Kap Verde med børn

2019-07-06
Stine Sørensen
Kap Verde er kendt for sine endeløse strande og skønne hoteller, men hvordan er det at rejse til Kap Verde med børn? Her er nogle tips til din familierejse til Kap Verde.

Bade, bade og bade

På Kap Verde er der alle muligheder for at børnene kan bade lige så meget de har lyst til. De fleste hoteller har store pools og flere er opvarmede. Bor du på RIU Palace Cabo Verde har du automatisk adgang til begge hotellets poolområder samt poolbassinerne på nabohotellet ClubHotel Riu Funana.

Skulle poolområderne ikke være nok, har børnene et helt hav at udforske. Bølgerne kan være høje visse steder, men udenfor mange hoteller har man placeret bølgebrydere, så det bliver mere som en badevig. For eksempel udenfor Melia Tortuga Beach og Sol Dunas Resort.

Rejs med TUI til Kap Verde
På RIU Funanan er der pools for enhver smag.

Møde med citronhajer

Tag familien med på en udflugt til Shark Bay. Her kan I opleve, at små citronhajer svømmer rundt mellem benene på jer, hvilket er en fantastisk oplevelse.

Rejs med TUI til Kap Verde
Et møde med citronhajer bliver et fantastisk minde.

Hoteller med børneaktiviteter

Blue Star Oasis Salinas Sea kommer Bamse på besøg flere gange om ugen, der er et legeværelse, personalet arrangerer lege og aktiviteter, man kan låne spil og stranden udenfor er børnevenlig.

På vores RIU-hoteller som RIU Funana, RIU Touareg og RIU Karamboa er der børneklubben RIULand, legeværelse, legeplads og aftenunderholdning.

Rejs med TUI til Kap Verde
På Blue Star Oasis Salinas Sea er Bamse en populær gæst blandt børnene.

Besøg den botaniske have på Sal

Sal har en botanisk have, Viveiro Garden & Farm, der er værd at besøge. Her er en have, en lille café der laver juice af frugterne der dyrkes i haven, og små dyr som haven har reddet. Haven hænger sammen med en stald, hvor du kan prøve at ride på stranden.

Rejs med TUI til Kap Verde
Der serveres skønne juicer i den botaniske have.

Sandboarding på Boavista

I Vianaørkenen på Boavista kan du leje udstyr og prøve sandboarding i sandklitterne. Der er også en lille restaurant på Viana Club. Hvis ikke sandboarding frister, så gør den enorme sandkasse det måske?!

Rejs med TUI til Kap Verde
Vianaørkenen på Boavista er mægtig at se på.

Til dig der vil vide mere om Kap Verde med børn, har vi her samlet vores bedste familiehoteller på Kap Verde.

Lignende indlæg

En guide til Koh Lanta

Med sine herlige strande, afslappende stemning og magiske solnedgange er det ikke så underligt, at Koh Lanta er blevet manges yndlings-ø i Thailand. I denne guide giver vi dig vores bedste tips til Koh Lantas strande, udflugter og hoteller.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-20

Thailand – det perfekte rejsemål med børn

Thailand er et af de mest børnevenlige lande at rejse i – og det er der mange grunde til. Mange rejser til Thailand med børnene år efter år, og der er altid noget at vende tilbage til og opleve endnu mere af smilets land.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-27

Citronhajer på Kap Verde

De krogede tænder og den skarpe lugtesans gør citronhajen til en af havets mest effektive kødædere. Solo-jægeren har fået sit navn efter sin gule farve. Mens dens syn svigter, finder de bytte gennem ampuller, der registrer elektriske felter. Mennesket syn er som bekendt godt i dagslys – i hvert fald så godt at du nemt kan få øje på disse fantastiske skabninger i det krystalklare vand, der omgiver Kap Verde øerne.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-12

All Inclusive-hoteller på Kap Verde – 7 tips

En af de sværeste opgaver i forbindelse med en rejse er at regne det daglige forbrug ud. Du spørger dig selv inden rejsen, hvad udgifterne til mad, drikke og aktiviteter vil koste i løbet af rejsen. Når du er ankommet til Kap Verde fornemmer du duften af nybagt brød, sprød bacon, røræg og frisk frugt. Og du tænker: ”Hvorfor var det lige at vi fravalgte muligheden for at tilkøbe morgenmad?” Med All Inclusive kan du nyde alle lækkerierne uden at skulle spekulere på prisen. Her er en guide til de bedste hoteller!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-04