ø, som ligger ca. 66 km sydvest for Chania. Sandet ved vandkanten er skinnende lyserødt og stranden er kendt som en af Kretas smukkeste. Er du på Kreta, er det næsten et must at besøge Elafonissi!
Stranden Plakias på Kreta
Den lille by Plakias har en rigtig fin og rummelig sandstrand med smukt turkist vand.
Seitan Limani på Kreta
Stranden Seitan Limania ligger øst for Chania og er en strand ud over det sædvanlige - udsigten og den smukke strand er som taget ud af en film.
Falassarna stranden på Kreta
Falassarna er en ægte strandperle! Stranden har flere gange været på lister over verdens smukkeste.

Ønsker du at bestille din næste sommerferie til Kreta? Du finder TUIs rejser til Kreta her.

Lignende indlæg

TUI Blue Alcudia Pins eller TUI Blue Atlantica Caldera Beach – Hvad skal du vælge?

Selvom to af vores mest populære familiehoteller, TUI Blue Alcudia Pins og TUI Blue Atlantica Caldera Beach, ligger i hvert sit land, kan det alligevel være svært at vælge imellem de to fantastiske hoteller. Står du midt i beslutningens afgørende fase? Så læs endelig videre – vi hjælper dig med at vælge!
Stine Sørensen Stine Sørensen

En tryggere rejse – TUIs handlinger og tips

Efter en tid som har været overvældende og anderledes for os alle, ved vi, at mange savner at rejse. Vi modtager mange skønne hilsner fra vores kunder, der fortæller om de steder, de savner mest lige nu. Det er klart, at vi stadig ønsker at være i stand til at opleve spændende destinationer, møde nye mennesker, lære af hinanden osv., men det vil være anderledes at rejse end før. Hvor vi vælger at tage hen, og hvordan vi vælger at tage dertil spiller en stor rolle.
Freyja Freyja

Hvor er det varmt i påskeferien?

Er du på udkig efter et rejsemål i påskeferien? Drømmer du også om at kunne læne dig tilbage i en solstol og nyde solens lune stråler? Men du er måske i tvivl om, hvor du egentlig får mest sol i påskeferien… i så fald er du kommet til det helt rette sted. For lige her guider vi dig til, hvor der er hhv. lunt, varmt og meget varmt i påskeferien.
Freyja Freyja

Påsketraditoner fra hele verden

Påske er en af årets vigtigste helligdage, og den fejres med forskellige traditioner i forskellige lande. Vi har samlet påsketraditioner fra fem forskellige lande, som du kan blive lidt klogere på her.
Freyja Freyja