Fra klassisk til moderne i Los Angeles

Los Angeles er en af de amerikanske byer, som har opnået en helt speciel status. L.A. er mere end bare stjerneglans. Her kan man nyde en dag på stranden i Santa Monica eller udforske det seneste indenfor mad og mode.

Los Angeles

I Los Angeles kan man blive bekendt med den moderne filmhistorie, opleve smukke naturområder, shoppe løs og se genstande fra det forhistoriske Amerika. Her kan du se TUIs rejser til Los Angeles.

Flere filmstudier i Hollywood tilbyder forskellige guidede turer, hvor man kommer bag kulisserne til både klassikere som Casablanca og blockbusters som Harry Potter. Udenfor Grauman's Chinese Theater, som åbnede dørene for første gang i 1927, findes stjernernes (både mennesker og dyr) aftryk i cement.

Det er en misforståelse, at Los Angeles bare er en stor filmfabrik. Byen er perfekt til både afslapning og shopping. På Sunset Bolevard findes et sprudlende natteliv med diskoteker og musik. Udbuddet af shopping strækker sig fra up-comning designers og store internationale kæder til hyggelige loppemarkeder. På restauranterne er det muligt at teste de nyeste gastronomiske trends, inden de kommer til Danmark.

Midt i byen findes der tilmed naturparker, f.eks. Runyon Canyon Park og Griffith Park, med vandreruter for dem, som virkelig vil strække benene og samtidigt have noget smukt at se på. Midt i byen findes desuden La Brea Tar Pits, store asfaltplader, hvor fossiler fra flere uddøde dyr bevares - mammutter, kæmpeulve og sabeltigre.

Kystbyen Santa Monica ligger ved Stillehavets kyst og 25 minutter i bil fra Los Angeles. Her kan er der rig mulighed for at ligge på stranden og opleve et lidt roligere byliv. I byen er der især mulighed for at opleve den moderne madkultur.

På Santa Monica Pier findes masser af aktiviteter for børnefamilier. Blandt andet en forlystelsespark med et solcelledrevet pariserhjul. Vil du se den berømte strandpromenade ved Venice Beach, kan man leje en cykel eller rulleskøjter og følge stradpromenaden.

Præcis som i L.A. findes der et bredt udvalg af shopping i Santa Monico. GAP, Sephora og andre kendte kæder findes på Third Street Promenade. Ekslusive butikker findes på Montana Avenue.

Lignende indlæg

Hvor er det varmt i påskeferien?

Er du på udkig efter et rejsemål i påskeferien? Drømmer du også om at kunne læne dig tilbage i en solstol og nyde solens lune stråler? Men du er måske i tvivl om, hvor du egentlig får mest sol i påskeferien… i så fald er du kommet til det helt rette sted. For lige her guider vi dig til, hvor der er hhv. lunt, varmt og meget varmt i påskeferien.
Freyja Freyja

Hotelfavoritter i og omkring Dubai

Leder du efter et hotel i Dubai? I Dubai findes alt, du kan ønske dig. Fine strande, imponerende hoteller og shopping i topklasse. Men Blandt de mange imponerende hoteller kan det måske være svært at finde lige det hotel, der passer netop til dig. Vi har derfor lavet en liste med fem hotelfavoritter til både familier og voksne, der rejser uden børn. Så er det bare med at vælge det hotel i Dubai, der passer bedst til dig!

Tel Aviv – tips og perler

Man taler ofte om byerne omkring Middelhavet, der giver dig mulighed for at kombinere sol og bad med byens puls – blandt dem er Tel Aviv sammen med Barcelona, Palma og Athen. Uanset om du rejser til Tel Aviv for badferie, shopping eller kulinariske oplevelser, så har byen noget at tilbyde året rundt.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Aktiviteter på Cypern - 7 tips til alle aldre

Cypern har noget for enhver smag. Bløde sandstrande, krystalklart vand, høje bjerge, skønne vandreture, god mad, fantastiske hoteller, vingårde og charmerende byer. Her er nogle tips til Cypern, så du kan se og opleve mere af denne fantastiske ø.
Anja Jensen Anja Jensen