2017-05-08

Fra klassisk til moderne i Los Angeles

Los Angeles er en af de amerikanske byer, som har opnået en helt speciel status. L.A. er mere end bare stjerneglans. Her kan man nyde en dag på stranden i Santa Monica eller udforske det seneste indenfor mad og mode.

Los Angeles

I Los Angeles kan man blive bekendt med den moderne filmhistorie, opleve smukke naturområder, shoppe løs og se genstande fra det forhistoriske Amerika. Her kan du se TUIs rejser til Los Angeles.

Flere filmstudier i Hollywood tilbyder forskellige guidede turer, hvor man kommer bag kulisserne til både klassikere som Casablanca og blockbusters som Harry Potter. Udenfor Grauman's Chinese Theater, som åbnede dørene for første gang i 1927, findes stjernernes (både mennesker og dyr) aftryk i cement.

Det er en misforståelse, at Los Angeles bare er en stor filmfabrik. Byen er perfekt til både afslapning og shopping. På Sunset Bolevard findes et sprudlende natteliv med diskoteker og musik. Udbuddet af shopping strækker sig fra up-comning designers og store internationale kæder til hyggelige loppemarkeder. På restauranterne er det muligt at teste de nyeste gastronomiske trends, inden de kommer til Danmark.

Midt i byen findes der tilmed naturparker, f.eks. Runyon Canyon Park og Griffith Park, med vandreruter for dem, som virkelig vil strække benene og samtidigt have noget smukt at se på. Midt i byen findes desuden La Brea Tar Pits, store asfaltplader, hvor fossiler fra flere uddøde dyr bevares - mammutter, kæmpeulve og sabeltigre.

Kystbyen Santa Monica ligger ved Stillehavets kyst og 25 minutter i bil fra Los Angeles. Her kan er der rig mulighed for at ligge på stranden og opleve et lidt roligere byliv. I byen er der især mulighed for at opleve den moderne madkultur.

På Santa Monica Pier findes masser af aktiviteter for børnefamilier. Blandt andet en forlystelsespark med et solcelledrevet pariserhjul. Vil du se den berømte strandpromenade ved Venice Beach, kan man leje en cykel eller rulleskøjter og følge stradpromenaden.

Præcis som i L.A. findes der et bredt udvalg af shopping i Santa Monico. GAP, Sephora og andre kendte kæder findes på Third Street Promenade. Ekslusive butikker findes på Montana Avenue.

Lignende indlæg

Svært ved at vælge? Her skal du bo på Mallorca!

Hos TUI kan du vælge mellem mere end 100 hoteller på Mallorca. Men de mange valgmuligheder kan gøre ferieplanlægning helt uoverskuelig. For hvor skal du bo, og hvilket hotel passer bedst til din ferie? Vi hjælper dig her med at vælge det helt rigtige område og hotel til netop dine behov og ønsker.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Kombinationsrejse i Thailand – få det maksimale ud af feriedagene

Drømmer du om små thailandske paradisøer med hvide strande og hængekøjer i skyggen? Eller er det farvestærke markeder, stort udbud af restauranter, barer og luksushoteller du længes efter? Føles det som en umulig opgave at vælge? Tag det roligt – det behøver du slet ikke. Du kan få både afslappende strandliv, roligt thailandsk hverdagsliv og pulserende byliv på en og samme rejse.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-17

Aktiviteter på Cypern - 7 tips til alle aldre

Cypern har noget for enhver smag. Bløde sandstrande, krystalklart vand, høje bjerge, skønne vandreture, god mad, fantastiske hoteller, vingårde og charmerende byer. Her er nogle tips til Cypern, så du kan se og opleve mere af denne fantastiske ø.
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-20

Bestil din egen villa på Cypern

Har du overvejet at leje hus på Cypern? Med os kan du bestille hele pakken, både egen villa og fly. Vi har flere villaer at vælge mellem, nogle med fire soveværelser og plads til 8 personer! Du kan blandt andet vælge at bo i en villa med havudsigt eller med adgang til børneklub på et nærliggende hotel. Læs mere og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-12