Kap Verde med børn

Kap Verde er kendt for sine endeløse strande og skønne hoteller, men hvordan er det at rejse til Kap Verde med børn? Her er nogle tips til din familierejse til Kap Verde.

Bade, bade og bade

På Kap Verde er der alle muligheder for at børnene kan bade lige så meget de har lyst til. De fleste hoteller har store pools og flere er opvarmede. Bor du på RIU Palace Cabo Verde har du automatisk adgang til begge hotellets poolområder samt poolbassinerne på nabohotellet ClubHotel Riu Funana.

Skulle poolområderne ikke være nok, har børnene et helt hav at udforske. Bølgerne kan være høje visse steder, men udenfor mange hoteller har man placeret bølgebrydere, så det bliver mere som en badevig. For eksempel udenfor Melia Tortuga Beach og Sol Dunas Resort.

Rejs med TUI til Kap Verde
På RIU Funanan er der pools for enhver smag.

Møde med citronhajer

Tag familien med på en udflugt til Shark Bay. Her kan I opleve, at små citronhajer svømmer rundt mellem benene på jer, hvilket er en fantastisk oplevelse.

Rejs med TUI til Kap Verde
Et møde med citronhajer bliver et fantastisk minde.

Hoteller med børneaktiviteter

Blue Star Oasis Salinas Sea kommer Bamse på besøg flere gange om ugen, der er et legeværelse, personalet arrangerer lege og aktiviteter, man kan låne spil og stranden udenfor er børnevenlig.

På vores RIU-hoteller som RIU Funana, RIU Touareg og RIU Karamboa er der børneklubben RIULand, legeværelse, legeplads og aftenunderholdning.

Rejs med TUI til Kap Verde
På Blue Star Oasis Salinas Sea er Bamse en populær gæst blandt børnene.

Besøg den botaniske have på Sal

Sal har en botanisk have, Viveiro Garden & Farm, der er værd at besøge. Her er en have, en lille café der laver juice af frugterne der dyrkes i haven, og små dyr som haven har reddet. Haven hænger sammen med en stald, hvor du kan prøve at ride på stranden.

Rejs med TUI til Kap Verde
Der serveres skønne juicer i den botaniske have.

Sandboarding på Boavista

I Vianaørkenen på Boavista kan du leje udstyr og prøve sandboarding i sandklitterne. Der er også en lille restaurant på Viana Club. Hvis ikke sandboarding frister, så gør den enorme sandkasse det måske?!

Rejs med TUI til Kap Verde
Vianaørkenen på Boavista er mægtig at se på.

Til dig der vil vide mere om Kap Verde med børn, har vi her samlet vores bedste familiehoteller på Kap Verde.

Lignende indlæg

Europas 10 mest instavenlige strande

Intet er så populært som at lægge strandbilleder op på Instagram i løbet af ferien. Gerne med parasoller, der står på række, fødder i sandet og et turkist hav.
Sissi F.N Sissi F.N

Hvor er det varmt i påskeferien?

Er du på udkig efter et rejsemål i påskeferien? Drømmer du også om at kunne læne dig tilbage i en solstol og nyde solens lune stråler? Men du er måske i tvivl om, hvor du egentlig får mest sol i påskeferien… i så fald er du kommet til det helt rette sted. For lige her guider vi dig til, hvor der er hhv. lunt, varmt og meget varmt i påskeferien.
Freyja Freyja

Hotelfavoritter i og omkring Dubai

Leder du efter et hotel i Dubai? I Dubai findes alt, du kan ønske dig. Fine strande, imponerende hoteller og shopping i topklasse. Men Blandt de mange imponerende hoteller kan det måske være svært at finde lige det hotel, der passer netop til dig. Vi har derfor lavet en liste med fem hotelfavoritter til både familier og voksne, der rejser uden børn. Så er det bare med at vælge det hotel i Dubai, der passer bedst til dig!

De bedste udflugter på Phuket – fra kultur til eventyr

Fyld dine sanser (og din Instagramkonto) med nye indtryk væk fra hotelpoolen. Thailands største ø, Phuket, er utrolig rig på oplevelser. Her giver vi tips til alt fra snorkling og junglevandring til buddhistiske templer, madlavningskurser, flowriding og at bade med elefanter.
Stine Sørensen Stine Sørensen