Kurv
Kreta
Kreta

Grækenland

Ting at foretage sig på Kreta

Kreta er en helt unik destination pakket med naturlig skønhed, kulturarv og rig historie. Som hjemsted for Europas minoiske herskere for over 4.000 år siden finder man her levn fra alle epoker fra historien på denne ø. Selvom den er lille i størrelse, byder Kreta på et varieret landskab med dens solrige nordlige strande, dens stenede sydlige kyst og dale fyldt med lokale landsbyer midtimellem. Øens indre område, der opleves i bil eller på en guidet rundtur, er absolut værd at udforske, måske endda på en vandretur for at opdage den største kløft i Europa. Strandene vil, , selvfølgelig, ikke skuffe med deres bløde hvide sand og krystalklare vand. Som et perfekt sted for snorkling, kajak og badning er Kreta det ideelle sted for afslapning og eventyr ligeså. Rig på såvel arkitektur, kultur og gastronomi vil der være nok at udforske på øen, inklusiv palæer fra renæssancen, gamle paladser, traditionelle landsbyer og meget mere!

Oplevelser i Kreta

43  Resultater
Udflugter & dagsture
Vestkretas højdepunkter

Det vestlige Kreta byder på pragtfulde, lokale produkter og spektakulære strande. Denne udflugt viser dig områdets bedste steder. Vi starter dagen med lidt kultur, når vi tager på en guidet rundtur på en vingård. Derefter bliver det en fest for dine smagsløg med vinsmagning på en lokal vingård, ledsaget af lokale snacks. Derefter lærer vi, hvordan man dyrker oliven og hvordan olien bliver presset hos en af Kretas førende producenter, Biolea. Vi tilbringer eftermiddagen med at slappe af på Fallasarna-stranden, hvis pulverformede hvide sand og det krystalklare vand har opnået den specielle beskyttelse under EU's Natura 2000-program.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
(5)
fra:
DKK 443.00
Udflugter & dagsture
Knossos og Heraklion – fra Rethymnon

Hvis der er et sted du skal se på Kreta, så er det Knossos-paladset. Vores guide fortæller os myterne om Knossos-paladset og dets konger, mens vi udforsker dets skatte, herunder tronværelset, de kongelige lejligheder og freskerne. Vi besøger også det arkæologiske museum – og med fast track til begge er der ingen ventetid i køen. Derefter tager vi til Heraklion, Kretas hovedstad. Her ser vi den venetianske løvefontæne og loggiaen på en guidet tur rundt i byen, inden du får tid på egen hånd til at gå rundt i dit eget tempo. Du kan eventuelt shoppe på markedet, gå rundt på havnemurene eller besøge den venetianske fæstning fra det 16. århundrede.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
(1)
fra:
DKK 519.00
Udflugter & dagsture
Paradisøen Elafonissi – fra Chania

Øen Elafonisi er ganske vist lille, men den er fuld af charme. Vi kører sydpå gennem hvidkalkede landsbyer og langs Topolia-kløften. Ovenfor hovedvejen ligger den store grotte Agia Sophia. Hvis du er heldig finder du det gyldne trappetrin i det tusindårige kloster Chrissoskalitissa. Det ligger på et storslået sted, højt over Elafonissi-vigen. Øen omkranses af rosafarvet sand og turkist vand. Her kan du tilbringe eftermiddagen med at bade, alternativt kan du også vælge at tage på en bådtur til havnen i Paleochora.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
fra:
DKK 406.00
Udflugter & dagsture
Øen Spinalonga – fra Rethymnon

Den lille ø i Spinalonga ligger kun en kort tur fra Kreta, men et besøg der, er som at træde tilbage i tiden. Spinalonga har været en venetiansk udpost, en osmannisk by og en spedalskhedskoloni, hvilket har medført, at den er blevet kaldt ”Tårernes ø”. En guidet tur viser os rundt i fæstningen og kolonien - der blev lukket i 1950'erne. Spinalonga spiller en central rolle i Victoria Hislops mest solgte roman, Øen. Efter rundvandringen returnerer vi til Elounda for at spise frokost på en lokal taverna. Og som afslutning på dagen, besøger vi Agios Nikolaos, en elegant by ved havet, der beskyttes af to små øer.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
fra:
DKK 594.00
Udflugter & dagsture
Knossos & Heraklion fra Heraklion

Hvis der er et sted du skal se på Kreta, så er det Knossos-paladset. Beliggende lige syd for Heraklion er det øens mest populære seværdighed. Vores guide fortæller os myterne om Knossos-paladset og dets konger, mens vi udforsker dets skatte, herunder tronværelset, de kongelige lejligheder og freskerne. Og med fast track til er der ingen ventetid i køen. I Kretas hovedstad, Heraklion, ser vi den venetianske løvefontæne og loggiaen på en guidet tur rundt i byen. Derefter har du tid til at gå rundt i dit eget tempo.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
fra:
DKK 519.00
Udflugter & dagsture
Øen Spinalonga

Den lille ø i Spinalonga ligger kun en kort tur fra Kreta, men et besøg der, er som at træde tilbage i tiden. Spinalonga har været en venetiansk udpost, en osmannisk by og en spedalskhedskoloni, hvilket har medført, at den er blevet kaldt ”Tårernes ø”. En guidet tur viser os rundt i fæstningen og kolonien - der blev lukket i 1950'erne. Spinalonga er en af Kretas mest kendte attraktioner, og spiller også en central rolle i Victoria Hislops mest solgte roman, Øen. Efter rundvandringen returnerer vi till Elounda for at spise frokost på en taverna, inden dagen afrundes med et besøg i den elegante by Agios Nikolaos.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
fra:
DKK 571.00
Udflugter & dagsture
Oplev vestlige Kreta

Kretas vestlige hjørne byder på fantastisk natur og historie. Det første stop er ved det venetianske Agia Triada-kloster for vinsmagning – det fungerer også som vingård – inden vi fortsætter til Chania. Det er en af Kretas smukkeste havnebyer. Efter guidet rundvisning, er der mulighed for shopping, besøg 'Lædergade' og markedet. Inden udflugten slutter, stopper vi ved Aptera ruinerne, hvorefter vi kører til den dyrerige Lake Kournas, hvor du får tid på egen hånd.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
fra:
DKK 368.00
Udflugter & dagsture
Best of the West - Chania & Rethymnon

Steeped in history and blessed with beautiful harbours, Crete's second and third cities are must-visits. The fun begins in Rethymnon. Here, a maze of narrow alleys links the old harbour to the Fortezza citadel. Everything in between dates from the Venetian and Ottoman eras. On your guided tour, you'll encounter churches of all styles and mosques. You'll also have free time to find a nice taverna for lunch. Next, make the hour-long journey west to Chania, the island's second-largest city. Enjoy a guided tour of the old town, visiting the market and the famous ‘Leather Lane', and some free time.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
fra:
DKK 406.00
Aktiviteter
4x4 eventyr – fra Chania

Denne 4x4 heldagstur er designet specielt til eventyr. Vi begynder med en køretur gennem bjergene Lefka Ori på det vestlige Chania, hvor snoede bjergveje slanger sig gennem enorme kløfter, plateauer, floder og søvnige landsbyer. Vi stopper ved en typisk landsby Kefenio – café – for at få et indblik i lokallivet. Derefter holder vi en pause for at spise en typisk frokostpakke. Hele vejen vil du opleve Kreta fra sin bedste side, mens vi bumper ned af grusveje og hopper over de hullede, stenfyldte spor. Vi kører til steder, hvor du kan fotografere nogle af de bedste udsigter over øen – en spændende dag med masser af udforskning.

Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
(3)
fra:
DKK 639.00