2019-07-06

Kap Verde med børn

Kap Verde er kendt for sine endeløse strande og skønne hoteller, men hvordan er det at rejse til Kap Verde med børn? Her er nogle tips til din familierejse til Kap Verde.

Bade, bade og bade

På Kap Verde er der alle muligheder for at børnene kan bade lige så meget de har lyst til. De fleste hoteller har store pools og flere er opvarmede. Bor du på RIU Palace Cabo Verde har du automatisk adgang til begge hotellets poolområder samt poolbassinerne på nabohotellet ClubHotel Riu Funana.

Skulle poolområderne ikke være nok, har børnene et helt hav at udforske. Bølgerne kan være høje visse steder, men udenfor mange hoteller har man placeret bølgebrydere, så det bliver mere som en badevig. For eksempel udenfor Melia Tortuga Beach og Sol Dunas Resort.

Rejs med TUI til Kap Verde
På RIU Funanan er der pools for enhver smag.

Møde med citronhajer

Tag familien med på en udflugt til Shark Bay. Her kan I opleve, at små citronhajer svømmer rundt mellem benene på jer, hvilket er en fantastisk oplevelse.

Rejs med TUI til Kap Verde
Et møde med citronhajer bliver et fantastisk minde.

Hoteller med børneaktiviteter

Blue Star Oasis Salinas Sea kommer Bamse på besøg flere gange om ugen, der er et legeværelse, personalet arrangerer lege og aktiviteter, man kan låne spil og stranden udenfor er børnevenlig.

På vores RIU-hoteller som RIU Funana, RIU Touareg og RIU Karamboa er der børneklubben RIULand, legeværelse, legeplads og aftenunderholdning.

Rejs med TUI til Kap Verde
På Blue Star Oasis Salinas Sea er Bamse en populær gæst blandt børnene.

Besøg den botaniske have på Sal

Sal har en botanisk have, Viveiro Garden & Farm, der er værd at besøge. Her er en have, en lille café der laver juice af frugterne der dyrkes i haven, og små dyr som haven har reddet. Haven hænger sammen med en stald, hvor du kan prøve at ride på stranden.

Rejs med TUI til Kap Verde
Der serveres skønne juicer i den botaniske have.

Sandboarding på Boavista

I Vianaørkenen på Boavista kan du leje udstyr og prøve sandboarding i sandklitterne. Der er også en lille restaurant på Viana Club. Hvis ikke sandboarding frister, så gør den enorme sandkasse det måske?!

Rejs med TUI til Kap Verde
Vianaørkenen på Boavista er mægtig at se på.

Til dig der vil vide mere om Kap Verde med børn, har vi her samlet vores bedste familiehoteller på Kap Verde.

Lignende indlæg

10 tips når du rejser på ferie med børn

Kan man købe bleer og solcreme på hotellet? Viser de film om bord på flyet? Og hvordan er det nu med den håndbagage? Uanset om det er første eller 20. gang, du skal på ferie med børn kan det være en stressende oplevelse for både forældre og børn. Men det behøver det bestemt ikke at være! TUI har samlet vores bedste råd til både pakning, flyet og hotellet, når du rejser sydpå med børn, så det bliver en god familieferie for alle.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-31

Miniguide til Seychellerne

Seychellerne står øverst på manges liste over drømmerejser. Her hjælper vi dig med at vælge ø, finde den fineste strand og fortælle, hvad mere du kan foretage dig i dette paradis.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-22

Bæredygtig turisme på Kap Verde

De seneste årtier er der kommet flere og flere besøgende til Kap Verde, og det er ikke svært at forstå, hvorfor den lille øgruppe er så populær. Strandene er lige så lange som sommeren, og øerne nyder godt af et behageligt klima året rundt. Det øgede antal gæster har medført mere affald – en udvikling vi forsøger at bremse gennem TUI Clean & Green-projektet på Kap Verde; et TUI Care Foundation-initiativ med fokus på affald, energi og vand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-10-18

Børnevenlige hoteller i Thailand - 5 tips

Vi har længe vidst, at Thailand er enormt børnevenligt. Strandene er lavvandende, ingen fryser, det er let at rejse rundt på egen hånd, og børnene bliver modtaget med åbne arme. Men det kan være svært at finde det perfekte familiehotel blandt de hundredvis af hoteller, der bliver tilbudt. Her er en liste med fem store favoritter blandt børnefamilier.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-09-18