Kap Verde - et afkoblingsparadis

2017-09-12
Laura
Leder du efter et varmt og solsikkert resjemål, hvor afkobling står øverst på prioriteringslisten? Så vil Kap Verde helt sikkert falde i din smag. Her findes muligheder for dig, som i fulde drag vil nyde sol, varme og rekreation. Flyrejsen tager mellem 7 og 9 timer afhængig af hvilken ø man vælger. I år flyver TUI nonstop til øen Sal.

Ud for Afrikas vestkyst, sydvest for Kanarieøerne, ligger den lille øgruppe Kap Verde. Den relativt korte flyrejse tager dig væk fra vintermørket og kulden, og bringer dig til en solsikker plads et par hundrede mil nord for ækvator.

På Kap Verde er klimaet varmere end på f.eks. de Kanariske Øer og tidsforskellen fra Danmark er kun tre timer. Med andre ord er risikoen for jetlag minimal. Du kan bo på øerne Sal eller Boa Vista. På Sal hedder hovedbyen Santa Maria. Man kommer lettest til byen til fods eller med taxa. I Santa Maria findes flere hyggelige restauranter med udsigt over havet. Der findes tilmed små enkelte butikker, som sælger flettede kurve, sjal og smykker. Der findes også større surfbutikker, da surfing og kitesurfing er meget populært på Kap Verde.

TUI Sensimar Cabo Verde, Kap Verde TUI
TUI Sensimar Cabo Verde er et nybygget voksenhotel, som ligger direkte ved stranden nord for Santa Maria på Sal.

Rejser man til øen Boa Vista, kan det anbefales at besøge den lille fiskerby Sal Rei, hvor man kan få et indblik i lokalbefolkningens hverdagsliv. Her kan du slå dig på en af restauranterne og nyde grillet tunfisk eller krabbe, som kort tid forinden er blevet fanget fra gamle træbåde, som man kan se ude på havet.

Temperaturen på Kap Verde ligger i vintermånederne på omkring 25 grader. Den lune varme og det faktum, at det altid blæser omkring øgruppen gør, at det er behageligt at færdes i solen om dagen. Vinden lokker tilmed kitesurfere fra alle verdenshjørner til Kap Verde.

Kap Verde, TUI
Vinden lokker kitesurfere fra hele verden til Kap Verde.

Kendetegnet for Kap Verde, uanset om du bor på Sal eller Boa Vista, er det rolige tempo. Eftersom meget af tiden her tilbringes på og omkring hotelområdet, har de fleste af TUIs hoteller All Inclusive med høj standard. Flere er RIU-hoteller, som er verdenskendt for deres kvalitet på den mad og drikke, som serveres. Her bliver du taget godt hånd om, og kan tage for dig af udsøgte mad- og drikkebuffeter - uden at tænke på hvad det koster.

Mellem måltiderne kan tiden bruges på at læse en god bog ved poolen eller slentre omkring på de lyse og nærmest endeløse strande. Vil du have lidt mere fart over feltet findes der uanede muligheder inden for løb, mountainbike, snorkling og surfing. Du kan tilmed tage ud og fiske.

Ellers kan tiden bruges på at drosle rundt i Kap Verdes kendte tilstand, som kan sammenfattes i to stavelser - "No stress".

Hoteltips! Nybygget parhotel med All Inclusive og strandbeliggenhed!

TUI Sensimar Carbo Verde er et nybygget voksenhotel (aldersgrænsen er 18 år) direkte ved stranden nord for Santa Maria. Hotellet har to pool, veludrustet træningscenter, spa med parbehandlinger og mange aktiviteter. All Inclusive indgår! Hotellet har sammenlagt fire restauranter med borde opdækket for op. TUI Sensimar Cabo Verde passer til jer, som vil have en romantisk ferie på tomandshånd på solsikre Sal.

Teksten er en redigeret og nedkortet version af en artikel fra inspirationsmagasinet TUI Travel nr. 2, udgivet sommeren 2017.

Lignende indlæg

9 grunde til at I skal bo på TUI Family Life

Når vi holder ferie, at det vigtigt at alle trives og kan gøre lige præcist det, vi hver især har lyst til. Men vigtigst af alt, er ferien der, hvor vi gør ting sammen – og hvor vi skaber de minder, vi deler resten af livet. TUI Family Life er det perfekte valg til familieferien. Læs her hvorfor!
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-04-14

Barbados – det perfekte rejsemål for en romantisk ferie

Blændende hvide strande, turkist vand og tropisk grøn beplantning. Barbados er virkelig alt, hvad du kan forvente af et caribisk paradis, og lidt til. Svøm med skildpadder, besøg botaniske gårdhaver og afslut dagen på klipperne ved Northpoint med en magisk solnedgang. Det er helt sikkert Barbardos, du skal rejse til, hvis du vil have en rigtig romantisk ferie med dit livs kærlighed.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-02-27

Øhop i Kap Verde – Besøg flere øer på samme ferie

Vandre i det tropiske grønne på Santo Antão, drik vin på vulkanøen Fogo eller tag byens puls i den hotte og musikalske by Mindelo på São Vicente. Fejrer du ferie på Sal eller Boa Vista kan du tage en afstikker med fly til en andre øer i det kap verdianske ørige og opleve endnu mere af landet langt ude i Atlanten. Her finder du de bedste tips til udflugter øerne imellem i Kap Verde.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-12-27

RIU-hotellerne bruger miljøvenlige sugerør

Siden 1. juni 2018 har RIU Hotels & Resorts tilbudt genanvendelige sugerør på sine hoteller i Spanien og Portugal. En måned senere gjaldt det samme på Kap Verde-øerne, og RIU håber ligeledes på at kunne indføre dette på alle sine hoteller i Mexico og Caribien fra og med år 2019.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2018-09-12